cipóarcú wrote:
Valaki mesélje mán el, hogy milyen volt a Fear Factory! Mondjatok olyanokat, hogy szar volt a hang, áramszünet, vagy valamit, hogy ne bánkódjak, hogy nem mentem...

Fear Factory mocskosul nagy zúzda volt... egyedül megindultam radiohead-ről a hammerworld színpad felé, mert sajnos azokra a helyekre, ahol jól szólt volna a nagyszinpad, oda már képtelenség volt bejutni (na meg a fear factory miatt nem is akartam)
Pont kezdésre értem oda, megpróbáltam beverekedni magam a belsejébe több kevés sikerrel, aztán szólított a természet és találtam egy fantasztikus helyet, ahol tökéletesen tisztán szólt a zene, nem volt ott senki és ráláttam a szinpadra

de a mikrofon már megint pocsékul szólt... max. akkor lehetett hallani, ha üvöt meg hörög, de pl. a replicában azt a szép dallamot már alig lehetett kivenni...
Ha szolidan szeretne vki zúzni, ajánlom ezt a helyet

A sátor mentén álljatok meg az egyik szellőzőnyílásnál és azon beláttok és egy árva lélek nincs ott.
Szóval factory-ék nagyobbat szóltak mint tavaly a koRn...
http://www.fearfactoryfans.com/archive/video/live.php
ha jókat linkeltem be, akkor ezek szinte mind voltak és replicaval zárt -

illetve utána még dudolgatott vmit
amikor vége lett, egyenesen mokkának indultam

Statik

zúzás folytatása, aztán skc első sor és ott keményebbeket kaptam néha mint amikor fear factory-n megindultam befele
aztán el kezdett esni, úgyhogy hazamentem - onnantól már nem tudom a történéseket... esetleg vki?