i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:37, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 140 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:24, 26-07-2006 
allnightbreakz

chin0 wrote:
a.dris wrote:
chin0 wrote:
nemhiszem h azon megy a "vita" h kell-e buli mashova is, mert nyilvan kell

tr csak azt nemertette, h miert ilyen nagy a hype rusher korul, hiszen nem egy egetrengetoen nagy nev, sot a tracklistaja sem vonzo annyira, bar ez szubjektiv :D

ha szubjektiv akkor mért szolod meg a másikat aki nem ugy látja ahogy te?

nem szoltam meg a masikat

de igen! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:24, 26-07-2006 
metalhead

nemiszerv...

akkor most kis hideg udito, opcionalisan jegkrem szopogatas, majd delutani szunya.este lehet folytatni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:27, 27-07-2006 
ujonc

nahmiazértmegyünkegypáran 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:31, 27-07-2006 
partiarc

nem mersz:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:34, 27-07-2006 
ujonc

tespon wrote:
nem mersz:)

háromezerbehogyigen :evil: 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:42, 27-07-2006 
partiarc

legyenháromezerotszaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:49, 27-07-2006 
ujonc

enqu wrote:
Solarcube Promo mix:
http://www.trender.hu/user/reza

Tracklist:
Solarcube Promo Mix 001

01. Solarcube - Power Of Faith [dub]
02. Mindscape - Close To The Edge [red light]
03. Epidose - Fallen Man (Solarcube remix) [dub]
04. Chris.Su - To Heal [critical]
05. Concord Dawn - Man 4 All Seasons (Chris.SU & SKC remix) [dub]
06. Deekline & Scratch Preverts - Golddiggaz (Jade remix) [dub]
07. Mindscape - No Escape [syndrome]
08. Painkiller - The Plan [dub]
09. Item - Goro (NoMoney remix) [dub]
10. No Money & Dephzac - Mohaa [dub]
11. Skc - Offguard (remix) [commercial suicide]
12. Jade - Acid Flood (VIP) [bse records]
13. No Money - Mad Razor [dub]
14. SolarCube feat Dris - Crap of Mendacity [dub]
15. The Upbeats - Lick-A-Demon [virus]
16. Sappo - Ryde Or Dye [advisory]
17. Noisia - The Flow [monkey]
18. Matt-U - Mosaic [dub]

09. Item - Goro (NoMoney remix) [dub] flexible rec.
10. No Money & Dephzac - Mohaa [dub] evopro rec.
13. No Money - Mad Razor [dub] evopro rec.

:wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:51, 27-07-2006 
ujonc

a solarcube promo mixhez

mirror
http://www.bigupload.com/d=A34F7A18

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:42, 27-07-2006 
NewCityBass

afterlife wrote:
nahmiazértmegyünkegypáran 8)

ha látlak meghívlak egy sörre :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:19, 28-07-2006 
NewCityBass

line up:

22:00 24:00 Solarcube
24:00 1:30 Sp and scinetyc
1:30 xx:xx Dj Rusher
xx:xx xy:zy Stepz and fegZ

demajdcsakholnap

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:04, 29-07-2006 
NewCityBass

www.dnbszene.de közremükődésével és Frau vékony fordításának köszönhetően prezentálunk nektek egy interjút Rusherrel
Íme:

Rusher Brémából - Az igazság

A 23 éves brémai srác csak nem rég hívta fel magára a figyelmet a barcode signing- el, de már régebb óta ismert kvalitatív mixeléséről minden körben. Úgy gondoltuk megint itt az ideje egy interjúnak, és feltettünk neki pár kérdést.

Mindenkien aki nem ismer téged: milyen hangzást várhatunk el tőled mint producer ill. Dj?
A stílusom mindenképpen a sötétebb, néha keményebb irányba mozog. Azt játszom amit a legtöbben neurofunk-nak neveznek.

A The Suffering a Barcode - nál lett kiadva. Hogy jött ez?
2005 januárjában itt volt Noisia. A partin egyből Noisia után játszottam, és a szettemet a Suffering- el nyitottam. Erre a srácok egyből odajöttek hozzám és megkérdezték h mi ez a szám, és én mondtam, hogy ez tőlem van. Hát igen eléggé rákattantak a számra és így adódtak egymásból a dolgok. Elküldték a számot a TOV-hoz és ők még aznap jelentkeztek. Egy kis mixelés után pedig elkészült.

Többször láthatunk téged partikon „Fuck Clownstep - es” pólóba. Hogy állsz a Jump Up számokhoz?
Hahaha, a pólót (eddig) egy buliba vettem fel. Ha valaki, mint ahogy én is, dj Brémában, és főleg Neurofunk-ot játszik könnyen kívülállóvá válik, és egyszerűen folyton idegesít, hogy ha megérkezel egy partiba, 10 Dj játszik és mind a 10 kb. ugyanazokat a zenéket játsza.

Nem kellene dj-nek lennem ha olyan lennék, mint a 10 másik aki előttem játszott. Bár ez egyszerűbbé tenné a dolgot, de számomra eltűnne a varázs. Elfogadom a Jump Up-ot is bizonyos mennyiségben, de ez Brémában már rég ki van húzva.

Mit gondolsz miért vannak sokan rágyulladva erre a Clownstep/Jump Up hangzásra? Egyszerűbb?
Mindenképpen egyszerűbb felépítésű és Dancefloor-nak csinált.
Az egyszerűbb dolgok mindig jobban működnek. Úgy gondolom, ha valaki Drum & Bass-t hallgat és megakarna győzni egy másik személyt arról, hogy Drum & Bass-t hallgasson biztos, hogy nem Nosia számokat mutatna neki, hanem valami egyszerűbbet Jump Up szerűt beszállóként.

Elképzelhetőnek tartom, hogy azok akik épp most kezdenek el Drum & Bass-t hallgatni, egyszerűen nem értik a Neurofunk-ot, vagyis nem tudjákfelvenni, talán azért mert komplexebb mint a Jump Up. Az évek során egyszerűen másképp látod, és hallod a Drum & Bass-t, főleg akkor ha producer vagy.

Mi rejlik a Repercussion Mixtape koncepció mögött?
2004 novemberében, elhatároztam, hogy elindítom a saját Mix-sorozatomat. Qualitatív mixeket akartam Koncept mixekkel kiadni. – Mindennel, ami hozzá jár, minden alkalommal új cím, új borító, új Intro, és egy saját weboldal csak a mixeknek. Nem azért csinálom, hogy megmutassam mennyi dub-om van, hanem a jó mixek miatt. Sokan kérdezik, hogy miért várok olyan sokat, még kiadok egy mixet, de ez egyszerűen azért van, mert inkább várok még egy hónapot, hogy mégjobb track-ek kerülhessenek bele, minthogy egyik mixet a másikra halmozzam. Amint elkészítettem egy Repercussion- mixet már máris a másikon gondolkozok. „Ki csinálja a borítót?”Mi legyen a mix címe?
Elég jó-e a szám?

Ha új zenéket kapok és van köztük egy szám amit tényleg jónak találok, már elkezdem összeállítani a Tracklistet és ha már elértem 23 számot, elég is ahhoz, hogy felvegyek egy mixet, pl.: másképp mixelek, ha egy Repercussion-Mixet veszek fel, és másképp ha Partikon játszok. A mixeim elsősorban a számokról szóljanak és ne a különböző akciókról, mert akkor nem lehet olyan jól a számokra koncentrálni.

Ha letöltik a mixeidet mindig egy névbe ütközhetünk : „Ruthless”.
Ki vagy mi áll „Ruthless” mögött?
Ruthless olyan mint egy kollektíva, előadók: Jade (Budapest/Magyarország), Cambridge (Florida/USA), E-Dub ( Tennessee / Texas ), N.phect (Köln/Németország), MC Stunnah (Celle / Németország) és én. Egyszerűen olyan előadók csoportja akik mindig előretörni és fejlődni akarnak.

Ez vezet el engem a kérdéshez, Hogy mit szeretnél elérni? Vagy hová helyezed a céljaidat?
Csak a magam nevében beszélhetek. Talán egy USA turné és a világuralom megszerzése. De eltudom képzelni , hogy mások is ezt szeretnék.

Kiadtál egy Sampling CD-t is? Hogy jött az ötlet és milyen hangtechnikákat kínál?
Igen, a CD neve „Synthetic Abyss” és (valószínűleg) Best Service-en keresztül kerül eladásra.
Már régóta érdekelt a Sounddesign és valaki megadta nekem a lehetőséget, hogy egy Sample Cd
producere lehessek, és természetesen éltem a lehetőséggel. Ez nem egy Drum & Bass Sample CD. Főleg Pad Multisamples-t és FX-et tartalmaz. Ha az CD bejön, mindenképp lesz folytatás.

Momentán milyen munkáid vannak? Mit várhatunk és kivel fogsz együtt dolgozni a jövőben?
Momentán nagyon kevés időm van a zenére, de ez megváltozik évközepére. Akkor Nphect-el fogok együtt dolgozni. Tervezek még munkákat Su3-Ject-el, Jade-el, Polarity…;) Csak azt szeretném ha egy nap 48 órából állna!
És ahogy már mondtam a Repercussion-Mixek mindig a fejembe vannak.

Igen, a drága idő. Mivel keresed a kenyeredet? És korlátoz a munkád a kreativitásodban?
Szívesen keresnéd a kenyeredet Drum & Bass-el? És ha igen félnél attól, hogy esetlegesen eladnád magad és nem azt a zenét csinálnád amit szeretnél?

Jelenleg még a rendezvényszervezői technikumomat végzem. Igen néha gátol, de nem vészes. Ritkán fordul elő, hogy hétvégén is dolgoznom kell. Egyébként is csak hétközbe tudok tevékenykedni és akkor előfordul, hogy munka után már nincs kedvem a gép elé ülni és Beat-eket gyártani. Pénzt nem szeretnék vele keresni. És nem hiszem h Drum & Bass-el ez lehetséges lenne. Én tényleg csak úgy látom a Drum & Bass-t, mint egy nagyon időigényes hobbit. Inkább hű maradok önmagamhoz és gyártom a saját stílusomat és boldog vagyok tőle. Momentán 100%-ig a D & B-re szeretnék koncentrálni, ha lenne több időm talán még foglalkoznék Hip-Hoppal.

Hogy állsz a digitális zene médiákhoz? DJ ként feltennél ilyesmit? Mit gondolsz a Vinyl nélküli felrakásról?
December óta kizárólag Final scratch-el dolgozok. Ez egyszerűen olcsóbb és jobban adódik, ha egyedül dolgozik az ember. Én elégedett vagyok vele. Már idegesített, hogy ha valahol játszottam előtte meg kellett kérdeznem, hogy van-e CD lejátszó, és ha igen akkor milyen. Így pedig úgy érzem mintha otthon mixelnék.

Egyre több internetes oldal kínál letöltéseket. Mit gondolsz ez hátrány vagy inkább a jövő következő médiuma? Sokan akarnak valamit a kezükben tudni. Vagy csak idő kell még megszokjuk?
Azt gondolom, hogy ennek a lehetőségnek van jövője. Megértem, hogy sokan inkább egy vinylt fognának a kezükben, amit nehezen szereztek meg, de ez is személy függő. Ha valaki egyből Cd lejátszóval kezd játszani, természetesen olcsóbb.

Mindenkinek aki a zenédet szereti, hogy néz ki momentán a Setup-od a stúdióban? Készülékek, Software…stb.
Van egy Music Computerem EMU-val és egy Terratec hangkártyáaval, ezen a gépen fut a Cubase diverz Pluginokkal ( Korg Legacy, Collection, Emulator-X, Rob Papen/’s Blue stb.)3 Mindcontrollerem van, egyszer Legacy Collektion, Korg MicroKONTROL, és egy Behringer BCF-2000, amiről a Cubase-Mixert irányítom.

Most csak M-Audio Studiophie SP-5B monitorom van Subwooferrel, de remélem ez hamarosan meg fog változni. Hrdware téren van még egy Emu E- 6400-asom, egy TC. Multiszalag Kompresszorom, egy Exciterem és egy Equalizerem, amit viszont már alig használok. Ez Behringer Eurodesk SL2442FX keverőpulton keresztül megy, amit főleg az egyes készülékek és kimenetelek hang-erőszabályozására használok, mivel a Mixdown benne van a Cubase-be.

A mixeléshez sima 1210est, egy Behringer DJX 700 Mixert, egy Kaoss Pad II,Final Scratch 2-őt és a laptopomat használom.

Mik a kedvenc frekvenciáid? ;)
70 és 80 Hz között. A számaimat is erre akarom korlátozni, hahaha, a többi ki lesz selejtezve..

Jó olvasgatást,és gyertek bulizni...megéri :wink:

www.myspace.com/solarcube5
www.myspace.com/eliadesz
www.newcitybass.commers.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:04, 30-07-2006 
original nuttah

Big Up az interjúért! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:29, 30-07-2006 
partiprofesszor

jó kis buli volt..végre haza is értem...talán kicsit kevesen voltak, de a hangzás, mixek rendben voltak (volt megint b.c. vip vs lose it..etc) thnx

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:36, 30-07-2006 
NewCityBass

respect rushernek :wink:

www.myspace.com/solarcube5
www.myspace.com/eliadesz
www.newcitybass.commers.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:03, 31-07-2006 
NewCityBass

a bulival nem lett volna baj ha egy kicsit több ember lett volna mondjuk ugy 150-el többen :lol:
de azon kivül minden rendben volt :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:42, 31-07-2006 
metalhead

Hovatünt Drámerbój..
hóvatüntt.. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:46, 31-07-2006 
metalhead

Eliadesz wrote:
Mit gondolsz miért vannak sokan rágyulladva erre a Clownstep/Jump Up hangzásra? Egyszerűbb?
Mindenképpen egyszerűbb felépítésű és Dancefloor-nak csinált.
Az egyszerűbb dolgok mindig jobban működnek. Úgy gondolom, ha valaki Drum & Bass-t hallgat és megakarna győzni egy másik személyt arról, hogy Drum & Bass-t hallgasson biztos, hogy nem Nosia számokat mutatna neki, hanem valami egyszerűbbet Jump Up szerűt beszállóként.

Mintha a noisiás számok olyan giga bonyolultak lennének..
a maga nemében a noisia vonal is egyszerű sablonos...
ráadásul kurvára nem menő a wobbli...
legalábbis nálunk nem(angol honban már ráéreztek azizére)... :!:
dez csakegy megjegyzés...
dnb_eke

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:56, 31-07-2006 
kisfröccs

_Superfuzz_ wrote:
Hovatünt Drámerbój..

megerdemelt szabadsagat tolti

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:05, 31-07-2006 
metalhead

Luki wrote:
_Superfuzz_ wrote:
Hovatünt Drámerbój..

megerdemelt szabadsagat tolti

Gonosz..mily gonosz :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:14, 31-07-2006 
ujonc

oszinte

www.myspace.com/miaindreamland

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 140 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]