|
Még egy vélemény a többihez: csak a második napon voltam, és szerencsére vendéglistásként, de így utólag örülök, hogy nem adtam pénzt ezért a buliért. Nem tetszett a helyszín, túl sok volt a por, és kevés a gyep a parton (másutt bezzeg derékig ért a dzsumbuj), de nem kárhoztatom a Bladerunnazt, ahogy körülnéztem volt bőven megszerveznivaló, nem irígylem őket miatta. Csak kár, hogy sok DJ nem jött el, és így hiába beszéltünk meg találkozót a Chill mezőn egy barátunkkal. Fura volt az is, hogy a d&b helyen kívül a másik két helyszínen átlagosan 10 fő lézengett, de igaz, hogy engem sem fogott meg egyik sem. Mondjuk a dob és basszus zóna sem vágott a földhöz, egyedül az Anorganic + Pete duó és a Random tetszett, de ők nagyon, amíg Pete-ék el nem kelzdtek játszani, csak a pult mellől figyelgettem a megvadult zenére tomboló megvadult társaságot, de Pete-ék hangjaira valami átkattant az agyamban - végre valami érdekes és élvezhető és zene. És még meg is könnyebbültem, hogy kicsit ritkult a terep, ami várható volt, legalább nem kellet megfulladnom a portól dance közben. A Randomról hasonló jókat tudnék csak regélni, de már így is túl hosszúra nyújtottam szokás szerint. Mindenesetre örök hálám nekik és Pete-éknek, hogy pozitív élményeket is mesélhettem a partyn meg nem jelent barátaimnak. Annyit még, hogy a várva várt reggel és napfény kivételesen megkímélhetett volna a látványtól.
|