i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 15:12, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 121 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:36, 24-09-2006 
NewCityBass

engem is erdekel!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:15, 24-09-2006 
sár nem volt kosz se a hanggal sem voltak most sztem gondok bár szolt már jobban..viszont rájöttünk miben van a nagy biznisz!oxigénes palackot szerelek majd a hátamra legközelebb és azzal járom körbe a termet és lélegeztetem az embereket!jobban fogyna mint a lufi! 8) :slayer:

Post subject:
PostPosted: 15:16, 24-09-2006 
metalhead

a.dris wrote:
sár nem volt kosz se a hanggal sem voltak most sztem gondok bár szolt már jobban..viszont rájöttünk miben van a nagy biznisz!oxigénes palackot szerelek majd a hátamra legközelebb és azzal járom körbe a termet és lélegeztetem az embereket!jobban fogyna mint a lufi! 8) :slayer:

hallottam h "vendégmunkások is maradtak ott a "romajellegü" partyról és volt egykisebb balhé..
igazahír ? :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:21, 24-09-2006 
pokemon

Zene nem volt rossz Subdue VIP,Pack of Wolfes Noisia rmx,Block Controll VIP Lose your self mash up:)

Tűzraktérbe viszont soha többet nem megyek:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:26, 24-09-2006 
kisfröccs

nem beszeltem olyannal aki par prrcnel tovabb birta volna es ne a kinti ragat dicserte volna

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:51, 24-09-2006 
NinjaBreakz

fuu a kinti raga tényleg jó volt!

ja hát meleg volt bennt, de maga a terem hangulatos lenne, hangcucc is jól teljesített, de hát az oxigén hiánya az elviselhetetlen volt

noisia nemvolt rossz, azt hozta amit vártam, sőt pozitív csalódás h csak egy pendulum volt (amit hallottam) azis a masochist noisia remixe :lol:
(lehet volt több de azokról lecsúsztam)

fegz :villa:

Last edited by krueger on 17:08, 24-09-2006, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:20, 24-09-2006 
droid

Hát elég érdekes volt a tegnapi este...Először is lenéztünk mi a helyzet Noisia-án de mikor megláttuk a sort és hogy 5 percenként be tud menni egyszerre kb. 2 ember 11 előtt pár percel, úgy döntöttünk megnézzük inkább Mokkába Freelandet, de az még jobban meglepett, hogy lehet ekkora neveket arra a kis helyre beszervezni... :D Én azt hittem legalább annyi lesz bennük, hogy mellette felállítanak egy nagyobb hangcuccot, színpadot, vagy vmi de maradt az általános mokkás helyzet. Csak hogy ennyi embert kb. a sziget nagyszínpada előtt szokás látni...Katsztrófális és nevetséges helyzet. Úgyhogy a végén lementünk A38-ra ott is voltak elegen, de el lehet rendesen férni. Épp leértünk Brains végére, utána Palotai egy kis ragga-breakbeatet játszott az mc-kel, szóval az este vége az jó lett.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:06, 24-09-2006 
pokemon

Thijs nagyon jo zenéket pakolt amikor éppen kaptam levegőt és bent letudtam ülni a bejárat mögött =) amugy a meleg és pára embertlen volt :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:20, 24-09-2006 
ujonc

Remélem itt nem lesz több nagyszabású dnb party :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:20, 24-09-2006 
son of nitrous

Rég izzadtam ennyit ennyi idő alatt az biztos :D
Nagyon jól szelektált a srác,levegő nullával volt egyenlő. Csomó para volt; lehúzások,kergetések,lopások.Egy mocsok ez a hely,senkinek nem ajánlom!Egyszer voltunk,de csak a zene miatt.Megérte az biztos 8) De soha többé!Csáo Tűzraktér :int: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:23, 24-09-2006 
droid

Szerintem rettentő nagy buli volt, mindneki panaszkodik a levegőtlenségre, akkor mit szóljak én akicsak 1szer ment ki :oops:

iszonyat kemény zenéket rakott thijs, meg angyon jó arc is!szal big up neki :D

A buli szerintem jó volt igaz a lkevegőtlenség volt kicsit para de a táncér ahogy láttam mindíg tele volt,szal nem volt oylan vészes szerintem!

Aki eljött remélem 1 jó bulival zártraaz estéjét!

Köszi szépen, h jácchattam, élmény volt!

Köszi Kruger!

Peace!

http://www.soundcloud.com/incident
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:30, 24-09-2006 
ujonc

nemtudom, szerintem gecijo party volt. noisia nagyon jót tolt, jó, igaz, hogy nemvolt levegő [hely viszont volt!] dehát valamit valamiért ...

nemtudom, én nem hallottam 1 lehúzásról sem, nemvolt nekem semmi parám ..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:30, 24-09-2006 
son of nitrous

Jah és kihagytam egy lényeges infot.Nemtudom ti hol voltatok skacok de a hang egy rakás fos volt.Nemtudom én az olyan bulikat kultiválom ahol első sorban már közelről magasabb hangerővel kell a másiknak mondani a tutit.Első sorban nemistudom mikor volt velem olyan,hogy tisztán hallottam mit beszélnek az emberek/haverok :? :thumbsdown:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:36, 24-09-2006 
weekandbass

manchester wrote:
nemtudom, szerintem gecijo party volt. noisia nagyon jót tolt, jó, igaz, hogy nemvolt levegő [hely viszont volt!] dehát valamit valamiért ...

nemtudom, én nem hallottam 1 lehúzásról sem, nemvolt nekem semmi parám ..

Valamit valamiért??? :?
nem voltál még olyan buliban ahol tetszett a zene + nem döglöttél meg?

http://www.myspace.com/isickboy

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:51, 24-09-2006 
ujonc

Üdv!
Jó lett volna a buli, ha sikerül élveznem azt, amiért odamentem. Sajnos a körülmények ezt nem tették lehetővé. Nagyon jó zenéket pakoltak, Thijns kiváló szettet tolt, már amennyit hallottam belőle, MERT... belépve a terembe, kettőig nem láttam a füsttől, aztán, ha erősen füleltem, akkor sikerült hallanom vmi bészt is, de túl kevés volt, úgyhogy kénytelen voltam beljebb menni, de ott már szinte szauna volt, levegőt nem lehetett kapni( de lufit persze lehetett;) ), és mozgás nélkül, sima headbanggel csurom vizesre izzadtam magam, így sosem tudtam 10 percnél többet maradni egyhuzamban. Amikor kimentem levegőzni, akkor suttyó cigányok találtak be, h bizniszeljek velük extasyt. Rengeteg sutyerák volt!!
Akárhányszor eljövök a Tűzraktérbe, mindig megfogadom, h soha többet!! Most sem volt másképp:D Szar a hang, a terem felétől már nem hallani a zenét, semmi levegő nincs, hát még ha tele van a hely... továbbá akkora szutyok van mindenhol, h jobb ha nem is érsz hozzá semmihez. Az időnként felbukkanó lehúzós arcok meg a kashmir hajnali 3 utáni közönségére emlékeztettek.
Ekkora nevet elhívni, egy ilyen fos helyre... hát no comment...
Thijns megtiszteltetve érezhette magát!Grat CM! :S

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:51, 24-09-2006 
ujonc

a tegnapihoz viszonyitva a 2004es kashmirban megrendezett noisia kesz feludules volt, sot igenyesnek es klimatizaltnak mondhato. reg ereztem ilyen undergroundnak egy parti helyszint. talan diselboy tokolon anno, ott volt meg ekkora sar. csak ott a tegnapival ellentetben szetfagytam emlekeim szerint, nem a 75%os paratartalmat elvezve tocsogtam minden kedves szorakozo testnedveben.
"valamit valamiert" elvre, nem tudok szolni. nekem nem ment a szinvonaltalan korulmenyeken valo felulemelkedes. talan nem voltam elegge reszeg.
:int:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:32, 24-09-2006 
droid

hat elég sok Noisia volt a Vision pólós producer előtt és után is. Kicsit uncsi volt a Facade-et ötödszörre meghallgatni de végülis legalabb azt kaptuk amit vártunk: sok sok Noisia-t. Hat igen a basszusokból elég keveset lehetett hallani, kevés volt a középtartomány vagy nem is kevés talán torz volt. A fülledtség és a beállt füst idegesített, ha nem ismertem volna szinte minden számot akkor tuti kimegyek 10 perc után de áldozatot hoztunk, leizzadtunk mint a harcilovak. Volt egy-két új gondolom Noisia zene amire képtelenek voltunk táncolni, egyszerűen álltunk és sokkolódtunk és megszületett egy új fogalom baráti körünkben: gázmaszkkórházzene!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:37, 24-09-2006 
ujonc

eeeez baromi jó volt!A benti party tökéletesen megfelelt az elvárásoknak(Kivéve persze a szauna feelinget :) )A kinti pedig pont jó volt ha az ember kicsit levegőhöz szeretett volna jutni+más zenei ízlésű emberek is jól érezhették magukat.Jah meg baromi jókat lehetett csocsózni,sőt pinpongozni is:)
5,(ötös alá mert a meleg meg a toitoi nem volt éppen felemelő:) )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:45, 24-09-2006 
original nuttah

véletlenül keveredtem ide, de hamar el is ment tőle a kedvem
gépzsirszag keveredett az izzadságszaggal...ocsmány volt ez a terem
meg úgy az egész hely is
bombát rá, lakóparkot a helyére :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:56, 24-09-2006 
pokemon

Ruhatár viszont nagyhiány volt SZVSZ.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 121 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]