ksen wrote:
nem tudom, hogy például, te éppen most mit csinálsz, de az rajtam, az én helyzetemen semmit nem változat, hogy ölik meg azokat a mosómedvéket.
én se örvendezek neki, hogy élve nyúzzák meg őket, el lehet gondolkodni rajta, meg minden, meg mondani, hogy fuu ez nagyon durva, de és?
akkor mi lesz, ha azt mondjuk, hogy ez embertelen, meg azt csinálnám velük, amit ők csinálnak az állatokkal
nem tom...
ez bonyolult...
de én nem engedem meg magamnak azt a luxust, hogy ilyenekkel foglalkozzak,
egy: mert úgyse tudok csinálni semmit, mert az már megtörtént
kettő: van egy csomó dolog, amikben tudok valamit csinálni, és inkább azokra fordítok energiát
asszem így hirtelen ennyi
Az én helyzetemen változtat az ilyesmi, rosszul leszek tőle. Amennyiben kiderül számomra ilyesmi, nem támogatom a végterméket a pénzemmel. Ezt teszem ellene. Időnként próbálom felemelni a hangomat, emaileken, leveleken, keresztül kifejezem nemtetszésemet cégeknél. Édes kevés, de nekem sincs több időm/energiám, mellesleg az ilyen szervezett csoportok, akik kirohannak ez vagy az ellen már többet akarnak csinál(tat)ni, mint amennyit szerintem kell, tehát nem csatlakozom ügyükhöz. Igazad van, bonyolult, és nehéz dolog. De megnyugtatja némileg a lelkiismeretemet, hogy valami keveset talán teszek ellene, hogy
ne történjen megint.
Nade OFF, erről legyen elég ennyi!
Süti a zene?