Mi akkor erkeztunk, mikor az Outerspace szolt, kb fel 12 magassagaban. Meg kevesen voltak, de a Kaliber-Logistics-Marcus Intalexek jol adtak kis Bal-fele sajatsagokkal megfuszerezve.
Skc szettje is rendben volt, az uj album mellett lement kb. meg egy a kiadatlanokbol. Az Offguard VIP v'szeg egy orok himnusz lesz sokak szamara.

Klasszikusok/remixek is mosolyt fakasztottak belolem, a Blastat meg asszem eloturom deepben, ha megvan meg az az egy, Recharger rmx is szolt vagy 2 szer(meg bal szettje alatt is). Kulon erdekessegek voltak szamomra a vokais szerzemenyek (a ket regi hiphoppos tema
-miket meg anno eredetibe hallgattuk ganxsterpalanta korunkban-, nem akarok nevet irni, mert v'szeg ugyis eltevesztenem, meg a Calambo-s I Maffias).
Es megjott Klute biztonsag.

Hat o aztan bekemenyitett rendesen. Itt mar feledesbe merult, h mik is mentek, de emlekszem az amit lp-rol az elso szamra, aztan amiben egy csaj enekli, h sommercial suicide - kiadohimnusz -

,meg volt uj es regi ed rush+optical, talan optiv is, kemal
fucking hostile 
asszem meg az esoben is heves x-elest valtott ki a sracokbol. Nekem mondjuk neha meg sok is volt a durvulas(gondolok itt a Vault VIP-ra), de rendben volt ez a szett is.
Tenyleg, nem tudja valaki, h mi volt az a szam, amit rewindolt? Benne volt a Chris Su and Spirit Live at Breakdown Studio Brussel mixben is. Juliusban hallgattam utoljara es ha jol emlekszem a Standing Room Only es a Soulcube kozott (marmint a studios mixben).
A vegen jott Chris.Su meg a kozonsegszorakoztato, evzaro produkcio, ebbol mar nemsok mindenre emlekszem, csak arra, h 'evzaros volt'

A man for all seasons rmx volt az uccso darab amit hallottam a tavolbol.
Koszonjuk Drum Club!