animán jól bebiztosítottam magam egy mindent elég jól belátó hellyel, de már mikor megláttam/hallottam, h mellettem két agyontetovált, félmeztelen, manchaster-i arc fuck prodigy-zik a koncert előtt, kicsit megijedtem. tudnotok kell, h nem vagyok az a törékeny, puhány ember, de az, ami a koncerttel elkezdődött, nem volt emberhez méltó. életem egyik leghosszabb és legrosszabb prodigy száma volt az első, pedig pogózásba és egyébbe simán benne lettem volna. de ez nem az volt. pogózásban igen jártas és rutinos szigetelőktől hallottam, h ők még ilyet nem nagyon tapasztaltak. prodigy amúgy mintha best of lemez lett volna, nekem mondjuk ez a kezdés el is vette a jó hangulatomat, de azt hiszem ebből most tanultam...
medúzában kraak and smaak

isteni volt. a gitáros flitteres ac/dc pólóban ejtette a funk/jazz dallamokat, 2 vokálos, dobos, mc, minden, ami kell. jönnek ezek hollandiából semmi önhype-olás, fuck budapest nélkül, végigordítottam az egészet. és min. tízszer jobban éreztem magam, mint prodigy alatt
silent discoban a magyar dj-k kitettek magukért, viszont a "szülőatyának" hiába van nagy gyűjteménye, ha nem tudja megfelelően használni. na és a németek levették a fülhallgatót és egy teljesen más nótát kántáltak, azt hiszem másfajta füles járt volna nekik
a "levezetés" a mokkában történt meg, sokan írtátok már, h a biztos pont