i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:08, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 98 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: 07.21. péntek > Dylan, Bong-ra, Jahba&SumOne > B.Z
PostPosted: 23:36, 10-07-2006 
ujonc

A sajtóanyag alább olvasható, a bulival kapcsolatos információk a www.efott.hu oldalon.
Kezdés fél 1-kor, a napijegy 3500 HUF.

-----------------------
Rendhagyó, műfajokon átívelő programmal kedveskedik a pénteki napon az EFOTT az akkusztikus zenén nevelkedett közönségnek. Ne rémisszen el senkit a felhozatal, ha CD- vagy mp3-gyűjteményében talál akár egyetlen Black Sabbath vagy Slayer albumot, otthon fogja érezni magát itt is. Felvezetésként a dzsungel kortárs alműfajait járja körül Jahba és Sumone, hogy aztán véget nem érő headbengelésbe és pogózásba fojtsa az estét és a hajnalt Bong-ra és Dylan.

Jahba (UK)
/Mos-Hi , Life4Land, Black Track/
A zenével politizálás általában halva született ötlet (gondoljunk csak a szénné csépelt Not in our names kiáltványra), hiszen ami elsőre jó poén, tizedszerre még elmegy, utána inkább fárasztó a demagógia, mintsem szórakoztató. A denveri származású Jahba azon kevés előadók egyike, aki viccként kezeli kedvenc politikusát, Busht, de a lázadást sem veszi komolyan. A tengerentúlon jó egészségnek örvendő, dzsungelközeli ragga-core stílust metálvillával kanalazó raszták éllovasa Ozzy Osbourne hangmintájával robbant be a köztudatba. A Black Sabbath alapslágere, a Warpigs brutalizálásával hívta fel magára a breakcore istenség, Bong-ra figyelmét, aki a hobbianarchista Jahba amerikai elnököt gyalázó Bush is a pussycloth nótájával együtt jelentette meg azt. Mixeiben a könnyed, slágeres dzsungeltől a láncfűrésszel darabolós metálzúzdáig szeret kalandozni, így mestere közelében jó eséllyel kapunk mindenből egy kicsit.
myspace.com/jahba

Sumone (USA)
/Mos-Hi , Black Track/
Az Alec Empire-on nevelkedett zeneaddikt Jahbával közösen futtatja a Mos-Hi Records lemezkiadót. Első komolyabb slágere, a Jahbával jegyzett Part-Time Revolutionary szintén Bong-ránál kelt ki, a metálos breakcore-ra specializálódott Kriss kiadó gondozásában. A drum and bass világában is otthonosan mozgó Sumone előszeretettel kever a szigorú ütemekre lágyabb dubot, szabadidejében pedig egy Ableton Live zeneszerkesztőre komponált egészestés drumfunk/breakcore/dark jungle/dubwise opuszon dolgozik. A Back To The Jungle turné állomásaként Zamárdiba látogató indianapoliszi csávótól még azelőtt szerezhetünk autogramot, hogy felszippantaná egy szimpatikus multinacionális kiadó vagy egy skandináv garázsmetálbanda.
myspace.com/SuMoNe317

Bong-ra (NL)
/Kriss, Clash/
Aki esetleg nem ismerné a metál és a dzsungel párosításával foglalkozó holland raszta munkásságát, semmiképp ne hagyja ki a mester első magyar fellépését - akik ismerik, már jönnek: Bong-ra a 90-es éveket grindcore- és gabba-bulikon ütötte el, a 21. században pedig egyéb stílusok mellett ezek mixeléséből él. Saját kiadói, a Kriss és a Clash olyan arcokat mutattak be a nagyvilágnak, mint Aaron Spectre, KGB Kid, Parasite, és a már fent említett Jahba és Sumone. Bong-ra előszeretettel mutatkozik fesztiválokon Soundmurderer, Enduser és Shitmat társaságában, akik hasonlóan durvák, de soha nem DJ-znek olyan széles zenei spektrumon, mint a holland pszicho. Tavalyi fellépésein biztos befutó volt Amon Tobin álnéven feldolgozott Slayer nótája, de nem lehet tudni, mikor kerül fel egy autentikus speedcore vagy egy gabbás zakatolás. A metáldzsungel véresszájú apostola megtévesztő külsejével, raszta tincsekkel borított mosolyával invitálja a legsötétebb breakcore- és dnb-pokolba a headbengelni és pogózni vágyó metálosokat is.
bong-ra.com

Dylan (UK)
/Freak, Renegade Hardware/
Ki mással lehetne kivégezni a tört ütemek közé szaggatott gitárriffek estéjét, mint Dylannel? A legbetegebb dárenbéz producer az utóbbi időkben, ha lehet, még metálosabb hangzást keverget, mint azelőtt. A viccesen darkos avagy darkosan vicces Dylan a nap bármelyik szakában kapható egy kiadós sújtásra, ha masszív hangfalak előtt ugráló fiatalokat lát. A fél dnb-szcénával lejattolt előadó mostanában saját Freak Recordings lemezkiadójával bünteti és gyűjti a bejáratott tehetségeket (D.Kay & Rawfull, Friction), illetve régi harcostársait (Technical Itch, Loxy & Ink): csendes hétvégéin csajával, az Anger Management dnbpromóter-vállalkozást futtató Robyn Chaossal zenél a Faith in Chaos formációban, vagy partikat szervez Londonban Therapy Sessions-sorozat formájában.
freak-recordings.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:00, 11-07-2006 
metalhead

este?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:10, 11-07-2006 
szupercella

Megjelenés kötelező.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:14, 11-07-2006 
souljah

kuLi wrote:
Megjelenés kötelező.

igencsak naon naon :!: :!: 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:27, 11-07-2006 
metalhead

szóval ha kb este 10-re érek le akkor nem maradok még le semmiről ezek közül?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:34, 11-07-2006 
pokemon

atyaég! :shock:
Bong-rát utoljára Berlinben hallottam, ott valami elképesztöen brutálisan durva csapatást rendezett... :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:34, 11-07-2006 
original nuttah

just4fun wrote:
szóval ha kb este 10-re érek le akkor nem maradok még le semmiről ezek közül?

nem, mert 1-kor kezdődik :

14:00-15:00 Leave it Behind - PTE
15:00-16:00 W.ak C.enzorok - PTE
16:20-17:20 Ludditák
17:40-18:40 Zaggastic
19:00-20:30 A kutya vacsorája
21:00-22:30 Hiperkarma
23:00-00:30 Kiscsillag feat Lovasi
01:00- jahba (uk) + sumOne (usa) Bong-ra (nl) Dylan (uk)

http://www.myspace.com/xmihix

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:06, 11-07-2006 
minimalheadz

a tökéletes hozzáértésről tanúskodik ez a line up.

ez így tuti kimarad, inkább majd a tó másik oldalán egy jó kis kilátósbuli :wink:

http://www.minimalheadz.hu
http://www.aktrecords.hu
http://www.minimalmusic.hu
http://www.licktheclick.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:08, 11-07-2006 
original nuttah

isu wrote:

ez így tuti kimarad, inkább majd a tó másik oldalán egy jó kis kilátósbuli :wink:

szerintem meg maximalis respekt a szervezoknek, hogy egy efotta (ami szinonimaja a szar bolcsesz bulinak) be tudtak juttatni egy bongrat es egy jahbat.

valoszinuleg itt senki sem korankelo, senkit nem erdekel, mi van egy ora elott.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:05, 11-07-2006 
ujonc

legalabb egy ora elott jut ido strandolni is :furdo:

buli utan meg megyunk at mi is a kilatoba, azt lehet?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:45, 11-07-2006 
minimalheadz

crow` wrote:
isu wrote:

szerintem meg maximalis respekt a szervezoknek, hogy egy efotta (ami szinonimaja a szar bolcsesz bulinak) be tudtak juttatni egy bongrat es egy jahbat.

figy, annyi allami tamogatasbol jobbat is kihozhattak volna a tobbi szinpadra is, mivel nem rizikoznak semmit.
Ezek utan nem igazan tudom respectalni oket maximalisan.
de vegulis oruljunk neki, hogy van ez is

http://www.minimalheadz.hu
http://www.aktrecords.hu
http://www.minimalmusic.hu
http://www.licktheclick.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:04, 11-07-2006 
original nuttah

isu wrote:
crow` wrote:
isu wrote:

figy, annyi allami tamogatasbol jobbat is kihozhattak volna a tobbi szinpadra is, mivel nem rizikoznak semmit.
Ezek utan nem igazan tudom respectalni oket maximalisan.
de vegulis oruljunk neki, hogy van ez is

hja, ennyi penzbol elhozhattak volna egy igazi sztart: egy lee coombsot vagy egy grooveridert.

jobb igy.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:47, 11-07-2006 
pokemon

...nagyon megörültem anno amikor hallottam, hogy lesz dylan meg bong-ra efotton...nah de éjjel egytől :/...mindenki játszik egy órát vagy mi? :S...mellesleg egésznapos program egy nagy ló...bocsi nem...inkább várok még dylan papára...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:46, 12-07-2006 
droid

hayee wrote:
...nagyon megörültem anno amikor hallottam, hogy lesz dylan meg bong-ra efotton...nah de éjjel egytől :/...mindenki játszik egy órát vagy mi? :S...mellesleg egésznapos program egy nagy ló...bocsi nem...inkább várok még dylan papára...
jaja! ha lenne külön sátruk és egész dülutántol estig ök játszanának meg reza és migu akkor egyértelmü buli lenne számomra :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:47, 12-07-2006 
metalhead

mind1, nekem így is jó lesz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:22, 12-07-2006 
level boss

oh, en koszonom szepen ezt a remek nevnapi bulit!

szerintem a lineup hibatlan.

ejjel egy elott az egy masik buli, masok a szervezok, gyanitom a kozonseg is mas lesz, csak a helyszin ugyanaz. ;) lattam mar ilyet kulfoldon, es nem volt belole gond.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:33, 12-07-2006 
souljah

loid wrote:
oh, en koszonom szepen ezt a remek nevnapi bulit!

szerintem a lineup hibatlan.

ejjel egy elott az egy masik buli, masok a szervezok, gyanitom a kozonseg is mas lesz, csak a helyszin ugyanaz. ;) lattam mar ilyet kulfoldon, es nem volt belole gond.

engedd meg hogy ezúton is sok boldog névnapot és kellemes időtöltést kívánjunk neked az összes csettes nevében

amúgy csatlakoznék az előttem szólókhoz, én nem vagyok oda annyira a pogóért de ez simán megér három felet

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:53, 12-07-2006 
metalhead

és a drum and base
(az efott füzetkéből idéztem :P )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:58, 13-07-2006 
ujonc

v1k wrote:
és a drum and base
(az efott füzetkéből idéztem :P )

ehhe :)
akkor lehet, h a fellépők sem azok, akik..

Watch live girls from Szeszgyármajor now! :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:10, 13-07-2006 
metalhead

felhaborito hogy mindenki nevet nagy kezdobetuvel irtak, csak dylan van kisbetuvel irva. :( kecsegek

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 98 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]