i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:05, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 885 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 45  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11:17, 08-08-2006 
original nuttah

L.A.S. wrote:
Lobelt wrote:
L.A.S. wrote:
pici wrote:
jajj...megszakad a szívem... :cry:
biztos geci jo volt...
Csak aztszeretném megkérdezni azoktol kik ott voltak h kb mennyibe fájt nekik ez a kiruccanás? [euro/forint] beugro+utazás....

3 EUR vonat soprontól + 60 / 75 EUR belépő

De ha ügye voltál,sunyiztál magadnak ingyenjegyet. :wink:

Költő kb 30 ropi.

első állítás igaz, második igaz lenne, ha lett volna 30 ropim (így csak olyan 10eurót költöttem, a többi javat élősködéssel teremtettem meg:D)

Mi ott voltunk az elejétől a végéig és én sem költöttem többet 10-15 eurónál :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:45, 08-08-2006 
ujonc

persze ha jól beműanyagozol hozott cuccból, nem kell sokat költened, elég pár flaska mineralwasser
én inkább a szesz&keszon párosítás híve vagyok. márpedig bent barátok közt is 3,50 volt egy sör, a vodka lemon pedig 5
a rutin a mi szomszédainkon is látszott: több négyzetméter ponyva, sörtartós nyugszék, több karton sör és egyéb
és ha kis rádiót is hoztál, már el se kellett mozdulni, mert kint foghattad a bulit - így aztán tényleg ócsó

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:47, 08-08-2006 
impulsecreator.hu

ha kicsit sasoltad volna a fórumot a fesztivál előtt, akkor te is hoztál volna szeszt 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:52, 08-08-2006 
ujonc

persze ha jól beműanyagozol hozott cuccból, nem kell sokat költened, elég pár flaska mineralwasser
én inkább a szesz&keszon párosítás híve vagyok. márpedig bent barátok közt is 3,50 volt egy sör, a vodka lemon pedig 5
a rutin a mi szomszédainkon is látszott: több négyzetméter ponyva, sörtartós nyugszék, több karton sör és egyéb
és ha kis rádiót is hoztál, már el se kellett mozdulni, mert kint foghattad a bulit - így aztán tényleg ócsó :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:54, 08-08-2006 
impulsecreator.hu

köszi még egyszer :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:54, 08-08-2006 
ujonc

bocsi, még újonc vagyok, most tanulok a nagyoktól
de jövőre már tuti lesz nyugszékem is

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:12, 08-08-2006 
ujonc

egyéb hasznos infó? :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:08, 08-08-2006 
ujonc

ha vki fel tudja fedni CHRIS.SU és SKC kilétét, lécci tegye meg
most halottam őket először, és szeretnék tudni róluk néhány infót. honnan jöttek a srácok, hol lehet még őket megtalálni, hogy kerültek a hospital rec.hoz, vagy bármi

előre is kösz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:11, 08-08-2006 
bladerunnaz

http://www.impulsecreator.hu/cikk.php3?cid=387

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:16, 08-08-2006 
ujonc

tenx

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:34, 08-08-2006 
droid

na jonapot!

tennap meg mocsarkaba voltam, kisse hosszu volt ez a 4 nap... ahhoz kepest, hogy majdnem nem mentem, eleg jol sikeredett. ahogy en lattam:

csutortokon a 10:05-os vonattal irany sopron. szakado eso, las jott ertem, atcsusztunk v1khez. ott HIPP-HOPP :P osszepakoltak, es a 14:42-es vonattal irany wiesen. lasnak nemi kellemetlensege adodott az osztrak smasszerral, igy ot egy auto uzemanyagtartalyaban csempesztek at a hataron. az allomasrol kisbusz vitt a tetthelyre, szakadt az eso meg mindig. egy dbig acsingoztunk egy eresz alatt, aztan csak megindultunk. ahhoz kepest, hogy 0. nap volt, eleg sokan voltak, es a kozeli satorhelyeket mar mind elfoglaltak. ezert kisse hatrebb, kb 10 perc setara talaltunk helyet, de legalabb kozel volt a vizesblokk. az idojaras volt oly kegyes, hogy a satorveres idejere elzarta a csapokat. rendkivuli szakertelmem jol jott a holgyeknek :D a sajat satram eleg furan volt elcsomagolva, es a gyanum, hogy valami makinal volt legutobb kolcson, beigazolodott, amikor kiderult, hogy az egesz belso reszt fekete-zold-szurke penesz boritja. sokat nem tudtam csinalni. bepakolas, matracfujas, aztan szakadni kezdett az eso megint. elotte azert meg megvettem a jegyet. kellemes meglepeteskent ert, hogy a helyszinen is 60-ert adtak a ketnapos belepot, persze lehet, hogy csak a 0. nap miatt. mondjuk volt nemi kavaras, mert hitelkartyaval akartam fizetni (tavaly a two days a week-en lehetett), mondtak, hogy a penztarban nincs teminal, menjek hatra, de ott meg egy sima bankomat volt, kpt folvenni meg eleg buntetes... az esti program eleg dietas volt, johnbt nem fogom mar megszeretni asszem, a vegen le is leptem aludni, 3 ora tajban. a tomeg legalabb elviselheto volt. aludtam volna, de a kedves satorszomszedaim meg ordibaltak kicsit lefekves elott :P

pentek: keles 9 fele, bemasztam a faluba kajaert. jofele mazsolas mandulas kalaccsal tertem vissza. buvalbott ido volt, borult eg, csoporges. delutan azert par percre kisutott a nap, heveresztunk a fuvon es genxterkedtunk. szamomra este 7kor indult a banzaj nu:tone-nal, es masnap delig tartott, a labaim kisse kikeszultek. nembaj, jo lesz ez az oktoberi maratonra. volt egy csunya holtpontom 4 ora fele, aludtam el allto helyemben. egy segitokesz arc egybol ott termett, hogy neme akarok egy kis spurit, de nem. az ire a pontot dylan tette fel, durvan beledongolt mindenkit a fapadloba.

szombat: atbillentem, ugyhogy faradtsag egy szal se. a delutan eltelt, vegas kimert kaja, 5.50-ert, amit siman uberelek a wokkommal. 5-tol lett volna rawfull, de volt nemi kavarodas a programban. no nembaj. fel 12-kor arra lettem figyelmes, hogy mindig masvalaki vallan, hatan ebredek. kuzdottem kemenyen, de elbuktam a csatat. megiscsak jo lett volna aludni delutan par orat. masszor ugyteszek. foltamolyogtam a satramba, ebreszto 5:30-ra. csorgott is, de lenyomtam, esett az eso, nem volt erom kimaszni. igy chris.su & skc kimaradt, meg chase & status is, fck.

vasarnap: 9-re mar ott voltam azert a bse-re, iszonyat jo volt. aztan 12 utan elkezdett a zene atmenni teknoba, eloszor meg csak kostolgattak a temat, volt vmi szam megtuzdelve durva riffekkel, az meg tetszett is. aztan vegkepp 44 lett az egesz, es elmenekultem. tea fozes, taborbontas. valami elmebeteg sztereotipiabol kifolyolag azt hittem, hogy tolunk nyugatra kulturaltabbak, de ezen nezetemet kenytelen voltam felulbiralni az iszonyat szemethegyeket latva, amit az osztrak es nemet kartarsak hagytak maguk utan. minibusszal ki az allomasra. voltak mar egy paran. kv fozes szensavas asvanyvizbol. erdekesre sikerult. sopronban meg volt egy csomo idonk a vonatig, igy beultunk egy pizzeriaba az allomas mellett. folvettek a rendelest, aztan elment az aram, megallt az elet. kb 45 percig volt homaly, aztan rendezodtek a viszonyok, a pizzat dobozban kaptuk, es a vonaton fogyasztottuk el. hazavanszorogtam valahogy, aztan snitt. meg tennap is zizis volt a fejem elegge, meg jo, hogy nem kellett dolgoznom.

osszessegeben uberkiraly volt, jo tarsasag, jo zenek. nekem leginkabb the upbeats, dylan, teebee es bse jott be. az osztrakok kozott vannak jo fejek, kiemelnem az also szomszedunkat, petert, akik eloszor kifinomult satorveresi kepessegevel tunt ki a tomegbol, utana meg azzal, hogy hordta nekunk a soroket a buliban. egy masik arctol 3 doboz sort kaptam nemi cukorert cserebe, hiaba, a szukseg nagy ur.

volt ket 'fura' arc az utolso napon a dnb satorban, "...you're the only right guy here..." amit nem ertek, mert csatak izzadt felmeztelen hosszu haju huligan volt meg rajtam kivul vagy 3, meg "...just you and me ... police ???" na az utolso szora rakerdeztem, de megint azt ertettem, ugyhogy "no thanks", es lec.

az ndks brunhilda sztereotipia idejetmultnak laszik, naon sok csinos fritz leany volt lathato a kepen, bar alkatilag inkabb a sor mint az eke/spur a trend arrafele.

kerdezte vki, hogy mennyi az annyi: 60 a belepo, 3 a vonat oda-vissza sopron-wiesen. plusz a tx sopronig, marakinek. a kajat meg a tobbit erdemes vinni, mert a sor 4 esetleg 3 euro a helyszinen, es a tobbi sem olcso.

p

http://www.praire-chicken.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:56, 08-08-2006 
soulproof

valdi wrote:
http://www.impulsecreator.hu/cikk.php3?cid=387

haha elszaladt az ido, ezek a fejek :)
meg a megjelenes a negativon 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:04, 08-08-2006 
impulsecreator.hu

petschy wrote:
lasnak nemi kellemetlensege adodott az osztrak smasszerral, igy ot egy auto uzemanyagtartalyaban csempesztek at a hataron.

ja télleg, nem tudtam, hogy törött személyivel nem engednek ki (bár nem a magyar fináncon múlt)

:lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:08, 08-08-2006 
droid

L.A.S. wrote:
petschy wrote:
lasnak nemi kellemetlensege adodott az osztrak smasszerral, igy ot egy auto uzemanyagtartalyaban csempesztek at a hataron.

ja télleg, nem tudtam, hogy törött személyivel nem engednek ki (bár nem a magyar fináncon múlt)

Üzemanyagtartály? Meséljetek:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:22, 08-08-2006 
droid

shanez wrote:
L.A.S. wrote:
petschy wrote:

Üzemanyagtartály? Meséljetek:)
reszleteket nem mondhatok, mert a cuccost is igy szoktuk :arrow: szakmai titok
:fog:

http://www.praire-chicken.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:26, 08-08-2006 
metalhead

petschy wrote:
az osztrakok kozott vannak jo fejek, kiemelnem az also szomszedunkat, petert, akik eloszor kifinomult satorveresi kepessegevel tunt ki a tomegbol, utana meg azzal, hogy hordta nekunk a soroket a buliban.

sírok a röhögéstől :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:54, 08-08-2006 
partiarc

Éljen Peter!! :taps: Sokkal jövünk mi neki :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:57, 08-08-2006 
impulsecreator.hu

Cobra unit wrote:
Éljen Peter!! :taps: Sokkal jövünk mi neki :lol:

az fix, igazi túlélő típus :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:42, 08-08-2006 
souljah

jó kis beszámoló petschy 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:43, 08-08-2006 
partiarc

petschy wrote:
a kajat meg a tobbit erdemes vinni, mert a sor 4 esetleg 3 euro a helyszinen, es a tobbi sem olcso.

Én meg a kajával azt tapasztaltam, hogy nem kell vinni, mert a falusi sparban csak hangyafasznyival drágább mint nálunk. A többi viszont sajnos igaz.... tanulság, a bejárat elött kell valahogy eljutni a alkoholmámorig :D
Peter ténlyeg jóarc volt...

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 885 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 45  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]