i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 06:47, 18-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2195 posts ]  Go to page Previous  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 110  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:59, 08-11-2006 
East Radiance

waki wrote:
sinner|57' wrote:
en azt nem ertem csak, h birt egy ilyen fos henddel 20dollart tartani.
cashgame QQvisszaemeles sima.
amugy mire szamitott? floppol 2 part vagy egy pokert, vagy ha flush lesz floppon akkor az 5os magasa jo lesz? sztem elmebeteg volt es kesz. plane amikor ratoltad es el sem gondolkodott, h nalad is lehet karo... :roll:

ez olyan mint, h doyle papa AQ-t gondolkodas nelkul eldob, nem szereti. en qq-val kurvasokat szoptam mar, ezert ockodok tole, hiaba 'jo' hand

ott bukott meg az egesz, h 20$-t megadott a gyerek ket ilyen lappal. pedig ugye azt gondolna az ember, h ilyen teten mar nincsenek fishek :D

AQ-t az utobbi hetvegem utan en is gondolkodas nelkul el fogom dobni...

nem csak doyle dobja el egyebkent,high stakes pokeren egy nagyobb emelesre eldobjak [vagy visszaemelnek :)]. :shock:

pp ownz 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:23, 08-11-2006 
souljah

sinner|57' wrote:
en azt nem ertem csak, h birt egy ilyen fos henddel 20dollart tartani.
cashgame QQvisszaemeles sima.
amugy mire szamitott? floppol 2 part vagy egy pokert, vagy ha flush lesz floppon akkor az 5os magasa jo lesz? sztem elmebeteg volt es kesz. plane amikor ratoltad es el sem gondolkodott, h nalad is lehet karo... :roll:

ez szerintem talan azert van, mert a sok hulye gazdag gyerek leszarja, hogy mi van a kezeben, o csak jatszani akar, neki nem nagy ugy elbukni egy ilyen bena huzassal 10-20 dollart... online pokeren boldog-boldogtalan minden szart megad, meg mindenre betol egy all in-t. neha csak nezek, aztan a vegen meg idegeskedem, hogy "erre, b+?"

az mas kerdes, hogy van, es ezzel nyer, ami tenyleg duhito :mad:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:38, 08-11-2006 
tactile

waki wrote:
es kiderult hogy all? :D kurvara nem 45s-re tennem 20$ megadasa utan...

pot hivasnal drawra call? en vagy allin vagy fold. mert szerintem ha siman call-t tol vki egy ilyen flopra akkor egyertelmuen draw-ra + Qpar vagy overpair-ra lehet tenni es ha nem jon szin le turnre, ott ki lehet emelni. ha csak call flopra, es turnre mas szin jon le, akkor ott allin

na, akkor fussunk neki megegyszer. igen, kiderult, hogy rosszabbul all mint en, mert KK AA nagy valoszinuseggel all in megy. tudtam hogy ha jon A vagy K akkor az nekem kinos, ha kemenykedik el tudom dobni, de minden mas esetben szinte tuti hogy jo vagyok. QQ-val nem visszaemelni egy ilyen esetben halal, mert fogalmad sincs mit csinalj a floppon, szerintem tul passziv jatek. a potemelessel kapcsolatban pedig kimondtad a lenyeget te magad: akkor is all in megy ha csak drawja van, meg nincs meg a flushe. tanulsag: igy is ugy is minden penzed betolod egy top sett egyszinu flop helyzetben, akkor meg mar miert ne te legyel aki betolja?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:48, 08-11-2006 
metalhead

skc wrote:
waki wrote:
es kiderult hogy all? :D kurvara nem 45s-re tennem 20$ megadasa utan...

pot hivasnal drawra call? en vagy allin vagy fold. mert szerintem ha siman call-t tol vki egy ilyen flopra akkor egyertelmuen draw-ra + Qpar vagy overpair-ra lehet tenni es ha nem jon szin le turnre, ott ki lehet emelni. ha csak call flopra, es turnre mas szin jon le, akkor ott allin

na, akkor fussunk neki megegyszer. igen, kiderult, hogy rosszabbul all mint en, mert KK AA nagy valoszinuseggel all in megy. tudtam hogy ha jon A vagy K akkor az nekem kinos, ha kemenykedik el tudom dobni, de minden mas esetben szinte tuti hogy jo vagyok. QQ-val nem visszaemelni egy ilyen esetben halal, mert fogalmad sincs mit csinalj a floppon, szerintem tul passziv jatek. a potemelessel kapcsolatban pedig kimondtad a lenyeget te magad: akkor is all in megy ha csak drawja van, meg nincs meg a flushe. tanulsag: igy is ugy is minden penzed betolod egy top sett egyszinu flop helyzetben, akkor meg mar miert ne te legyel aki betolja?

en azt mondtam, hogy a flopnal elso beszelokent nem tolnam be egybol az osszes penzem, inkabb egy pothivassal probalnam megjobban tenni vmilyen handre. ha ott allin megy a betpot utan en dobnam.., viszont ha csak call, akkor maris tudom hova tenni, es ha turnre nem jon le neki szin, akkor allin.. ha ertelmesebb fajta player, akkor dobja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:51, 08-11-2006 
tactile

1 biztosh:::
nincs olyan ember aki el tud dobni 1 floppot szettet
ezt meg en is tudom :lol:

-majd most ha megnézi a buli képeit rájön élete újabb baklövésére.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:54, 08-11-2006 
East Radiance

Luca wrote:
1 biztosh:::
nincs olyan ember aki el tud dobni 1 floppot szettet
ezt meg en is tudom :lol:

turn utan igen :wink:

en talan nem hivtam volna allint flop utan inkabb checkeltem volna es esetleg egy raise a bet utan,reraise utan fold.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:25, 08-11-2006 
tactile

na egy utolso megjegyzes mert tenyleg nem akarom tulelemezni ezt az egyszeru handet:

irtam hogy fejenkent kb 100 dollarunk volt a hand elott, es itt mar bent volt kb 45 (2x20 + nehany blind). tehat a maradek 60 dollarombol kellett volna 45-ot betelnem? nyilvan ertelmetlen, mert utana nem tudok mar dobatni. de tok mindegy, ha 500/500 dollarral ulunk ott, akkor se potot betelek az tuti. overbet a helyes jatek imho, miert adjak neki oddsot ahhoz hogy megnezze a turnt? floppolt flush eselye szinte zero, draw-ja viszont konnyen lehet (es ugye csak flossel tud megverni mivel top szettem van). pont ezert erzem oriasi szopashaz ezt a leosztast.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:35, 08-11-2006 
metalhead

skc wrote:
na egy utolso megjegyzes mert tenyleg nem akarom tulelemezni ezt az egyszeru handet:

irtam hogy fejenkent kb 100 dollarunk volt a hand elott, es itt mar bent volt kb 45 (2x20 + nehany blind). tehat a maradek 60 dollarombol kellett volna 45-ot betelnem? nyilvan ertelmetlen, mert utana nem tudok mar dobatni. de tok mindegy, ha 500/500 dollarral ulunk ott, akkor se potot betelek az tuti. overbet a helyes jatek imho, miert adjak neki oddsot ahhoz hogy megnezze a turnt? floppolt flush eselye szinte zero, draw-ja viszont konnyen lehet (es ugye csak flossel tud megverni mivel top szettem van). pont ezert erzem oriasi szopashaz ezt a leosztast.

na ez az amit nem vettem szamitasba, a max beulo 100$. szerintem mindket lejaccasban van logika, az enyem tenyleg biztonsagi jatek, de online ez az, ami szamomra nyereseges. egy potbet (altalanossagban) meg szerintem nem az, amit az ember szivesen megad egy draw-ra. de mostmar tenyleg pont :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:26, 08-11-2006 
ujonc

:biting: AA fold!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:30, 08-11-2006 
ujonc

gabor skc has been a good friend of mine for some time and since he struck me as an excellent poker player we discuss problematic hands sometimes. he asked me to evaluate his play where he sucked out bad on his flopped top set of Qs and all I can say is he played that hand as well as any pro really, I would have done exactly the same. keep it up gabor!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:45, 08-11-2006 
weekandbass

phil ivey wrote:
gabor skc has been a good friend of mine for some time and since he struck me as an excellent poker player we discuss problematic hands sometimes. he asked me to evaluate his play where he sucked out bad on his flopped top set of Qs and all I can say is he played that hand as well as any pro really, I would have done exactly the same. keep it up gabor!

:lol: :lol: :lol:

http://www.myspace.com/isickboy

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:04, 09-11-2006 
metalhead

:eek: :hah:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:20, 09-11-2006 
tactile

hat ezt nem hiszem el! eskuszom nem akartam egy szot sem vesztegetni tobbet erre a handre, de mit tesz isten pont most nezem a PPT 11-edik reszet, es rogton az elso leosztasban lederer QQ-val floppol top szettet, es egyszinu karo mindharom lap a floppon. betelnek elotte, igy 1200$ a pot, es mit csinal a prof? emel 2150$-re. el is dobat egy nutflush-drawt. a potemeles matematikailag korrektnek tunik, de mivel ha jon a flushod a turnon, akkor jo esellyel kifizetik, az implied odds indokoltta teheti a callt. ezert jobb jatek ilyenkor az overbet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:18, 09-11-2006 
tactile

:slayer: :hah: :slayer:

-majd most ha megnézi a buli képeit rájön élete újabb baklövésére.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:07, 10-11-2006 
metalhead

http://video.google.com/videoplay?docid ... 2494306186

:lol: :lol: :lol: figyeljetek a szoveget, valami oktato video szeru'' lenne.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:13, 10-11-2006 
tactile

"alright so that's about it... and I'm out. thanks for watching" :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:14, 10-11-2006 
allnightbreakz

nemjott :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:25, 10-11-2006 
tactile

pont igy szoktam kiesni szopo turbo sitngokrol. nem is jatszom most mar. :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:05, 10-11-2006 
weekandbass

sinner|57' wrote:
http://video.google.com/videoplay?docid=-4333524872494306186

:lol: :lol: :lol: figyeljetek a szoveget, valami oktato video szeru'' lenne.

olyan hülye mint én :) csak várja és tolja be a lét.

http://www.myspace.com/isickboy

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:53, 10-11-2006 
souljah

egy kerdes: talalkozott mar valaki olyasvalakivel, aki a sejtese szerint valami statisztikai programot hasznalt a hatterben? legalisak ezek? (szerintem nem...) ellenorzik ezt? vagy csak naiv vagyok, es mindenki ezt hasznalja?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2195 posts ]  Go to page Previous  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 110  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]