petschy wrote:
a szombati tb zsiir volt es kerek. jot dumaltam, jot tancoltam. a tennapi rendezvenyen is jol ereztem magam, de kenytelen vok csatlakozni a csicskak korusahoz, akik elegedetlenkedtek a kb kettotol fel negyig tarto szelekcioval. majdnem menes lett, de aztan a rezidensek megmentettek.

meg biguppa!
ami meg esetleg emlitesre szorul, az a ket emberszabasu, aki elkezdett pogozni elol. jambor novenyevo vagyok, de ha ketszer izombol belemkonyokolnek, akkor azert elvesztem a beketuresemet.
en speciel nem csipazom az emceket, mert ha jo a zene, akkor az eleg, ha meg nem, akkor tokmindegy. mindenesetre asszem kicsit tobb varhato el egy mctol, mint hogy tragarsagokat ordibaljon a mikibe, meg bele blablazzon. biztos qrvajo, meg teccik a haveroknak is, de ezt talan egy karaoke klubban kene intezni, es nem ronditani bele a szettbe.
p
Körülbelül egyezik a véleményünk. A szombat estétől-vas. reggelig az tényleg sokkal jobb volt.
Az a fél2-2 körül kezdődő nagy zenei lelapulás nem hiányzott...akkor és oda nem...lehetett volna kisebb a pihiszünet
Azt a 2 embert elöl én is láttam, én is kaptam tőlük 1-2 könyökkel

Aztán szép finoman visszakönyököltem, és kicsit arrébb mentek...beszélni nem ngyon lehetett velük, mert mind2 félig agyhalott volt az alcoholtól.
Az MC z kezdetben szinte nem is hápogott semmit. Egy-két szót beleszólt a mikrofóniába, ozt' kész. De aztán egyre jobban belejött, ahogy hallottam. Angolul nem nagyon értek ilyen rendezvényeken, szal azt nem nagyon tudom, pontosan miket is nyökögött bele a mikibe...
Mellesleg egy kislány majdnem kiégette a szememet a cigijével az első sorban...tánc közben cigi a kézben odafigyelés nélkül=életveszéééééély!
Aztán hogy mi lett fél4 után? Na ehhez már nem tudok hozzászólni, mert 3 óra 20 perckor léptem le, mondván, hogy ettől nem biztos, lesz jobb aznap
De többek véleménye alapján látom, ez nem így volt...szerencsétekre...legközelebb inkább ottmaradok, ha törik-ha szakad...