Cobra unit wrote:
Hát igen, 2óra az 2óra
De nincs ok meghátrálni mert jó lesz ez! Végülis tényleg nem rosz!
Most nagyon szivem ügyére vettem szegény field822-t aki csak jót akart, egyesek meg azt hiszik ők az agyaúristenek, és kapásból lefikkanták. Én is tudom ám mondani, hogy micsoda mocskos szar az új
ed rush album, de kurvára nem értek hozzá csak az izlésemre vagyok utalva, amire nem mindig jó hagyatkoznom és véleményt nyilvánítanom.
Amúgy meg minél kevesebb hozzászólásod van a fórumon úgy egyenesen arányos a lénézés, semmibevevés és főként fikázás lehetősége.

Én már megtanultam a "nagyokat tisztelni" Természetes, ha paraszt velem valaki az lehet a világ elsőszámú dnb dj/producere, tiszteletet figyelembe véve, De még a jómodor határán bellül tudatni vele, hogy nem eszik olyan forrón a kását. Pl ez "a4s" nevű forumozó szégyelheti magát(most nagyon visszafogtam magam), és azt kivánom neki egész életére, hogy ha valami segítségre szorul, ugyan ilyes fajta modorral és hozzállásal kapjon segítséget, mint amit ő most itt levágott.
Szerintem mielőtt véleményt alkotsz nézz utána az előzményeknek minden fronton. Ha valaki lenyom egy ilyen promó hadjáratot magának, (lásd. phorum) sajnos szembesülnie kell őszinte kritikával is - még akkor is, ha az kegyetlennek hat. Itt szó nem volt segítségkérésről, field úgy adta elő magát, mint aki pontosan tudja mi van és mi lesz, ide is "visszakézből" érkezett, miután a másik topicban jó néhány kritika érte, a zene alapján szerintem jogosan. Volt már erre példa vele kapcsolatban más
zenei oldalon is, hiszen sokszor nem jön ki túl jól, ha pl. nagy arccal helyettesíted a megfelelő sávokat, de én tudatlan, agresszív paraszt, mások inzultálásában keresem az örömöm, tényleg nem a zenére és az öntudat, eme számomra nehezen értelmezhető megnyilvánulására reagáltam.
Ígérem megváltozom: csak így tovább, húzós az alja testvér, uramatyám, hol fog ez kijönni?