i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:56, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 454 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:31, 15-04-2006 
metalhead

chemicalnál mennyi szokott az átfutási idő lenni?
elég furán csinálják szerintem az üzletelést-tobb mint két napja se egy mail se semmi válasz...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:37, 15-04-2006 
partiarc

kb azonnal küldik a mailt, ha olyan 3 elött rendelsz, akkor még aznap postára adják, ha azután akkor csak másnap és kb 3-5 nap míg megérkezik a csomag. mindig mindenről emilt küldenek...
apropó a pénzt levonták?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:46, 15-04-2006 
souljah

Ök tölük jó időbben jönn meg minden csak a csomag minösége nem a legjobb, legfejebb a redeye-nál nagyon jó minden...

Amugy az 5 nap a biztos vagy több ugye attol is függ hogy hétvége...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:45, 15-04-2006 
partiarc

vicces de eddig ha hétfön megrendeltem valamit, akkor azt legkésőbb pénteken a kezemben tartottam. talán a chemical a leggyorsabb eddig ahonnan rendeltem, a leglassabb és a legdrágáb a covert, soha ne vásároljatok ott, de a streetwise is lehúzós..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:47, 15-04-2006 
souljah

Cemical-nal gyorsabb a redey, de szerintem ök nagyon szépen is csomagoljak...

Cemical régebben volt gyors...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:22, 15-04-2006 
autorun.hu

tényleg gyors a redeye de érdekes mód 1 nappal mindig előbb érkezik a chemicalos csomag 8) vajon miért :?: (persze ugyanabban az időpontban leadott rendelés esetén)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:23, 19-04-2006 
metalhead

azóta megvan minden, csak én kisebbektől szoktam rendelni és azok jóval gyorsabbak, közlékenyebbek és segítőkészek. mondjuk az ellátás nem mindig a legfrissebb

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:58, 19-04-2006 
souljah

Ezekszerint a chemical összeszedte magát de nekem egy 1 hónappal a lapfrisitése elött mondtak hogy sok változás fen áll majd náluk és hogy jobb és gyorsabbak lesznek...
A lehetöség adott remélem igy latjuk de, tényleg hamar megjött nekem is multhonapban onnan a cucc...

redeye most valaszolt vissza nekem ennyi isö után számomra egy kicsit negativ , hogy két levél megküldése után tudtak csak válaszolni :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:57, 20-04-2006 
metalhead

a htfr átlátszónak hazugnak és megbízhatatlannak bizonyult
:cry:
a weboldalon fent levő lemez meg sincs náluk velem közlik h proof of address needed, aztán elkezdenek szopózni hogy csak harmadjára fogadták el, erre benyögik mélben hogy nincs meg a vinyl, három hónapon belül lehet lesz.
ja, az emailek kb két nap csúszással jöttek, de akkor is úgy hogy két hármat rájukírtam h ugyanmár közöljék hogy miért nem fogadja el senki a rendelést....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:13, 21-04-2006 
souljah

implant wrote:
a htfr átlátszónak hazugnak és megbízhatatlannak bizonyult
:cry:
a weboldalon fent levő lemez meg sincs náluk velem közlik h proof of address needed, aztán elkezdenek szopózni hogy csak harmadjára fogadták el, erre benyögik mélben hogy nincs meg a vinyl, három hónapon belül lehet lesz.
ja, az emailek kb két nap csúszással jöttek, de akkor is úgy hogy két hármat rájukírtam h ugyanmár közöljék hogy miért nem fogadja el senki a rendelést....

Igen sajnos sokat szivoznak, nekem már volt telefonom is velük és volt már elbaszásuk is rendelésemnél, de azt tudom hogy ha minden flott akkor siman jönnek a holmik.

Az furra nekem hogy nem irnak vissza, nekem ahogy megirom vagy aznap vagy másnap válaszolnak...
Amugy nekem is elatszotak ezt hogy automatikusan jönn a válasz hogy szar a kártya eremondom mi szar??????
Aztan utána elnézéseket kértek hogy ilyen levél kiment tölük:(

Mondom fasza...

Ugyhogy velük gázos!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:37, 26-04-2006 
ujonc

https://www.breakbeatscience.com

erről ki mit tud?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:49, 26-04-2006 
Torespont Radio

zeneman0 wrote:
https://www.breakbeatscience.com

erről ki mit tud?

egyreszt amerikai, ezert lassan jon, masreszt hiaba tunik viszonylag olcsonak, amerikai, ezert nincs rajta ado. emiatt lefoglalhatjak (altalaban meg is teszik) a postan es ki kell csengetni az adot, ami altalaban tobb, mint amit fizetnel erte egy angol cegnel. es ezzel kapcsolatban van egy tortenetem is:

chin0 wrote:

volt egy csunya sztorim ezzel kapcsolatban osszel...

amerikabol rendeltem 5 lemezt. nem jott meg 3 hetig, egyszercsak kapok egy ertesitot a postarol, hogy bent van a VAM-kozpontukban az orczy teren, es mivel nem fizettem amerikai-adot, ezert 5 ezer forintert atvehetem. kurva merges voltam, de nagyon vartam mar a csomagot igy elmentem erte. sorbanallas, egyikablak, masikablak, fizetes, ujra egyik ablak, vissza masik ablak, 1 ora eltelt, aztan vegre a kiado ablakhoz kerultem. epp sorrakerulok, mellettem egy faszi epp szedi szet a csomagjat, amit amerikabol kapott az anyjatol, es ott mondogatja, hogy "hianyzik a fem szazdollaros, hianyzik a fem szazdollaros, itt kell lennie...". megkapom a csomagom, persze fel van bontva mindegyik. mondom megnezem mar en is. ugye csatoltak a megrendelopapirt es rajta van, hogy 5 lemezt rendeltem. osszeszamolom a lemezeket, 4. mi a fasz? mondom a szazdollarost kereso fickonak, hogy na kerjuk ki a panaszkonyvet akkor, mi mast tehetunk. mar lassan 2 oraja voltam ott. mondom asszonyom, eltunt az urnak egy fem szazdollarosa, nekem meg egy lemezem a csomagombol, legyen szives kihozni a panaszkonyvet. elmegy a no, eltelik 1-2 perc, megjelenik a lemezzel es a penzzel. :shock: mondom gratulalok, megszopta, igy is kerem a panaszkonyvet... most mar kiabaltam. kihozta, beirtam. mondom kerem az igazolvanyanak a szamat es menjunk a csoportvezetohoz. bementunk, elmondtam mi volt, jegyzokonyvet vett fel, majd mikor kiment a 'lopos' kollega, megjegyezte, hogy "elnezest uram, de gyakorta elofordul az ilyesmi, viszont onok az elsok, akik eszreveszik." mondom mi??!! mas meg hazamegy szepen felig kirabolva? na ilyen a magyar posta. nehogy privatizaljuk, mert meg talan jobb lesz.

htfr-rol meg zoom szokott rendelni, o biztos tud segiteni :wink:

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:44, 02-05-2006 
ujonc

a chemical múlthét hétfőn feladta a csomagomat, de még ma se ért ide... mennyi idő míg eljut onnan ide a csomag?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:45, 02-05-2006 
Torespont Radio

zeneman0 wrote:
a chemical múlthét hétfőn feladta a csomagomat, de még ma se ért ide... mennyi idő míg eljut onnan ide a csomag?

meg adj neki 1.5 hetet aztan kezdhetsz izgulni :)

de altalaban 1 het alatt ide szokott erni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:07, 02-05-2006 
souljah

redeye-al a tököm ki van....

Pre-orderes dolgokt ne rendeljetek, mert öszevisza kamuznak sajnos egyszer egyik nap azt hogy ekkor adtak fel masszor meg hogy maskor adta fel :(

tehat pre-order-t ne!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:17, 02-05-2006 
ujonc

végül ma megérkezett.
a hülye postás rárakta a kukánkra, onnan meg lepottyant a földre... :? :roll:
még jó, hogy voltam ma kivinni a szemetet...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:56, 02-05-2006 
souljah

ha ez megnyugtat, nekem a kertikapu és a mellette lévő fal közé szokták begyömöszölni..
ha vki lendületből jönne hazafelé, tuti kettétörné a lemezeket...
reméljük a deep-ed középen lesz :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:39, 02-05-2006 
droid

megjo hogy raszoktak irni a lemezekre h torekeny... mi lenne ha meg ezt se irnak ra.... bar gyantiom az lehet a gond h a kedves postasok nem ertenek idegen nyelven...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:17, 03-05-2006 
souljah

Srácok az a bibi az egészben hogy, kint ajanlva adjak fel ami kint sokat jelent de idehaza lofaszt se ér:(
Itthon sima levél ként jönnek meg amit ugy jegyeznek hogy, postas szavaival élek "Jaaa az a nagy alaku boriték???"

Na szoval ennyit erröl!!! MUltkor a csomagomon láblenyomatot is találtam...
Mondom nem vagyok a postas lábára kiváncsi:)

Aki meg a kukára rakja azt én raknám a kukába, meg fal közé...

Baszus hol élünk????:((((

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:34, 03-05-2006 
souljah

halucska wrote:
megjo hogy raszoktak irni a lemezekre h torekeny... mi lenne ha meg ezt se irnak ra.... bar gyantiom az lehet a gond h a kedves postasok nem ertenek idegen nyelven...

direkt mindig megkérem a juno-sokat h ugyan írják már rá h TOREKENY cause stupid hungarian postmen don't understand english; de ezeddig még nem tették meg :?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 454 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]