i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 15:01, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 256 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:37, 19-05-2006 
souljah

dobitomi wrote:
Az hogy fél egy körül mentek az emberek,sajnos az alátámasztja,azt amit QLR írt.Nagyon sok fiatalnak a DNB-ről csak a Palotai ugrik be.
Meglátják a nevet a plakáton,s JAJ!
Múltkorin ott voltam ugyanez volt: :cry:

Pedig nagyon sok jo fiatal arc van , sok jo lemezzel....!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:39, 19-05-2006 
original nuttah

Ez Egy veszprémi X - Akta kezd lenni,szóljatok Lindának :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:49, 19-05-2006 
souljah

Muhito wrote:
Ez Egy veszprémi X - Akta kezd lenni,szóljatok Lindának :lol:

Ihhhhhjjjjjaaaaaaaaaaaa :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:57, 19-05-2006 
metalhead

.syr wrote:
jah ... és végre megtörtént .... bekövetkezett ... LÁTTAM ... ahogy "ixelgetnek" mikor felrakok egy ram trilogyt :-DDDDDD

minden dj életében egyszer el kell jönnie ennek a pillanatnak :D

a dj vizsga egyik tételének behívatnék pár melegítős srácot, és a feladat így hangozna: úgy tegyél fel egy ram trilogyt hogy ixeljenek!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:58, 19-05-2006 
original nuttah

implant wrote:
.syr wrote:
jah ... és végre megtörtént .... bekövetkezett ... LÁTTAM ... ahogy "ixelgetnek" mikor felrakok egy ram trilogyt :-DDDDDD

minden dj életében egyszer el kell jönnie ennek a pillanatnak :D

a dj vizsga egyik tételének behívatnék pár melegítős srácot, és a feladat így hangozna: úgy tegyél fel egy ram trilogyt hogy ixeljenek!

Nem kell ehhez feltétlen ramtrilodzsi nekik elég ha beindul a béjsz :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:08, 19-05-2006 
syrup.hu

... most hogy így pörög a topic itt a helye egy kis reklámnak .. iksz és ramt. nélkül :-)

Image

Image

bocs, hogy ekkora

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:20, 19-05-2006 
original nuttah

nahát hogy én mikböl maradok ki már megint, brékkór, ikszelés, jó hang... úgy megnéztem volna csakhát a szaros vizsgák... de egyszer csakazért is bejutok a mitoszba, majd ha megint lesz hustler party höhö :perv: :tits:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:04, 20-05-2006 
original nuttah

nyah hallottam a csütörtöki kis akcióról...hát szánalom már bocsánat...
a kiakadt tesó majd kifejti a dolgot,get ready :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:31, 20-05-2006 
original nuttah

kedves partyszervező/k/..

visszaélni a palotai nevével az egy dolog...
negyed egykor mikor elhagytuk fehérvárt lemondani egy bulit azzal hogy kevesen vannak...háááát
a bőr égne le a pofámról...
aztán ugye megjöttek az emberek ahogy "kell" egy felé..
GRATULÁLOK
:fukya: :kabbe: :fukya: :kabbe:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:19, 20-05-2006 
ujonc

Igazad van Bábos!!
A szervezők begyulladtak,hogy nincs ember,s nagyon minuszba lesznek.Sztem.
De akkor is....Ha valamit meghirdetek az utolsó pillanatban nem mondom azt vissza!!!!!!!!!
Mondjuk az is elég nagy gond, hogy elég sok fiatal csak a Palotai nevét ismeri a szcénában...
A szervezők meg erre építenek,hogy majd az ő nevére jönnek az arcok,s meglesz a bevétel...
Hát ha ilyen fejjel gondolkodnak vessenek magukra...
De az a gond,hogy akik eljöttek, azok közül sok igazolja a szervezők elképzelését!!
Sztem a QLR és az ÁKOS is megérdemelte volna,hogy Rájuk is kiváncsi legyen a nép.Ők is elég sok mindent letettek már ám az asztalra...Az más kérdés,hogy nem olyan "vén rókák"
De akkor is....
:evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:16, 20-05-2006 
:D

Ez vicc !
Hajrá Veszprém !
Amugy meg szerintem semmi meglepö sincs ebben ,ez a magyar DNB KÚLTÚRA (ja az nincs) !

Post subject:
PostPosted: 18:26, 20-05-2006 
impulsecreator.hu

Metro wrote:
Amugy meg szerintem semmi meglepö sincs ebben ,ez a magyar DNB KÚLTÚRA (ja az nincs) !

huh de okosat írtál :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:23, 20-05-2006 
TUDOM ! köszi

Post subject:
PostPosted: 01:17, 21-05-2006 
pokemon

Jaja sajna ez van.
Nemnagyon ismerik az emberek az ilyen zenéket tény, de ez a feladatunk, megismertetni velük.
Ha megszeretik örülés, ha nem akkor is próba cseresznye :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:18, 21-05-2006 
syrup.hu

Óóó... bábos!

Ezt mondtam én is ott és másnap is a buli "szervezőinek" ... pontosabban a vendéglátóipari egység üzemeltetőinek (a félreértések elkerülése végett ettől még jóban vagyok velük), hogy lehet, egy náksibrunner közeli szcénában ilyeneket meg lehet csinálni, de ha van esze Palotai úrnak akkor nem jön mégegyszer ezek után .... ami nekem rosszul jött ki, hogy többen azt hitték ez syrup szervzés volt, és így kicsit cikis lett a helyzet ... hát azoknak el kell mondjam , közel sem ... ha mi elhívunk valakit egy syrup buliba, azt bizony nem mondjuk vissza (ha esetleg leégne a hely időközben ahol játszana , minimum elvisszük a vendéget valahova sörözni, ha már eljött hozzánk :-) ... nem egyszer volt példa, hogy az én pénztárcámhoz képest súlyos bukó volt egy-egy buli már hetekkel az adott program előtt, mégsem mondtam le, mert azért mégiscsak szívből csinálja az ember, vagy mi ....
Szal' kérek mindenkit fogja fel úgy a helyzetet, hogy ez egy helyi diszkó próbálkozása arra, hogy kicsit nyisson az "ándergránd" felé ... ami persze nem egy rossz dolog, csak még nem igazán érzik, hogy hogy is kell ezt ...

na písz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:28, 22-05-2006 
ujonc

Bábos,Dobitomi és mindenki,aki érdekelt a témában!
Nos...Pár dolgot szeretnék elmondani a Palotai üggyel kapcsolatban. Én szerveztem a bulit, legalábbis egy részét.Megcsináltam a plakátot,plakátoltam(ami nem kevés időbe került),tartottam a kapcsolatot Zsolttal és a hely üzemeltetőivel.Suli mellett elég sok volt...Megegyezés szerint ők fizették az épp fellépő dj-ket,aminek az anyagi vonzatáról tudtak.Én ezért egy fillért nem kaptam,tisztában is voltam vele,hogy ez így lesz,de nem is ezért kezdtem csinálni.Zsolt miatt(az ő buliain) szerettem meg a drumandbasst!Nagyon tisztelem őt és mindazt,amit a zenéért tett/tesz.Már régóta szerettem volna lehívni Zsoltot,de csak nemrég sikerült.Az első 2 buli után nem gondoltam,hogy ilyen megtörténhet.
Kiakadtam,amikor azt mondták szóljak neki,hogy forduljon vissza,mert nem tudják kifizetni,hiszen "30 emberből azt nem lehet".De nem tudtam mit csinálni.
Tisztábban látás miatt írtam le ezeket és még sorolhatnám,hiszen minden egyes buli előtt voltak zűrök.
Egyszer ennyi...
Mindenkitől elnézést kérek!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:59, 22-05-2006 
ujonc

.syr wrote:
de ha van esze Palotai úrnak akkor nem jön mégegyszer ezek után ....

Palotai urat természetesen felhívtam másnap és elnézést kértem tőle a történtekért.Ő pedig azt mondta,hogy legközelebb is hajlandó eljönni.Tisztelet Neki!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:28, 22-05-2006 
souljah

ttibi wrote:
Bábos,Dobitomi és mindenki,aki érdekelt a témában!
Nos...Pár dolgot szeretnék elmondani a Palotai üggyel kapcsolatban. Én szerveztem a bulit, legalábbis egy részét.Megcsináltam a plakátot,plakátoltam(ami nem kevés időbe került),tartottam a kapcsolatot Zsolttal és a hely üzemeltetőivel.Suli mellett elég sok volt...Megegyezés szerint ők fizették az épp fellépő dj-ket,aminek az anyagi vonzatáról tudtak.Én ezért egy fillért nem kaptam,tisztában is voltam vele,hogy ez így lesz,de nem is ezért kezdtem csinálni.Zsolt miatt(az ő buliain) szerettem meg a drumandbasst!Nagyon tisztelem őt és mindazt,amit a zenéért tett/tesz.Már régóta szerettem volna lehívni Zsoltot,de csak nemrég sikerült.Az első 2 buli után nem gondoltam,hogy ilyen megtörténhet.
Kiakadtam,amikor azt mondták szóljak neki,hogy forduljon vissza,mert nem tudják kifizetni,hiszen "30 emberből azt nem lehet".De nem tudtam mit csinálni.
Tisztábban látás miatt írtam le ezeket és még sorolhatnám,hiszen minden egyes buli előtt voltak zűrök.
Egyszer ennyi...
Mindenkitől elnézést kérek!

Azert ez elege szar lehetett ennyi promotalas után hogy visszafujni :(
Legközelebb tényleg az anyagi részét tisztázni kell
és ugy hivni....

Bár gondolom ezt jobban tudod, föleg én mint nem party szervező :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:39, 22-05-2006 
ujonc

spikey wrote:
nyah hallottam a csütörtöki kis akcióról...hát szánalom már bocsánat...
a kiakadt tesó majd kifejti a dolgot,get ready :lol:

Negyed egykor érkeztünk, mi még fizettünk beugrót, nem sokkal később írt a bábos sms-t, hogy ne számítsunk a Zsoltra, mert visszafordultak, szervezői utasításra...

Természetesnek vettem, hogy mivel ezt megcsinálták, visszakapjuk a beugrót, de nem. Vendéglátóipari egység üzemeltető, meglehetősen flegma bácsi :fuckoff: azt mondta, ő kettőkor semmiféle beugrót nem ad vissza, túl késő...
Vagyis mi fizettünk azért, amiért az utánunk érkezettek nem.
Ezt is túléltem, nem egy halálos összegről volt szó, hanem az elvről...

De az tuti, hogy elment a kedvem attól, hogy a további veszprémi éveim alatt hasonló szervezésű bulikra betegyem a lábam. Korai volt egy kicsit az öröm, hogy valami új partysorozat indulhat...

ttibi: biztosan nagyon sok munkád volt a szervezésben, ezért minden tiszteletem a Tiéd, csak máskor gondold meg, kivel szervezel bulit...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:03, 22-05-2006 
syrup.hu

Ayame wrote:
Természetesnek vettem, hogy mivel ezt megcsinálták, visszakapjuk a beugrót, de nem.

Amikor reggel kérdeztem, nekem úgy rémlik azt mondta, hogy "természetesen visszaadtuk a pénzt azoknak akik panasszal éltek".... hát mosmár nem tudom mit kéne mondanom ... felejtsük el a gondokat ... járjatok syrupra :-)
(nagyszerű íz ... minőség... blabla)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 256 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]