sobri wrote:
wendy wrote:
milyen volt sasha meg digweed?
ennyi töménytelen fikázást én még buliról nem olvastam, mint erről.
ajánlom figyelmedbe a freee és a soundhead fórumokat!
fame szervezte events hallba, én direkt nem mentem, tudtam,h ez lesz...
A zene nem volt rossz a többi szégyen,tipikus magyarországi buli ahol csak a pénz számít.
Itthoni kellemes 1 viszki után elindultam,árpádhídnál 30 - 40 fős tárasaságunk beballagott az EH elé én is tudtam mire lehet számítani nagyjából de ez midnent felűlmúlt.Már akkor annyi emebr volt hogy hihetetlen,hallottam amikor a fülesbe beszóltak az ajtón hogy kaos van de azt az utasítást kapta az ember hogy továbbra is engedje be az embereket.belső hőmérséklet olyan 35 - 40 fok között,a galérián az ablakon derékig kihajolva értekeztem egy alkalmazotttal aki légkondícionálásért volt felelős monsta hogy egész nap ezen dolgoztak és mégis ezvan nem tud mit csinálni,ekkor már az üveg viszki meg a meleg kezdett kikészíteni 5 perc után,aztán kis közjáték árán üvegrepedés a polóm kiszakítása stb,kijutottam a szabadtéri részre ahol teljesen más zene ment arra is képtelen voltak hogy a benti zenét kintt lehessen hallani.Pultosok alig voltak kinn sor minden ital meleg egy vagyonért szokásos..Ekkor már ottboltam hogy kitörök a helyről mert nem bírom.Egy ekkora bulit simán bevihettek volna a BS-be is csakhát azt kibérelni ugye 15 millió forint ez meg ingyen volt nekik.A Paul van dyk után megcsillant bennem valami reménysugár hogy talán fikarcnyit közeledünk európához de ismét visszatértem a földre.Majd ha eljön ebben az országban az hogy rájönnek ezek a szervezők is hogy az elégedett vevő kifizetödöbb hosszútávon mint a lehúzás akkor elkezdünk mi is felzárkózni..