i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:46, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 119 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:12, 03-04-2006 
csak az általános elégedetlenkedésemnek adtam hangot. egy ideje már nem foglalkoztat annyira a téma. (találtam ezt a totyikot, és kedvet kaptam elsirni a régi bajaim.)
talán, még annyit, hogy igazad van, megoldható a kezelés finomítása külső eszközökkel, és nekem nem volt türelmem meg jó hangkártyám, hogy kitapasztalhassam a trükköket stb-ket. végülis lehet hogy a Trktor a legkevésbé szarabb progi. most tervezem a Virtual DJ kipróbálását... állítólag kevesebbet téved.. :roll:

Post subject:
PostPosted: 19:46, 03-04-2006 
én inkább boxolnék

hm... a virtual Dj-t erősen megkérdőjelezem!

De próbáld! és írj vmi visszajelzést!

A Traktor 3.0-át próbáltad már?

(Ja és Traktor referenciájaként ott a Native Instruments oldala!)

:wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:53, 04-04-2006 
nem. 2-esekkel volt még dolgom csak.

Post subject: traktor
PostPosted: 11:35, 07-04-2006 
ujonc

én is kiprobiztam a traktor 3 de szerintem 1 rakás xar.. 2.5 sokkal jobb .. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:49, 11-04-2006 
én inkább boxolnék

:lol: Akkor használdd azt! :lol:

Profile  

Post subject: traki
PostPosted: 18:38, 03-05-2006 
ujonc

én is rég óta használom a traktort (2.5.3,2.6.2), és nem képtelenség vele élvezhetö mixeket csinálni. ha elmented a mixet, akkor valoban megfog csuszni néhány helyen, sajnos ez van. Azonban ki lehet küszöbölni ezt a problémát valamennyire, ha nem élöben jáccol, hanem lépésenként rakod össze a mixed. én mindíg ugy csinálom, hogy elöször össszehangolom a tempót, ehhez legalább 1 perc kell hogy ne csuszkáljon a 2 zene. ha ez megvan, akkor vissszamegyek arra a pontra a mixben, ahonnan indulna a következö zene, és már nem kell a tempoval szorakozni. igy marad idő arra, hogy szépen össszepakoljad a muzsikáidat. A másik az az, hogy ha mégis elcsuszik kicsit, akkor a tempot kicsit gyorsitsd, még visssza nem áll, és utána szedd vissza valamennyire, ne csusztatsd a zenét, mert akkor a visszhallgatásnál hallatszani fog a húzás, föleg ha szép dallam volt a zenében. és ha a tempot állitod, azt a traki megjegyzi, és pont ugyanugy fog szolni az elmentett mix is mint mikor össszerakod. még ha össszehuzod a két zenét, azt a progi csak nagyjából rekonstruálja. ja és még függ az egész a join/lock gombtól is...... :arrow:

Profile  

Post subject: fojjjtatás
PostPosted: 18:41, 03-05-2006 
ujonc

:arrow: a join/lock gomb-nál arra kell figyelni, hogy ugyanabban az állásban legyenek vissszhallgatásnál, mint a mix készitésekor. ha visssztöltesz egy elmentett szettet, akkor a traki minden beállitásra emléxik, kivéve hogy ez a gomb sárgán világitott-e vagy sem. 2.5.2nél müvell ez fura dolgokat,263at még csak most tesztelem e-téren.

Remélem segitett ez valamennyit. Soksikert!

Jah, amugy élöben én CDröl meg lemezröl jáccom, ha -studio mixet- akarok csinálni, akkor a traki tökéletes rá!

:roll: :roll: :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:56, 12-05-2006 
ujonc

Erről kinek mi a véleménye:

http://www.pixmania.com/hu/hu/163563/art/hercules/dj-console-mk2-sound-card.html?itag=6507

http://www.hercules.com/showpage.php?swcty=UK&p=127&b=0&f=0&PHPSESSID=c204d72aa82088bc319e963439778459

Mostanában akarok vmit összedobni, csak nem tudom érdemes-e ilyet venni, vagy inkább vegyek egy keverőt azt szgépre és majd később a lejátszókat? Ha van vkinek ilyen vagy csak tud róla vmit az írjon lehetőleg infót róla. Gondolom Traktorral működik rendesen...
A másik meg keverő ügyben ha vki tud vmi infót mennyire érdemes Reloop Effex 2-őt venni, az is irhatna pár infót...Bár a DSP verziót meg akarom várni az milyen áron lesz. Köszi

my favourties:Roni Size,Dynamite MC,Shy Fx,Tali,Jamalski,John B,Future Prophecies, Aphrodite,Stamina,Pendulum,Fernanda Porto,EZ Rollers,Freestylers,Kosheen,Rawhill Cru,4Hero,London Electicity,Fresh,Suv,Roberto Carlos,High Contrast,Marky

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:52, 02-06-2006 
én inkább boxolnék

hi hefro... :oops:

mintha vmit elfelejtettem volna... :oops:

Amúgy sztem ezeket mind felejtsd el... nem éri meg!

inkább szerezzbe vmi normálisabb midi vezérlőt... (UC-16, UC-17, UC-33, Behringer...)

DE ,mondok jobbat ha vannak ismerőseid akik vágják az elektronikát akkor sokkal jobban megéri egy "házi" midivezérlő ...
azzal is el lehet hülyéskedni...

Amúgy én úgy hallottam hogy a hercules dj consol "jog tárcsája" nem igen használható egy "sima" traktorban....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:35, 05-06-2006 
ujonc

Már vettem végül egy Behringer keverőt és gépre kötöttem...Sokkal jobb így mixelgetni mint csak egérrel, elég gyatra volt úgy, keverővel kiégészítve sokkal jobb, majd később veszek lejátszót is, ha úgyérzem érdemes és lesz is rá pénzem. Egyébként fórumokba én is utána nézegettem és nem sok jót írtak arról a Herculesről...Szóval azt 2 nap alatt kivertem a fejemből. :)

my favourties:Roni Size,Dynamite MC,Shy Fx,Tali,Jamalski,John B,Future Prophecies, Aphrodite,Stamina,Pendulum,Fernanda Porto,EZ Rollers,Freestylers,Kosheen,Rawhill Cru,4Hero,London Electicity,Fresh,Suv,Roberto Carlos,High Contrast,Marky

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:40, 16-01-2007 
droid

Hali!
Segítség kéne router mögül netrádiót beüzemelni traktor 3-mal. A lényeg hogy 1 vagy 2 ember tudja hallgatni azt amit én épp keverek vele, és ehhez kéne segítség mert semmire se jutok :cry:
Köszi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:10, 17-01-2007 
son of nitrous

Lazlow wrote:
Hali!
Segítség kéne router mögül netrádiót beüzemelni traktor 3-mal. A lényeg hogy 1 vagy 2 ember tudja hallgatni azt amit én épp keverek vele, és ehhez kéne segítség mert semmire se jutok :cry:
Köszi!

soha nem csinaltam meg ilyet, csak egy otlet.

ezek a radiok altalaban egy bizonyos porton keresztul adnak. na azt a portot kell forwarding-olni a routeren. keress a router adminjaban olyat, hogy nat, vagy porforwarding. ott a te localis ipdre allitsd be azt a portot. gondolom a traktorban ezt meg lehet nezni, hogy melyik porton ad.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:36, 18-01-2007 
droid

duplabe wrote:
Lazlow wrote:
Hali!
Köszi!

soha nem csinaltam meg ilyet, csak egy otlet.

ezek a radiok altalaban egy bizonyos porton keresztul adnak. na azt a portot kell forwarding-olni a routeren. keress a router adminjaban olyat, hogy nat, vagy porforwarding. ott a te localis ipdre allitsd be azt a portot. gondolom a traktorban ezt meg lehet nezni, hogy melyik porton ad.

Köszi a tippet, sajna mindent megpróbáltam, de képtelenség precízen belőni hogy működjön is, főleg router mögül.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:17, 22-01-2007 
én inkább boxolnék

http://www.native-instruments.com/index ... raktor3_de

Szerintem elég jól sikerült a program legújabb verziója...

ha valakit érdekel a téma nyugodtan írjon... :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:23, 17-08-2007 
ujonc

Szerintem is, a 3 egy nagyon felhasználó barát program (legalábbis én így gondolom) és nem is túl bonyolult...én más programmal nem szeretek mixelni, ez a legkényelmesebb

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:36, 17-08-2007 
pokemon

Tudja valaki hogy hogyan köll beállítani azt hogy a füles is használható legyen?
(Eddig anélkül nyomtam rajta a mókát és úgy se volt rossz,de persze fülessel azé'....)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:50, 17-08-2007 
braindeath

---Disztroj--- wrote:
Tudja valaki hogy hogyan köll beállítani azt hogy a füles is használható legyen?
(Eddig anélkül nyomtam rajta a mókát és úgy se volt rossz,de persze fülessel azé'....)

kell 2 hangkartya a monitorozashoz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:36, 17-08-2007 
piper

boby wrote:
---Disztroj--- wrote:

nem kell, elég ha 4 hangfalasra állítod a két outputos hangrkártyát ,utána valahol a preferences-ben be lehet állítani, hogy az egyik output legyen a master, a másik a monitor...

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:13, 18-08-2007 
pokemon

sollabong wrote:
boby wrote:
---Disztroj--- wrote:

nem kell, elég ha 4 hangfalasra állítod a két outputos hangrkártyát ,utána valahol a preferences-ben be lehet állítani, hogy az egyik output legyen a master, a másik a monitor...

Ha a 4 hanfalas cucc az audio-ban a channel setup rész, akkor az már ok és elvileg az egyik oldal master a másik monitor.
De ennek ellenére minden szól mindenhonnan.
Lehet hogy amúgy ellámáskodtam a dolgot, de ezért ha van valaki aki elmondaná, hogy miket kell beállítani ahhoz, hogy az ember füleskedjen, az igazán remek lenne

Az eddigi segítségeket pedig köszönöm

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:31, 18-08-2007 
Cserélgesd a jack-eket a hangkártyánál a traktorban pedig a settingsnél állítsd át ds-re mindenképpen,majd ott is váltogasd az audio device-eket amíg ki nem jön a megfelelő kombó.Aztán lehet hogy a 3-nál egy pöttyet másképp van asszem ott is így sikerült megoldani.

Havernak tegnap pont ugyanez volt a problémája :D

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 119 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]