i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:56, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2006/05 Mytee Morta - Head In A Cloud
PostPosted: 15:51, 02-05-2006 

Tudom, hogy gyenge a lábdob, de sajna elveszett 1-2 hang, így nem tudtam már javítani rajta, de persze ha pozitív vélemények jönnek, akkor megkeresem mindet. SZóval a gyenge kicken kívül várom a kritikákat :)

Mytee Morta - Head In A Cloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:13, 03-05-2006 
souljah

na szóval, ismét nagyot alkottál kolega :lol:

honnan szerzed a vokálokat??

na azért legyen valami érdemi hozzászólás is:

dobról beszélni már közhely, de borzasztóan gyenge ez, a vokál nagyon ottvan talán egy kis delayyel a végén mindig izgalmasabbá lehetne tenni, szinti nagyon ottvan, a come back to me vokál nem teccik, talán egy kicsit fel kéne pitchelni és működne, a kiállásban rátett szinti szerintem lehet erősebb, kicsit katarzis érzés lenne ha rádobnád és vinné tovább a zenét!

hallod, ha ezeket megcsinálod :bowdown: arcon fogok prögni rá itthon :lol:

gratula

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:04, 03-05-2006 

spinant wrote:

dobról beszélni már közhely, de borzasztóan gyenge ez, a vokál nagyon ottvan talán egy kis delayyel a végén mindig izgalmasabbá lehetne tenni, szinti nagyon ottvan, a come back to me vokál nem teccik, talán egy kicsit fel kéne pitchelni és működne, a kiállásban rátett szinti szerintem lehet erősebb, kicsit katarzis érzés lenne ha rádobnád és vinné tovább a zenét!

gratula

Na. Köszi szépen ;)

Azt leszögezném, hogy ez egy régi zene már (igazából a Wondrous Place kivételével mindegyik felrakott muzak már közel 1 éves, vagy több). A dobokat így a már említett okokból nem tudtam felturbózni, remélem sikerül még beszereznem a hiányzó hangokat, aztán pöröghetsz majd az arcodon :lol:
A 'come back to me'-t csak azért raktam bele anno, mert valamivel itt-ott még fel kellett dobni. A kiállásban nincs rátett szinti, az bent van már előtte is meg utána is, csak a globális kompresszor miatt kihangosodik, és sehogy se tudtam lehalkítani. Asszem ott majd automatizálni kell a kompresszort...
Na szóval köszi a kritikát, aztán majd igyexem kijavítani a hibákat ;)

A vokálok beszerzése meg maradjon az én titkom :P

Last edited by morta on 14:47, 16-07-2006, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:34, 03-05-2006 
souljah

morta wrote:
spinant wrote:

gratula

Na. Köszi szépen ;)

Azt leszögezném, hogy ez egy régi zene már (igazából a Wondrous World kivételével mindegyik felrakott muzak már közel 1 éves, vagy több). A dobokat így a már említett okokból nem tudtam felturbózni, remélem sikerül még beszereznem a hiányzó hangokat, aztán pöröghetsz majd az arcodon :lol:
A 'come back to me'-t csak azért raktam bele anno, mert valamivel itt-ott még fel kellett dobni. A kiállásban nincs rátett szinti, az bent van már előtte is meg utána is, csak a globális kompresszor miatt kihangosodik, és sehogy se tudtam lehalkítani. Asszem ott majd automatizálni kell a kompresszort...
Na szóval köszi a kritikát, aztán majd igyexem kijavítani a hibákat ;)

A vokálok beszerzése meg maradjon az én titkom :P

irigy kutya :lol:
akkor elnéztem ezt a szinti dolgot, de ne vedd le, éppen hogy erősítsd mert jó az a szinti és a kiállásban egy iszonyat droppot hozna létre sztem :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:57, 03-05-2006 

spinant wrote:
irigy kutya :lol:
akkor elnéztem ezt a szinti dolgot, de ne vedd le, éppen hogy erősítsd mert jó az a szinti és a kiállásban egy iszonyat droppot hozna létre sztem :oops:

Azért akartam halkítani, mert ugye az egész végig csak a háttérben húzódik, a kiállásban meg előtérbe jön, de aztán én is rájöttem, hogy nem is baj az a hangosodás :D Majd azért valamit azzal is megpróbálok kezdeni...
Ez az acapella dolog meg tök egyszerű. Nem keresni kell, csak találni :D Amit ebben használtam azt amúgy is úgy küldték, ugyanis ez eredetileg egy remixnek indult, csak annyira elkalandozott az eredetitől, hogy megtartottam magamnak :lol:
A wondrous place meg úgy született, hogy leszedtem egy régi számot (mást kerestem, szóval véletlenül), aztán megtetszett, levágtam néhány frekvenciát belőle, és megírtam alá a zenét. A Romeo must die-ba egy elephant man acapella részletet tettem, szóval összejönnek innen onnan, és szerintem érdemes is gyűjtögetni meg retro zenéket keresgélni, mert sosem lehet tudni, hogy mire bukkan az ember, vagy mi ihleti meg :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:32, 04-05-2006 
original nuttah

működik!!

sztem egy vaskos drrex/compresszor segítene a bajon!

lassan megérik neked egy bootleg contest részvétel is!:)

grat

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:55, 04-05-2006 

.mikra wrote:
működik!!

grat

Köszi!

Ez mondjuk az egyik olyan ritka zeném, amiben nincs egy szál dr.rex sem, de szerintem nem is kell. Néhány sávkompresszor viszont annál inkább, az tény :D
A bootleg contest meg egy olyan dolog, hogy ha valamihez van hangulatom, akkor mindenképp megcsinálom, ha nincs akkor viszont lehet akármilyen verseny, max valami szutyok jönne ki belőlem (volt már rá példa) :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:31, 04-05-2006 
souljah

morta wrote:
.mikra wrote:
működik!!

grat

Köszi!

Ez mondjuk az egyik olyan ritka zeném, amiben nincs egy szál dr.rex sem, de szerintem nem is kell. Néhány sávkompresszor viszont annál inkább, az tény :D
A bootleg contest meg egy olyan dolog, hogy ha valamihez van hangulatom, akkor mindenképp megcsinálom, ha nincs akkor viszont lehet akármilyen verseny, max valami szutyok jönne ki belőlem (volt már rá példa) :D

ez nem csak a contesteknél jön elő, hanem egyébként is előferdül :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:10, 05-05-2006 

spinant wrote:

Ne is mondd! Most is épp ihlet- és kreativitáshiányban szenvedek... :smashed:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:18, 05-05-2006 
souljah

morta wrote:
spinant wrote:

Ne is mondd! Most is épp ihlet- és kreativitáshiányban szenvedek... :smashed:

dettó

de ilyenkor pár hétig gyűjtöm az érzéseket, aztán csak menni fog :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]