i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 09:24, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 211 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:49, 13-08-2006 
Torespont Radio

ne felejtsuk el, hogy az altalad iment peldakent emlitett ket rendezveny szabadterni

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:58, 13-08-2006 
ujonc

chin0 wrote:
ne felejtsuk el, hogy az altalad iment peldakent emlitett ket rendezveny szabadterni

ez igaz, de nem attól lesz fesztivál hogy hol van. Ha úgy tetszik "klub fesztivál", na? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:11, 13-08-2006 
droid

zero method wrote:
rákerestem fesztiválra:

Magyar Larousse lexikon - 1991

Búcsú: fn. 1. Vall. Egyházi értelemben az evilági v. a purgatóriumban kiállandó ideig tartó büntetések gyónáson kívüli elengedése. ... 2. Vall. Templom, v. egyházközség védőszentjének v. a templom fölszentelésének emlékünnepe. 3. Az ezzel kapcsolatos szórakozás, mulatság. Búcsúra v. búcsúba megy.

Fesztivál: fn [nk: ang. < lat. ] 1. Ünnepi játékok, ünnepi előadássorozat. 2. Ünnepi seregszemle.

& ÁLTALÁBAN tobb napos ;<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:36, 13-08-2006 
ujonc

forel wrote:
zero method wrote:
rákerestem fesztiválra:

Magyar Larousse lexikon - 1991

Búcsú: fn. 1. Vall. Egyházi értelemben az evilági v. a purgatóriumban kiállandó ideig tartó büntetések gyónáson kívüli elengedése. ... 2. Vall. Templom, v. egyházközség védőszentjének v. a templom fölszentelésének emlékünnepe. 3. Az ezzel kapcsolatos szórakozás, mulatság. Búcsúra v. búcsúba megy.

Fesztivál: fn [nk: ang. < lat. ] 1. Ünnepi játékok, ünnepi előadássorozat. 2. Ünnepi seregszemle.

& ÁLTALÁBAN tobb napos ;<

megnyugtatlak hogy a 2. de legkésöbb a 3. többnapos lesz, és a többnapos nem pincében lesz!!!!!!! bár sztem ez nem alapfeltétele a felsztivál jelzőnek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:46, 13-08-2006 
droid

helyes
semmi jonak nem vagyok az elrontoja
so hajra
csak festival nevet en is tulzasnak veltem eddig

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:38, 14-08-2006 
weekandbass

:jerry:

http://www.myspace.com/isickboy

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:47, 15-08-2006 
original nuttah

borzasztoak vagytok :D
szerencsetlen regel ide felrakja a bulijat...joszandekkal, szalamival, erre ot oldalon keresztul kilencven szazalekban csak kotekedes megy, fikazas, szavak kiforgatasa. ezekutan ha tetszene vkinek a felhozatal mar be se merne irni hogy jujdejoleszletoljukakepunketparan vagy hasonlok. szemelyszerint csak annyit fuznek meg hozza hogy supersonicba budos eletbe soha benem tennem megegyszer a labam, de ha ennek a kezdemenyezesnek lesz folytatasa akar tobb napos kivitelezesben, mashol, akkor lehet megneznem. ne vegyetek el a kedvuket tole :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:46, 15-08-2006 
ujonc

Egész jónak ígérkezik ez a rendezvény, épp Kiara mixét hallgatom az elején majdnem megjegyeztem azt a kis csúszást,de most már elég kellemes :)
Még nem voltam ezen a helyen, milyen a klíma és milyenek az ital árak? :roll: Ja és gondolom később majd mindenki kiváncsi lesz a pontos line-up-ra, hogy ki mikor? (lesz programfüzet?) :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:31, 15-08-2006 
ujonc

frimen wrote:
Egész jónak ígérkezik ez a rendezvény, épp Kiara mixét hallgatom az elején majdnem megjegyeztem azt a kis csúszást,de most már elég kellemes :)
Még nem voltam ezen a helyen, milyen a klíma és milyenek az ital árak? :roll: Ja és gondolom később majd mindenki kiváncsi lesz a pontos line-up-ra, hogy ki mikor? (lesz programfüzet?) :lol:

feltétlenül lesz pontos lájnup ha már minden teljesen fix, már alakulgat! Az ital árak a budapesti átlaghoz képest alacsonak lesznek, ezt megígérem! nemtom qdem-re mi tett olyan mély benyomást hogy oda soha többé nem hajlandó lejönni, én személy szerinte nagyon kedvelem a helyet, nekem semmilyen negatív élményem nincs.
1 óriás klíma van most beépítve, dehát a klíma az emberek számától is nagyban függ. Nyilvánvaló ha 1000en leszünk, nem lesz hideg bent! most újítják fel az egész klub-ot, tehát nem tudom megmondani hogy pontosan milyen lesz ha kész lesz, mert én sem tudom. 1 biztos: a hangtechnika iszonyatosan durva! két teremben 10Kw a harmadikban 6kw lesz. dnb-ben 10 :) óriásit üt! Lesznek még lézerek, vetítések, deco, stb., :wink: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:38, 15-08-2006 
ujonc

qdem wrote:
erre ot oldalon keresztul kilencven szazalekban csak kotekedes megy, fikazas, szavak kiforgatasa. ezekutan ha tetszene vkinek a felhozatal mar be se merne irni hogy jujdejoleszletoljukakepunketparan vagy hasonlok.

ugyan, nem vettük magunkra, a kedvünket sem vette el senki :wink:
úgy is ott lesz mindenki!!!

tudjátok pl. amúgy hogy gabanna a szlovák dnb isten? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:21, 15-08-2006 
ujonc

Mhz wrote:
Lesznek még lézerek, vetítések, deco, stb., :wink: :lol:

Úristen végre lézer... azt hiányolom az összes drum and bass buliból, hogy sehol se adnak a világításokra. Mindenhol csak beraknak egy vj-t aztán kész.
Az italáraknál meg a különböztet max te fizeted, ha magasabb lesz! :D Najólvan várjuk az eseményt! Szép napot mindenkinek ma pedig ne gyertek prodigyre, hogy legyen helyem! :D:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:49, 15-08-2006 
partiarc

az lehet hogy gabanna-t hallottam sok éve regyszer zalaegerszegen?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:30, 16-08-2006 
ujonc

ksen wrote:

lehet! az bizt hogy játszott már nálunk de hogy pontosan hol azt nem tudom... :roll: utána járhatok...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:45, 16-08-2006 
partiarc

Mhz wrote:
ksen wrote:

lehet! az bizt hogy játszott már nálunk de hogy pontosan hol azt nem tudom... :roll: utána járhatok...

annyra nem fontos kösz :)
csak valami rémlik, hogy mintha már hallottam volna

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:09, 26-08-2006 
ujonc

ksen wrote:
Mhz wrote:
ksen wrote:

annyra nem fontos kösz :)
csak valami rémlik, hogy mintha már hallottam volna

nem jártam.. :P viszont Levo ígért 1 mixet hétfőre, amit már én is nagyon várok (sztem nem egyedül :!: :wink: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:10, 08-09-2006 
ujonc

levomix még mindíg nincs, de itt van néhány szó magyarul a csajsziról.

Djane Kiara 23:45 - 1:15 nyomja majd

Kiara ’93-ban került kapcsolatba először az elektronikus zenével, amikor a rave volt a legnépszerűbb műfaj Európában, mely ‘megbabonázta’ őt az energiájával, sebességével. Ez idő tájt hallotta élete első dnb és jungle trackjeit.

A passzív zenehallgatás nem volt számára elég, ezért szeretett volna a dj-skedéssel próbálkozni. A legnagyobb inspirációt azonban, a Szlovákiában a legnépszerűbb elektronikus zenével foglalkozó rádió műsör, a Clublab jelentette számára, majd 2001 végén kezdett először mixeléssel komolyan foglalkozni.

Eddigi rövid karrierje során játszott sok-sok kicsi és nagy fesztiválon a helyi rezidensek oldalán, Szlovákiában, Cseh-országban, Ausztriában, Lengyel-országban és hazánkban is, sőt olyan nevek mellett került fel a neve a flyerekre mint Gridlok, Moving Fusion, Ink, Muffer, Ill.Skillz, Raiden, Gein, Craggz & Parallel Forces, Counterstrike, Dope Amo, Young Ax, Aquasky, Shroombab, Pandora, MC Santana, MC Davox, DJ Deckflash és még sokan mások…

A dnb számára egy életstílust jelent, mely tökéletesen egészíti ki személyiségét. Általában kemény, darkos dnb és jungle zenéit könnyedén illeszti a legmegfélőbben az adott atmoszférába, de ismeri a jó hangnemet a könnyedebb ritmusok „eladásához” is.

2004-ben csatlakozott a Jungelistic Sistaz tiszteletre méltó csoportjához, és bekerült a Female:Pressure hálózatba is. A dj-zés és a parti szervezés mellett cikkeket ír, és fotózik a dnb.sk weboldalnak is…

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:22, 08-09-2006 
ujonc

...na jól van srácok, de ha látok egy grizzlit, hát megyek a bézbólütőmért..:)

(bocsi h így visszanyúlok de a VITA csúcspontján nyaralás miatt hiányoztam..)

amúgy drukkolok h a fészkontrol kifejezés végre végleges értelmet nyerjen, mert ahogy nézem (mire jó a partifotó!) hát hazánk orkjai és orkasszonyai szoktak ilyen helyekre járni (ahol van f.k.)..

haj-rá

All over me

http://somafm.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:00, 12-09-2006 
ujonc

lizabennet wrote:
...na jól van srácok, de ha látok egy grizzlit, hát megyek a bézbólütőmért..:)

(bocsi h így visszanyúlok de a VITA csúcspontján nyaralás miatt hiányoztam..)

amúgy drukkolok h a fészkontrol kifejezés végre végleges értelmet nyerjen, mert ahogy nézem (mire jó a partifotó!) hát hazánk orkjai és orkasszonyai szoktak ilyen helyekre járni (ahol van f.k.)..

haj-rá

igazad van, itt az idő szerintem, hogy bevezessük ezt undergroundban is. orkok :lol: kitiltották az embert hát most fordítva lesz. vannak kedves/normális orkok?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:01, 12-09-2006 
ujonc

ja de egyébként nyitóbulijuk lesz aznap szal az összes ott lesz kb 5000 darab

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:23, 14-09-2006 
ujonc

Ezthúzzátok!! annyira jó hogy már rossz : :P :lol: :wink: :wink:

Levo - Solidarity mix to MegaHerz Festival 2006

01. Robberriff - Stringing Away Revisited (Boka Remix) (Unreleased)
02. D-Bridge & D.Kay - Nothing is True (EXITVS003)
03. Drumsound & Bassline Smith feat. Youngman - Stole My Heart (LIQWEED005)
04. Soulproof - Shelter (FOKUZ020)
05. Noisia - Massada (CITRUS015)
06. Visage - Fade To Grey (Noisia Remix) (LOVE006)
07. Jade & Matt U - Got Lost (BSEEP001)
08. Rawthang feat. Kari Rueslatten - Beautiful Morning (BSE Remix) (CODED004)
09. Noisia - Block Control (MSXEP036)
10. Black Sun Empire - Future Frame (BSELP002)
11. Concord Dawn & State Of Mind - Aces High (RISE009)
12. SKC - Cold Sweat (SUICIDE033)
13. Pendulum - Trail Of Sevens (RH50)
14. Levo + Isl - The Fallen (Unreleased)
15. Xenophobe Of NTX - Reménytelenül (Vocal Edit) (Unreleased)

http://www.movementinside.com

külön bigup a 14. trackért!!!!![/b]

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 211 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]