qrto wrote:
muhito wrote:
qrto wrote:
egy jo hangcucc, egy pofásabb belső, közepes árak, és normális személyzet. nem kotelezoen eben a sorrendben.
tudtok most ilyen helyet budapesten? én nem.
(jah ötödik kitétel: bp viszonylagos belvárosában = a központtól max. 30 perc [utazás+várakozás] éjszakaival)
Közepes árak sosem lesznek ilyen helyen,amúgy létezik hasonlóan igényes hely,de mondjuk ott nem túl széles a zene tárház,a home-ban volt jópár progi buli aminek volt közönsége nem tudom mi veszi ezt át ezután
nekem elég egy közepes dizájn is, süsinél egy picivel modernebb., de alapvetően ahhoz hasonló.
pixelre lennék kiváncsi. el is látogatunk oda hamarosan asszem

Nehéz kérdés ez egyébként,hogy mik az igények és mi a realitás.
Ha az ember járt külföldön valamely buliban a nyugati irányban akkor elgondolkozik,hogy itthon mit kap.Az itthoni bulik és szórakozóhelyek kőkeményen üzleti alapúak semmit nem figyelembevéve,de hála istennek van kivételek is.Akárhová megyek legyen az egy 800 forintos belépős kis pub vagy valami külföldi sztárvendéges buli 5000ért akármilyen stílusból uyganannyit kapsz szolgáltatásban.Elhívták neked a DJ-t,adják a helyet csengess pénz,vedelj és kussolj.De Hála istennek itthon is már van aki rájöttt arra hogy nem verjük az egekbe az árat,és a vendéget welcome drinkkel várják,nem 10000 a ruhatár,beengedés normális és alapos,normális szeku,italakció alkalmanként,igényes táncosok,egyébb mindíg változó látvány és zenei elemek élő dolgok stb..,és az ehhez hasonló dologkra még lehetne sorolni.felismerték hogy így több embert lehet behozni,kifizetődő és mindenki jobban jár.És én is szívesebben adom ki azt a pénzt..A Home mondjuk félúton járt ehhez,és sok legendás bulival magamögött biztos mindneki fog emlékezni a helyre..De majd jön egy másik hely egy másik életérzés..