Juhospapa wrote:
nothing wrote:
Engem egyáltalán nem háborít fel, hogy meg lett tartva a parádé bár nem voltam ott. Ezzel az erővel tényleg sehol nem lett volna szabad bulizni a hétvégén meg addig sem amíg le nem telik a gyászév... szerintem nincs semmi köze egymáshoz aug.20-nak és a parádénak.
Viszont a felelősöket tényleg meg kellene büntetni, mert vicces amit ezügyben csináltak. ez a szánalmas nem a parádé.
Erre próbáltam célozni. Mindenki rettenetesen fel van háborodva de az ide írók nagy része azért ott volt különböző afterekben ahelyett, hogy megszaggatta volna a ruháját és hamut szórt volna a fejére...

Parádé: Én olyan öt-hat éve kint voltam, na annyi elég is volt belőle. És nem is az a baj, hogy meg volt tartva, hanem a duma mellé, hogy így a kegyelet, meg úgy. Ez ami különösen undorítóvá teszi az egészet.
Mint mikor a férj a frissen elhantolt felesége sírján avatja be az új barátnőt. Basszus, hát el se takarították még az ágakat, de a show must go on. Nem a hamuszórás meg a többi sz*rság. Csak hogy egy picit gondoljunk a közelmúlt eseményeire, egy picit vegyünk vissza az arcból. Ideje van a dolgoknak, ahogy meg van írva a nagykönyvben.
Nem biztos hogy egy héttel ilyesfajta események után már kint kell lenni meg fújni a sípot. Mondjuk én ultrakonzervatív lehetek ilyen szempontból, de valahogy szánalmas bolt egyazon híradóban látni ahogy az egyik csoport táncol, iszik, pisál, a másik meg a kórházban próbál életbenmaradni, meg takarítja a romokat, meg a táncolók után a szemetet.
Szimplán gyomor kérdése az egész. Van akinek beveszi a gyomra és ugyanúgy rohan jól érezni magát akármi történik körülötte, nekem nem. Mondjuk nem azt mondom hogy én lennék a követendő példa. Csak azt, hogy hányingerem volt attól a sok tuloktól, és a fotókat elnézve nem érzem azt, hogy rosszul döntöttem volna.