hát először is mindenkitől elnézést, de - ha jól tudom - a tarlós féle óbudai önkormányzati brigádnak köszönhetően sorra zártak be példastatuálás gyanánt olyan kocsmákat a szigeten, ahonnan a kelleténél hangosabban szólt bármi is, és minthogy az üzemeltető nem tudott minket (azaz a megszervező cimborámat) arról biztosítani, hogy egyik napról a másikra esetleg nem kell-e majd végérvényesen lehúzni a rólót (elvégre nem hivatalos helyszínnként ment ez is, mint oly sok minden más), ezért a meghirdetett déjéket gyakorlatilag le kellett mondani

nagy fel rennek és statiknak, hogy ők bevállalták, meg ludmilla is jött rakni az utolsó napon.
wendy wrote:
chin0 wrote:
es mi volt tegnap, inkabb arrol meseljetek

nem tudom mennyi idot voltunk ott, de az nagyon jo volt
a madarak asztalon/padon tancolast is csiripeltek
volt széttört asztal is: egyik alkalommal mc jez, másodszor pedig egy szép délutánon a tablás hauzokra beinduló negyvenes spanyol társaság egyik tagja volt a hunyó
marsa wrote:
nekem ezt a helyet nem sikerült megtalálni
senki nem is tudta, hogy hol van
lehangoló...

igen, elég szerencsétlen volt ebből a szempontból: a vurstli színpad elé kerültünk, ahol délután négytől éjfélig ment a program, így nem csoda, hogy aki tizenegyre odajött, az belefutott a népi táncházba (aztán meg el).