i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:37, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 225 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:50, 18-06-2001 
metalhead

repulosztorit en is hallottam, de matrix baba tudta sztem, hogy mit vallal be...szoval loozer, ha igy volt! :) lanyoknak meg tolmacsolom a bokot.. ;]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:56, 18-06-2001 
droid

mér.. lehet, hogy már pénteken jött. bulizott egy jót.. szombaton jáccott néhány fasza zenét, felmarkolta a pénzt aztán hazament... azé nem lehetett olyan rossz neki :-)))
tolmácsolnám én is a helyedben :-)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:55, 18-06-2001 
ujonc

csalodas. haveroknak viszont big up!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:06, 18-06-2001 
ujonc

hömm...hát most ismételjem az eddig leirtakat?neeem....egyetértek az összes fikával.és énis hiányoltam a nagy hiphop +mozdulást...föleg hogy azért nem aludtam ki magam merthogy akora pörgésnek igérkezett,ehelyett semmi...a 2. nap kifejezetten rossz volt.
de bc nagyon hatásos volt....
ja és eccerüen felfoghatatlan számomra hogy hogy tudnak emberek ojan számokra eszeveszetten táncolni amit 20adszorra nyomatnak az este (+a rewindok:).....elszomorito ez az igénytelenség.
a random soudz kritikán aluli volt...erre a zenére max bealudni,vagy depresszioba esni lehetett...énnemtudom,másoknak nem a vidámságrol szol a buli?????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:49, 18-06-2001 
ujonc

egy-két szubjektív észrevétel:

-a helyszín szerintem iszonyatosan béna volt, garancsi-tóval nem lehet egy lapon emlegetni
-j majik nagyon durván lejáratta magát ezzel a szettel, az első szám kivételével az egész elég gagyinak tűnt nekem, mindezt sikeresen megkoronázta a champion sounddal
-az mc mikrofonja furcsa dolgokat produkált, noha a vízhangosítás alapvetően jó lett volna, csúnya volt, hogy amikor a legdurvábban akart belebődülni a mikrofonba , akkor szépen betorzult és elment a hang
- amúgy a többiek szerintem nagyon korrektek voltak , matrix szettje nagyon tetszett, a random soundz is elég húzós hangulatot teremtett

kb ennyi, amúgy én királyul éreztem magam...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:24, 18-06-2001 
impulsecreator.hu

J Majik szettjének első öt száma: Valve Sound (juhéé, berohanok), the Nine (na neee, elég a slágerből, gondolom), Spaced invader (ezt még elnézem, végülis ő csinálta), Planet Dust (baaa), Champion Sound (itt már nagyonnagyon csúnyán nézhettem). Ez azért már gáz szerintem, csak a hide u, a move vip és a bodyrock hiányzott. grrr. És az egész szett ilyen volt, csapongás, minden összefüggés nélkül slágerek egymás hegyén hátán. Remélem a matrixot azért végighallgatta, mert az ő szettje a legjobb volt idén (amit hallottam). splendor...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:25, 18-06-2001 
East Radiance

hát most belegondolva elég érdekes volt a J majik szett.....azt viszont télleg absz. nem vágtam miért játszott a J.M.+Mátrix+Frenzic fogat összesen 3 órát!!!.....akkor inkább vettek volna meg egyet belölük és az rak egy normális 3 órás szettet.....IGY PÉNZKIDOBÁS VOLT és nagyon sokat vetett vissza a buli hangulatából
vagy lehet hogy meg volt beszélve....1. J.Majik 1 óra full sláger 2. Mátrix egy kis lassitás,pihi 3. Frenzic kevésse ismert de gyorsabb számok néhány slágerrel megspékelve...........hmmm lehet hogy 3-an összedumáltak hogy igy kb. lesz egy ive a dolognak...nem tudom de igy absz, szar volt....

talán ugy müködött volna a dolog ha csak dnb. helyszin van+a közelben egy hiphop/goa.chill helyszin....
de a BLZ. az Ed rush+Matixos buliból kiindulva ++ a Pacha-sokat is bevonva egy kis 4/4-vel kibővitve a dolgot kurva nagyot akart KASZÁLNI!!!
sztem ők is( és őszintén bevallva mi is) kurva nagy tömegre 3-4000 emberre számitottumk....
közlekedés szempontjából vmi fantasztikusan kurva szar helyszint sikerükt kiválasztani.......
sztem ilyen bányatavas környezet van Pesttől 5 km-re is......

az előző hozzászólásommal kapcsolatban annyit, hogy azért sajnálom őket mert ők legalább csináltak egy ilyen szintú rendezvényt MO-on igaz hogy absz. amatőr módon megszervezve.....
nem az anyagi hanem inkább az erkölcsi oldaláról sajnálom őket....tudom kaszáltak már ők jópár bulin
de jobb ha a fedett helyszines pesti 1-2 külföldidj-s buliknál maradnak mert azt már profin csinálják.....
sztem ők se tudták mibe vágják a fejszéjüket amikor ilyen többhelyszines megapartyfesztivált csinálnak

+++ azt is vágom, hogy Pesten sokan dőrzsőlgetik a tenyerüket, hogy "na végre a BLZ. is hasalt egy komolyat ez talán visszavesz az arcukból egy picit!", de az üzleti életben mindenhol igy van ez....

EGYSZER FENNT EGYSZER LENNT....................

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:42, 18-06-2001 

srácok nem volt ez annyira gáz, a köv. reméljük jobb lesz. hol találkozunk?:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:52, 18-06-2001 

még jó hogy nem vállaltam be.
amúgy melyik panacea-ról maradtam le?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:59, 18-06-2001 

Hey mindenki partarcnak!!!!!!!! Izzzé...mit szól-
hatnék ehhez: több dogot is. 1st: Van buszjárat, de mi suxx life pay for szardiniás box? irány japán? ezt az élvezetett kihagytam volna....aztán vasnap reggel hazafele mi történik : reccs....buszfinito....ja ...tengelytörés kibasszot jó, in suxx life!!!!! :I 2nd: izé...deejays.....kellett ennyi pénzt ilyen kevés djaéert & entertainmentért perkálni...asszem.
nem...valahogy nem állott arányban a parti a
pénzel... 3rd : mi a suxx life nem volt energi a
placen? talán túl sokba került volna valami nor
ma elektricitit felszerelni.... 4th : a sponsorok tök mocskok voltak: az egyik bradát elkezdték
inzultáni...hát nem tudom...ha ök voltak azok, akkor gáz egy dolog...rasszista barmok pénzelnek ilyen helyeket? ???? hát ez gáz.de még mennyire...... amúgy a hely jó vot, csak lehettek volna kicsit jobb helyeken a fieldek::::))) egyébként meg nem joy, hanem lop......cavas of me

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:28, 18-06-2001 

Huzzátok a szátok ha már ki kell mozdulnotok Pestről!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:12, 19-06-2001 

Az egész buli gagyerák volt. Egyedül az volt korrekt, hogy meleg volt és csillagos ég.
Az egyetlen dolog ami ezt az egészet "értelmessé" tette, az az NME Click volt. Nem UK-ből, meg nem J Majik from Metalheadz.
From Germany...........amit ők nyomtak abban ott volt a Vibes. Ami az egész dnb lényege. Ők még tudták. Hogy J Majik mit tud, azt nem tudom. Matrix meg saját maga árnyéka volt. Akár a vigadót, akár a komplexet, vagy éppenségggel a tavalyi Garancsi tót nézzük.......sehol nem volt ezekhez képest, és látszott is rajta,hogy "nincs ott". Lehet, hogy be volt baszva J Majikkel együtt. Ezt még megérteném és azt mondanám hogy jó arcok.
A többit meg már elmondtátok helyettem.......
keep the vibes alive.........

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:30, 19-06-2001 
original nuttah

rozi::én minden kritikát elfogadok, amit komolyan, végiggondolva kapunk.
de a tiéd...
először is::legalább ird le helyesen a nevünk!:)))))
aztán szerintem egy dnb buli nem kifejezetten a vidámságról szól! arra inkább ott a rtl klub road showja! vagy bármely heppi hardcore buli, esetleg house...
szerintem a dnb sokféle hangulatból tevődik össze. és nem kifejezetten a vidám a fő!
a source direct heppi szerinted???????
meg nehogy azt hidd, hogy szavazásra fogom bocsájtani, hogy milyen zenét csináljak! asszem kurvára az én dolgom, hogy a saját hangulatomhoz csinálom a zenét, és nem egy akárkiéhez.
csinálj magadnak hepit! és legyél tőle hepi.
ha a miénk hangulata nem tetszik, nem kötelező hallgatni.
annak készül, akinek tetszik, és szereti.meg magunknak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:31, 19-06-2001 

Sajnálom a Bladerunnazt. (Tudom furcsa így kezdeni egy ilyen buli után) Annyi jó partyt köszönhetünk nekik.- ök is hibázhatnak

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:46, 19-06-2001 

A partybuszok "kicsit" ritkán jártak. Ennyi biztonsági még a szigeten sincs. Biztonságiaknál csak a kutyáik voltak többen. Különben nekem vagy 8szor kellet bemutatnom a karszallagomat. OK hogy tavaly rengetegen belógtak, de azért ne kelljen már úgy éreznem magam a szinpadok közötti járkálások alatt mint aki vmilyen internálótáborban van. A Randomsoundznak pedig illene elgondolkoznia. Már sokadszorra csalódok bennük, és most még az mckre se foghatjuk hogy szétbeszélték mivel nem voltak. Mégegyszer mondom EGY szarul sikerült buli miatt nem fogom agyonfikázni a rendezőket ha SZÁZ másik party amit összehoztak az abszolút rendben volt. Respect BALandSAFFAIR és az NME CLICKet máskor is szivesen látnám.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:49, 19-06-2001 
original nuttah

robot::indoklást plííz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:53, 19-06-2001 
original nuttah

robot::tehát???????
vagy az nincs?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:05, 19-06-2001 
original nuttah

robot(vagy inkább droid???)::azzal, hogy indok nélkül savazol inkább magadat égeted le. ennyit erről.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:05, 19-06-2001 

1. nem fikázom a randomsoundzt csak CSALóDTAM
2. a tavalyi szigeten a tilos sátor (talán az egész sziget) legjobb buliját csinálták , (minden ok volt a zene az MCk) kurva jól éreztem magam
3.lehet hogy azért éreztem kevésnek a mostanit mert azóta azt a bulijukat várom (el)minden fellépésükkor

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:08, 19-06-2001 
original nuttah

ja!
akkor csak lassú vagy.

szóval! alapból úgy indult az este, hogy a live act elmarad helyhiány miatt. aztán valahogy megoldottuk a problémát, de igy sem fértünk fel rendesen (én végig lent idegbetegeskedtem,mert nem fért föl a holmim... bohóckodni meg nem akartam felmenni...)
ennyi.
de mi nem tetszik? a zenék??? miért?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 225 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]