nihilist wrote:
igen erre én is kiv vagyok!
az én okosságaimat amúgy már tudod ;)
de megosztom hátha más tud vele kezdeni valamit
én nagyon ritkán használok breaket (bár a dr.rex nagyon nagy találmány)
általában redrum és hangminták így tudom magamnak a legátláthatóbban összerakni. és a csel!:amikor kezdem akkor szépen tab és a redrumot nem egy sztereóban küldöm a mixerre hanem !!sávonként!! így aztán sokkal több lehetőségem van a változtatásra mind hangerőt mind kompressziót illetően! vagy csak ha azt veszem hogy ugyanazt a reverbet akarom használni minden cinre de nem ugyanolyan mértékben, ha sztereóban küldeném a mixerre akkor ezt nehezen lehet megoldani de így egyértelmű
ennél kicsit komplexebb dolghokra vagyok kiváncsi amit hallotam de nem tom öszehozni jóra!
szóval reverbet dobra kicsit és bright aszongyák
na de akkor melyik ket menyire érdemes egy álltalános felépitéshez kiküldeni aztán(feedback9 iylenek
kórus?? kell e hogy kicsit kigyurtabb legyen netán inkább deley? és akkor kb hogyéedemes egy két főbb paramétert tekerni?
ezen felül minden dob sávot külön kell csak reverbelni vagy érdemes egy közösbe is betenni?(mikor reazonös reverbet használtam minden sávon amin volt reverb az kapot egyet a digital reverből plusz keverön auxon volt egy az mclassból még plusz ráküldve)a devil star igy készült????
rengeteg faszfej kérdésem lenne.....