Lizard wrote:
holnap irány hiphop feszkó gyomaendrőd
2 éve porosodik a sátram, ideje elővenni
dj tigerstyle-ra és a beatboxer wandanra naon kíváncsi vagyok, van egy olyan érzésem, h nem csak hiphop lesz

na igen, tigerstyle és anglia. electro hiphopból átívelt breakbeatbe, dnb-be és még ki tudja mibe, eszméletlen volt. wandan dettó, hihetetlen, h beleélte magát a beatboxolásba (volt ott minden, rock/pop/etc), szinte rángatózott, úgy nézett ki, mint egy elmebeteg. nem hiába van benne a világ legjobb 5 beatboxerében... először voltak nálunk, de úgy érzem sürgősen meg kell hívni őket pestre, mert nem kapták meg a produkciójukért járó kellő visszajelzést, gondolok itt elsősorban tigerstyle szettjére, ami
amúgy 3-lemezjátszós volt. borzasztó volt látni, h ha már vmi elektronikusabb, kísérletezőbb, nem hozza lázba az embereket. bár mikor láttuk őket a sörsátorban, még pluszban tapsoltunk nekik, de gondolom ők is többet vártak..., pedig nagyon várták már a magyar bemutatkozást. (ráadásul annyira korrekt arcok voltak, hogy még másnap is ott ültek és meghallgatták az összes unalmas magyar fellépést)
a németek, marc hype & jim dunloop is nagyon kellemes zenét toltak, könnyed jazzes ütemek, breakek, jim pluszban billenytűssel improvizált hozzá. ezek után mondanom se kell, h csak páran voltunk extázisban tőle. rég éreztem ennyire gyengének a közönséget. nem várom ell, h mind az összes 1500 ember tomboljon rá, de az, h vki meg se tiszteli őket azzal, h odatolja az arcát a nagyszínpad elé vagy ott áll teljesen bamba arccal, mintha vmi idegen lényeket látna, az kritikán aluli. ez a közönség egy nagyon beszűkült közönség volt, szó szerint nem tudtam felfogni, h ilyen létezik, már nevettem kínomban
persze afu-rára lelkesen csápolt mki, az "én nevem afu-ra", többek között ezt is megtanulta emberünk; közvetlen volt, jól érezte magát (nem is csodálom a pálinka-itatás után)
magyarok közül kiemelendő dj nadir, aki kanye west
touch the sky után be merte rakni az eredetit herbie hencocktól
ja, kissátorban éjfél után break/dnb is ment, szval az esti főattrakciók után megesett, h pendulumra ráztuk hajnalhasadtán