Sabre es
Jubei - nem olyan zenek, amitol egybol hatast dob az ember, de kellemes, jo hallgatni oket, szerintem meg lehet beloluk barmi (ha egy-egy zenet kene kiemelni, akkor Sabre-tol 'Things & Riches', Jubei-tol a Breakage-dzsel kozos 'Harvester'); elobbi egyben a
Do The Math csapat tagja is, mar a 'Fading Grey'-re is felkaptam a fejemet, a 'Late Late Show'-ert pedig egyenesen oda vagyok meg vissza
ha mar a megujulo Emcee label, akkor beugrik a testverkiado Just Noyze, es az
Allied Force - bar 2003-as az elso lemezuk, de eddig nem voltak tul aktivak, ugyh en kivancsian varom, h mire kepesek meg
Random Movement-tol es
Redeyes-tol (ill. nehany zenejuktol) nekem is onkentelenul Calibre flashem van, de ez nem is akkora baj

elobbi eddig nem nagyon hibazott, utobbitol azert hallottam tobb kozepest is, viszont ket mixet is "agyonhallgattam", 100%-os liquid/roller szelekcio. btw.
augusztusi breaksblog mixeben fedeztem fel a
The Funkastics (szinten franciak) csucs gay 'Honey' c. szamat, nagyon eneklos, allitolag Shogun Ltd megjelenes lesz (mondjuk masik ket zenejuk ami myspace-en van az blah...)
Banaczech/Survival jo, h visszatert - a Break-kel kozos 'Cronk' mocskosul jo. ennyi.
Alix Perez-t en egyelore nem erzem annyira, de a
Specific-kel kozos 'Side To Side' az rokkol (most jut eszembe, h a 'Get It On' is aranyos, azt is birtam)
szinten voltak mar emlitve, de a DJ Roots-nak es Theego-nak en is kuldok egy big up-ot
ooo, most, h igy visszanezem kicsit kellemetlenul erzem magam, h csak ilyen tatyi liquideseket irtam

de a kemenyebb hangzasok kornyekerol sajnos nem sok nev ugrik be, aki(k)re mostanaban nagyobb erdeklodessel vetettem volna ra magamat