i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 16:27, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 15 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2006/05 spinant - inner planet
PostPosted: 22:59, 03-05-2006 
souljah

nem mondok semmit, ti mondjatok :wink:

:arrow: letöltés

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:12, 03-05-2006 
metalhead

olyan :nap: :orangejuice: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:16, 03-05-2006 
microforms

hohhó,downloading :idea:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:29, 03-05-2006 
microforms

deep down :goldfish: :ragyujt:
so nice 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:33, 03-05-2006 
souljah

köszi gyerekek de semmi hiba? a végén még elbízom magam :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:44, 04-05-2006 
original nuttah

na majd én megmondom:)

a snaret cseréld ki finom puha kicsit reverbesre és a kongatémát variáld mert nagyon egyhangúvá teszi talán kicsit pitcheld...
állati jó a magyar szöveg ez egyébként nekem mostanában merült fel h érdemes lenne ilyet_a fiatalabb férfihang teljesen korrekt viszont az idős hangja komolytalan kicsit bár érzem h mit szerettél volna de sztem ez nem a legjobb öregember hang-de azért erre is eléggé odafigyeltél szal grat !

ha ezeket javítod akkor nevezd el vipnek és küld át :) amúgy meg frankó megint teee

:thumbsup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:13, 04-05-2006 
son of nitrous

klafa kis beach zene 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:48, 04-05-2006 
souljah

köszönöm a kritikákat

márk: nekem teccik a snare, a betétben az arc meg teljesen kész van a szagoktól, gondold el, persze hogy szét van csúszva, ez a zene is büdös lenne neki :wink:

variálvariál, igazad van, ebből sosem elég

béke

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:50, 04-05-2006 

Szerintem a pergővel nincs semmi baj, viszont a kongát télleg variálni kellene. Meg megspékelni egy picit. Ez így olyan mintha valaki leülne kongázni, aki nem igazán tud, de legalább pontosan üt (mint én? :D). Szóval van jónéhány kongás cimborám (akik kb ebből élnek), és így tudom, hogy milyennek is kéne lennie. Nem tudom, hogy kongáztál-e már, de az lenne a legjobb, ha picit próbálgatnád. Elég hamar rájönnél, hogy mennyi hangot lehet belőle kihozni, aztán egy profit kéne meghallgatni, hogy miket csinál vele. Én még hallgatni is élvezem az ilyet :D Tudom jól, hogy ahhoz is rengeteget kell szarakodni, hogy az ember egy aránylag hiteles kongaloopot összedobjon, nemhogy még azt variálgatni, de nagyon megéri a dolog, mert rengeteget tud dobni a zenén, uhhogy hajrá ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:36, 05-05-2006 
souljah

morta wrote:
Szerintem a pergővel nincs semmi baj, viszont a kongát télleg variálni kellene. Meg megspékelni egy picit. Ez így olyan mintha valaki leülne kongázni, aki nem igazán tud, de legalább pontosan üt (mint én? :D). Szóval van jónéhány kongás cimborám (akik kb ebből élnek), és így tudom, hogy milyennek is kéne lennie. Nem tudom, hogy kongáztál-e már, de az lenne a legjobb, ha picit próbálgatnád. Elég hamar rájönnél, hogy mennyi hangot lehet belőle kihozni, aztán egy profit kéne meghallgatni, hogy miket csinál vele. Én még hallgatni is élvezem az ilyet :D Tudom jól, hogy ahhoz is rengeteget kell szarakodni, hogy az ember egy aránylag hiteles kongaloopot összedobjon, nemhogy még azt variálgatni, de nagyon megéri a dolog, mert rengeteget tud dobni a zenén, uhhogy hajrá ;)

huh, próbálkozni fogok, viszont a legjobb az lenne ha összehoznál a barátaiddal és elkongázgatnának itt nekem émmeg felvenném és betenném a zenémbe :titties: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:22, 06-05-2006 

spinant wrote:
huh, próbálkozni fogok, viszont a legjobb az lenne ha összehoznál a barátaiddal és elkongázgatnának itt nekem émmeg felvenném és betenném a zenémbe :titties: :wink:

Hát persze. Mindenki tudja, hogy hangszerekkel, és megfelelő felvételi lehetőségekkel könnyebb lenne... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:19, 08-05-2006 
metalhead

morta wrote:
spinant wrote:

Hát persze. Mindenki tudja, hogy hangszerekkel, és megfelelő felvételi lehetőségekkel könnyebb lenne... :lol:

szerintem mindenkeppen erdemes lenne. telleg nagy dolgot lehetne ebbol csinalni. bar igy sem rossz. sot. nekem nagyon teccik :wink:

( de azokat a pad-eket azert a kozepebe is beletehetned valahova. kicsit uresnek tunik nekem az a resz )

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:21, 08-05-2006 
souljah

b0ci wrote:
morta wrote:
spinant wrote:

szerintem mindenkeppen erdemes lenne. telleg nagy dolgot lehetne ebbol csinalni. bar igy sem rossz. sot. nekem nagyon teccik :wink:

( de azokat a pad-eket azert a kozepebe is beletehetned valahova. kicsit uresnek tunik nekem az a resz )

:ty:
variálásról beszélni már közhely a topicomban :wink:
de persze ezen fogok munkálkodni a jövőben, meg talán lesz remake is a zenéimből ha egyszer rászánom magam :!:
respect

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:02, 09-05-2006 
droid

neked beszarás jó zenéid vannak! nagyon érzed, de a variál hát igen sztem ezzel a problémával mindenki kűzd. Megfigyeled elég 1 komplexebb variál a nagyobb egységenként, tom dobokkal vagy kongavariációval is lehet fűszerezni, nagyon igényesek van amikor dobkészletet is váltanak...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:26, 10-05-2006 
souljah

Sickshok wrote:
neked beszarás jó zenéid vannak! nagyon érzed, de a variál hát igen sztem ezzel a problémával mindenki kűzd. Megfigyeled elég 1 komplexebb variál a nagyobb egységenként, tom dobokkal vagy kongavariációval is lehet fűszerezni, nagyon igényesek van amikor dobkészletet is váltanak...

köszikösziköszi :oops: :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 15 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]