s_py wrote:
pici te meg fogd magad vissza egy pici_t (:DDDD)mert nem kene elriasztani a normalis zeneket jatszo arcokat meg a szulinapod sem mentesit:DDDDDDDD

Nana!!!!! kikérem magamnak!!!!

Elbeszélgettünk és nemhinném h elriasztottam Ramie-t
Sőt még emailcsere is történt h legyen contact!!!!

(De most halál komolyan) Képeket is követelt tölem.....szoval...
A Másik meg kaptam töle egy doboz malbit is ajcsiba....aztán persze én behivtam egy itokára....
A Buli frenetikus volt....persze ittam én is ahogy tudtamm

Még mindig érzem a tequila gold miatt a fahéjat a nyelvemen....
Az elején nekem kicsit lapos volt a muzik...volt 1-2 jo track, de nem volt aza igazi...aztán jött Ramie

nahh sztem ö azé felsavazta a táncparkettet rendesen és volt jo kis segriszalas...én agyon vakuztam szegénykét, de türte...

meg is érte...300 képet löttem el én többi 150-et meg powlerbarátunk meg a haverom....mondanom sem kell h mr. D. -röl elég agressziv képek sikeredtek!! Nagyon cool-ok lettek....
Aza 2órácska nekem kevés volt

eltudtam volna még hallgatni reggel 5ig öt!!!! Végre valami uj ritmus is dübörögtette a dobhártyámat, és geci jol esett!!!!! Kurva jo szülinapom volt és kössz mindenkinek aki ebben szerepet játszott h minnél jobb legyen!!!
Végezetül a set sztem nagyon ott volt!!!! lüktetett, dübörgött, pattogott...mikell még istenem?! Ramirez-t még hivni szervezöbácsik sokszor!!!!!!
Evil9 óta nem buliztam ilyen jót h basszameg!!!!