|
Nem értem, hogy mindenki csak fikázza a filcet, ráadásul mindenki leírja ua.-t... Senkinek, semmi pozitív nem volt a buliban ? Senki nem volt még máshol szabadtéri bulin ? Mondjatok olyan bulit, ahova normális partybusz volt (nincs tömeg, sűrű járatok, vissza is normálisan jön) ? Mondjatok olyan szabadtéri bulit, ahol kezet tudtatok mosni rendesen (igaz ez kétnapos buli esetén elvárható lett volna)... Sztem a hang pénteken nagyon jó volt, szombaton már nem annyira, de ez betudtam a porfelhőnek. Én mindkét nap jól éreztem magam.. Köszönhetően a sok ismerősnek aki ott volt. Soxor hallottunk zenéket ? Hát igen.. Sok dj volt. Mindenki hozta a maga lemezeit, amivel készült az estére.. Arról meg senki sem tehet, hogy a planet dust megvan minden táskában, mer egy kurva jó szám.. Legyen.. Rakják... Azé, mert nekünk neteseknek esetleg megvan (és már talán unjuk is :-), azé a bulizók nagy többsége csak ezen a két napon hallotta (igaz min. 5ször). Ha kevesebb dj lett volna, kevesebb ismétlés is lett volna.. Ja és még valami... Ezt a bulit nem csak a BLZ szervezte.. Nem biztos, hogy a lounge hibáit a BLZ számlájára kéne írni, mivel nekik volt elég dolguk dnb fielden... Bízom benne, hogy valaki a BLZ kruból is reagál a kritikákra, hátha úgy tisztább lesz a helyzet...
Sas: én nem voltam végig ott a produkciótokon, csak az elején. Amit hallottam az teccett, jól is szólt (igaz elől voltam a hangfalnál) de hosszú távon sötétnek találtam a zenéteket (Source Direct-et sem hallgatnék egész este :-))), amihez társult a fáradtságom, ezért inkább elmentem sétálni meg inni, hogy felrissüljek...
|