i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 13:27, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 64 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:55, 29-09-2006 
ujonc

Kit sérettem meg? Vagy kinek szóltam be?

Szerintem csak a szokásos magyar rossz májúság van semmi más. (minden fórum tele van ilyen kedves emberekkel akik alpatalanul piszkálódnak)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:56, 29-09-2006 
mindscape

az a gond, h ebben a számban még semmi sem jó igazán,
tehát mindent gyúrni kellene még, a cinek harsányak, kis eq distorsion, valami
a dob is csak úgy össze van kúrva
a pad is lehetne sokkal nagyobb a térben, most majdnem hogy mono...
a bass meg eléggé kásás

szóval el bírom képzelni, h egy jó szám lehetne ebből, de ez a 2 óra alatt összecsapott kezdemény még nagyon távol áll a késztől

ezért nem értem miért kellett felrakni ide

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:58, 29-09-2006 
ujonc

Midegy akkor inkább hagyuk. Csak hírtelen felindulás volt, de nem lesz többet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:08, 29-09-2006 
mindscape

...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:17, 29-09-2006 
droid

besertodni sincs ertelme,
szerintem most ertelmes velemenyt kaptal egy olyan embertol aki talan konyit is valamit az egeszhez,
hallgass ra

a piszkalodas pedig forum alapkovetelmeny so szokjad csak :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:33, 29-09-2006 
ujonc

forel wrote:
szerintem most ertelmes velemenyt kaptal egy olyan embertol aki talan konyit is valamit az egeszhez,
hallgass ra

Nem sértődtem meg. Vannak emberek akiktől kaptam értelmes kritikát. Ilyen scum daddy is. Neki és a többieknek aki értelmes kritikát adtak köszönöm.
Az ilyenekkel van bajom, hogy biztos loopolt, mert ő nem képes 2 óra alatt csinálni ilyet meg, hogy én divatból szeretném magamnak bakelitre iratni. Az szóba se jöhet, hogy nincs cd játszóra pénzem és mivel adott 2 bakelit lejátszó így inkább költök 5 ezret a bakelitre mint 50-et egy lejátszóra.
Nekem az ilyen dolgokkal van bajom...nem a negatív kritikákkal. Azok inább építenek és próbálok tanulni belőle.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:35, 29-09-2006 
mindscape

annyi csak h nem kell heveskedni meg kapkodni

szépen meg kell csinálni a zenét olyanra, h te elégedett legyél vele, aztán postold csak ide

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:41, 29-09-2006 
ujonc

scum daddy wrote:

szépen meg kell csinálni a zenét olyanra, h te elégedett legyél vele, aztán postold csak ide

Megfogadom a tanácsot.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:30, 29-09-2006 
partiarc

field822 wrote:
forel wrote:
hallgass ra

Nem sértődtem meg. Vannak emberek akiktől kaptam értelmes kritikát. Ilyen scum daddy is. Neki és a többieknek aki értelmes kritikát adtak köszönöm.
Az ilyenekkel van bajom, hogy biztos loopolt, mert ő nem képes 2 óra alatt csinálni ilyet meg, hogy én divatból szeretném magamnak bakelitre iratni. Az szóba se jöhet, hogy nincs cd játszóra pénzem és mivel adott 2 bakelit lejátszó így inkább költök 5 ezret a bakelitre mint 50-et egy lejátszóra.
Nekem az ilyen dolgokkal van bajom...nem a negatív kritikákkal. Azok inább építenek és próbálok tanulni belőle.

Csak hogy tisztázzuk a félreértést: ha odáig vagy ezektől a cuccoktól, hogy vágatni akarod őket, nem hiszem, hogy két óra műve az egész. Már mondtam, hogy nem olyan jó, -szerintem botrányosan gyenge -hogy ne lehetne két óra alatt összedobni, csak ez a két óra alatt készült duma - mondtam, kezdő korában mindenkinek van egy erre feszítős időszaka - semmire sem mentség. Ha pedig szerinted ez érdem és neked már az összebaszott cuccod is olyan király, hogy vágatni kell, akkor fülészet, barátom. Egyébként én is írtam kritikai észrevételeket, csak azokat nem szívesen veszed észre. Vége.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:36, 29-09-2006 
droid

a4s birkózó szart reggelizett :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:37, 29-09-2006 
ujonc

a4s wrote:
field822 wrote:
forel wrote:
hallgass ra

Csak hogy tisztázzuk a félreértést: ha odáig vagy ezektől a cuccoktól, hogy vágatni akarod őket, nem hiszem, hogy két óra műve az egész. Már mondtam, hogy nem olyan jó, -szerintem botrányosan gyenge -hogy ne lehetne két óra alatt összedobni, csak ez a két óra alatt készült duma - mondtam, kezdő korában mindenkinek van egy erre feszítős időszaka - semmire sem mentség. Ha pedig szerinted ez érdem és neked már az összebaszott cuccod is olyan király, hogy vágatni kell, akkor fülészet, barátom. Egyébként én is írtam kritikai észrevételeket, csak azokat nem szívesen veszed észre. Vége.

a4s: Nyugodtan gyere el ma a partyra és ott konzultálhatunk, de, hogy te fórumon keresztűl ítéled meg a zenei múltam azt nem veszem jó néven.
Azt nem mondtam, hogy odáig vagyok értük csak, hogy nekem tetszenek. De, hogy a te szavaiddal éljek
'Csak hogy tisztázzuk a félreértést:' Ez csak a keretre vontakozott. Abszolúlt nincs kész csak nem vagy képes felfogni. De szívesen veszem ha meglátogatsz és megmutataom a körülményeimet. De úgy is fogok képet feltölteni az eszközökről.

Az meg, hogy neked nem tetszik jó elfogadom. Nem lehet mindenkinek megfelelni és nem is akarok. Akinek tetszik az amit csinálok annak örülök akinek nem meghallgasson mást.

Mellesleg a kritikád elfogadtam volna hanem lett volna ilyen célozgató megkérdőjelező. Például ez a loopos dolog...mindegy...hagyuk egymást.

Scum daddynek volt igaza. Nem kellet volna feltöltenem csak ha kész van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:41, 29-09-2006 
droid

van ilyen...most összerakott valamit, étted....örül mint majom a farkának...meg lehet érteni... sztem az emberek nagy többsége nem azért van itt hogy példaértékűt alkosson... had örüljön... szarok vagyunk, de most nem teljesen mindegy? ha jól csinálnánk akkor nem is itt posztolnánk zenéket... és ha te meg értesz hozzá, amiben nem kételkedek akkor miért az amatőrök zenéit kommentálod? aláírom hogy field822nek is több infóval kéne rendelkeznie mielőtt komoly produceri munkának hinné a saját tevékenységét, de azé fölösleges ezen összebalhézni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:47, 29-09-2006 
ujonc

Dium-Visu wrote:
van ilyen...most összerakott valamit, étted....örül mint majom a farkának...meg lehet érteni... sztem az emberek nagy többsége nem azért van itt hogy példaértékűt alkosson... had örüljön... szarok vagyunk, de most nem teljesen mindegy? ha jól csinálnánk akkor nem is itt posztolnánk zenéket... és ha te meg értesz hozzá, amiben nem kételkedek akkor miért az amatőrök zenéit kommentálod? aláírom hogy field822nek is több infóval kéne rendelkeznie mielőtt komoly produceri munkának hinné a saját tevékenységét, de azé fölösleges ezen összebalhézni

DE ÉN NEM TARTOM KOMOLY PRODUCERI MUNKÁNAK. Ezt csak ti gondoljátok. Nem tartom magam iszonyat zenésznek sem és ezen kívűl még van zeném elég sok.(az összes zeném 2000 óta megvan archiválva) Csak mutattam egyet ami most készülget. Ezen mit nehéz megérteni? Szeretném ha lenne belőle valami ezt nem tagadom, de nem remélek tőle iszonyat kitörést.
Bakelitre meg azért szertném kinyomni, hogy játszhassam és majd az emberek eldöntik jó e.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:48, 29-09-2006 
son of nitrous

nyugi... pihenjetek kicsit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:56, 29-09-2006 
ujonc

Már nem törődök vele.

Akit bővebben érdekel bármi velünk kapcsolatba megtalál ma a partyn. Ott szívesen konzultálok mindekivel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:11, 29-09-2006 
droid

scum daddy wrote:

Hi all! Hi scum daddy!

Még nem hallgattam meg ezt a tracket, de szeretném egy picit megvédeni field882(bár nem ismerem), ha tehetem, bár még nem rég vagyok köztetek, és szavam nincs, tudom.

Mert akkor nem csak ő értette félre a post témát, hanem én is. Mivel én azért raktam ki a saját stufám, hogy megmondjátok mi a hiba, nektek mi enm tetszik benne. Ha végleges verzió lenne és totál elégedett lennék vele, akkor valószínűleg nem postoltam volna ide, ahogy nem postoltam eddig más zajomat sem.

Úgy gondoltam majd a Ti helpetekkel sikerül véglegesre csiszolnom vmikor, ha lesz időm, és gépem hozzá, de nekem sem bírja a gép.

Xal csak 1 picit field822et akartam bevédeni, legalább itt DnB rajongói körökben próbáljunk meg kicsit toleránsabbak lenni.

-
-
-

(Censored by Rott :)) )

Xal béke gyerekek, veszekedés helyett tudok egy jobbat:

GYULLADJON A KÖVETKEZŐ BLANT, nyeeeeeeee :))))))))))))))

Peace, respect,

Maximális tisztelettel,
Rottweiler.

Last edited by Rottweiler on 09:55, 30-09-2006, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:32, 29-09-2006 
droid

Na most akkor a zenéről, bár még csak 2.ra hallgatom éppen.

Namost drum and bass nálam azé DRUM, mert nem géptüctüc, hanem vmilyen szinten igazi swinget, feelt akar belevinni a dobba.
Nálad
a cin már önmagában is "trekkerrelfogogehychhtésberakomatrekkembe" style.
A snare egész oxa, ilyen kicsit ostorozós fíling, az Corrupst Souls - Wicked Life óta bejött ;).
Bassdrum dübög, de ereje, dinamikája nincs, subbal 1ütt már jó az én rendszeremen mondjuk, de anélkül semmi.
A paden (vagy min) az egy kicsit részemről torz, haarsh, ami jó lenne, csak naon elúőtérben van még, elkenhetnéd vmivel.

Basslineon meg nagyon leeqztad a hallhatóbb tartománybeli részeket szerintem ,ezért nem elég definiált, kásás.

Peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:53, 29-09-2006 
mindscape

itt nem az volt a gond, h nem egy teljesen kész zenét rakott ki a tag, hanem hogy egy gyorsan összedobott kezdeményt
ami pedig nyilván szarul szól, de egy kezdeményen mit kritizáljon az ember, mikor még egyáltalán nincs kidolgozva

én tuti nem raknék ki ilyen kezdeményt, csak ha már tényleg faszán szól, és vállalható

ez még nem szól faszán, felesleges volt kirakni, most mondja mindenki h szar a bass szar a dob, de miért szar? mert még nincs megcsinálva nem?

a loopokról meg annyit h sztem tök mindegy h loopokat használsz vagy feldobolod otthon a dobszerkón vagy akármi, a lényeg, h a kész zene jól szóljon, és egyéni legyen

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:48, 29-09-2006 
droid

tetszik a koszos snare, a cinek valóban harsányak. én is könnyen el tudnam képzelni hogy ebből egy jó zene lehetne. nekem ennyi elég lenne véleménynek. de még nem tiszta alap.

amugy ha viszonylag komplex a zenéd akkor is lehet hianyérzeted bármennyire is elakarod hinni hogy kész. is it az is be szokott jönni hogy más zenék is ilyen egyszerűek, és akkor azt mondanád: hat x y -nak is ilyen a zenéje, miért dolgozzak rajta többet? najo de x y -nak vannak alatta térkitöltő loopok, és mondjuk ismétlődő fx-ek. mondjuk egy 8 bar-on keresztül tartó fx sorozat, marmint 8 bar alatt különböző atmo effektek vagy zajok szólalnak meg és ez 8 baronként ismétlődik. végigrakod vele a zenéd mar késznek hathat. no mind1, egy kicsit elkalandoztam :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:38, 29-09-2006 
original nuttah

Relax! Épp derékba törtök egy karriert! :wink:
Inkább szedjetek virágot!
:ras:

Sok sikert a bulihoz!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 64 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]