|
ezzel a fórumal egy kis hatalmat kap minden itt író a kezébe, hogy elmondhassa a nyilvánosan a véleményét, ami jó, a baj az, hogy ezzel sokan visszaélnek és át sem gondolják, hogy amit vagy ahogy mondják az mennyire bántó és sértő
ahogy így olvasom pl. "kedves gyerek" hozzászólását amikor egy csapat utcagyereknek nevezi a 60Hreseket, az jön le, hogy ő még a fáradságot sem vette, hogy egyáltalán utána nézen, hogy kik azok akik ott vannak a studióban és hogy mit dolgoznak azért, hogy ott lehessenek és egy országos lefedetségű(nem internetes) rádióban legyen pár óra ami a dnb-ről szól
itt mindenki olyan okos és olyan jól tudja, hogy mi hogyan legyen...nem értem akkor, hogy miért nincs több dnb rádió műsor estleg tévés, lehet, hogy inkább ezek szervezésébe kénne az energiát fordítani, persze tudom sokkal könnyebb otthon a gép elött a 60Hz-t hallgatva savazni..mert ugye azért csak hallgatjátok??:)
nem lehet olyan partyt vagy műsort vagy bármit csinálni ami mindenkinek tökéletesen jó és tetszik, persze ha valami nem jó azt el lehet és el is kell mondani de normálisan és respektálva azt, hogy azért mégis csak csinálnak valamit(van mit kritizálni:)).....és nekem sem tetszet ahogy néha reagátak itt a fórumban 1-1 kritikára, de azért azt is olvassátok már el, hogy ezek a kritikák,ha lehet őket így nevezni milyenek voltak...nem építő jellegűek, hanem személyeskedés és mocskolodás és ez a dolog folytatódik tovább....egyetértek nem szabad ezekre reagáni, de szerintem amikor ott ülsz hajnalban fáradtan a gép elött és azt látod, hogy már megint csak a szemét ömlik rád névtelen kis senkiktől(úgy értem ezt, hogy nem vállalja fel magát az illető), akik valószínüleg ha szemtől-szembe találkoznátok nem merne ilyeneket mondani akkor talán te is így reagálnál...na mind1 sajnos nem hiszem, hogy azoknak akiknek igazán szól bármit is ér az amit itt leírtam
még csak annyit, hogy ha valami nem tetszik azért van ott az off gomb, hogy ne kelljen tovább idegesíteni rajta magad....inkább ti kapcsoljátok ki a rádiót, mint hogy a 60Hz-sek unják meg a sok fikát és hagyják abba, mert azért sokan vannak akik szeretik a műsort és kell nekik!!!
|