Ez 1 igen vicces történetnek tűnhet,bár nekem és másoknak, akik a bőrünkön tapasztaltuk Deen hazudozását,nem volt olyan vicces,főleg hogy még utána mi lettünk megkérdőjelezve a szervezők szemében,csak azért mert 1 tizenéves unalmában otthon bekavart,mert szeretett volna 1 ingyenjegyet,végülis a múlt évben már összejött neki...(bár ha jól tudom, akkor megdolgoztál érte és fotoztál,azért sem értettem a dolgot)
Szóval 1x Lobelt meghirdette a bulit promocios anyaggal együtt a dirtybasson, cserébe a jegyért, ahogy azt kell, aztán egyeztettünk a szervezőkkel, hogy csinálunk riportot, képeket, meg némi videot is, azaz teljes mértékben szeretnénk kihasználni azt a bizonyos PRESS-es jegyet, feltéve ha megkapjuk.Végül végre minden le volt zsirozva,küldtük a vendéglistás nevet,de sajna nem azt kaptuk válaszul, hogy jo rendben van minden,felírtunk,stb stb, hanem ezt:
Hi!
Wir haben bereits eine Anfrage von DIANA DEMMEL von dirtybass.hu
Bitte klärt ab wer kommt.
lg
Christian Lakatos
URBAN ART FORMS
Akik nem tudnak németül, dióhéjban annyi, hogy
DIANA DEMMEL van már felirva a
dirtybass.hu-hoz és tisztázni kell ezt a kérdést,hogy ki jön.Ezek után, nem hogy tisztázni kellett, hanem bizonyitani is azt, hogy valóban kié a dirtybass és hogy nem kamuzunk...ez elég megalázó és talán nevetséges is volt, nem hogy még az, hogy ha belegondolunk abba is, hogy a szervezők hogy fogadhatták ezt a "kis" kamu dolgot, mert SENKI nem tudott a dologrol és SENKI NEM LETT MEGKÉRDEZVE...és ezek után most sír a szád??!!már ne is haragudj,sztem fele annyi kellemetlenséged nem volt, mint nekünk...