null wrote:
Luki wrote:
null wrote:
Luki wrote:
plastik wrote:
Luki wrote:
azert mokas hogy a tv2 ismet oltari nagyot bukott az rtl klub al szemben
kovetik az eddigi hagyomanyokat

egy részt nem láttam eddig a megatáncból, de 100, hogy ha választani kéne egyértelműen nyerne azzal a förmedvénnyel szemben
jo igazabol ha az lenne mervado, hogy mi mit nezunk szivesen sztem nem pont igy nezne ki a tvmusor...
csak mokas hogy amikor megveszi a tv2 a kulfoldon jol bevallt musort az rtl meg hasonlot de sajatot talalki akkor is az rtl gyoz meg akkor is amikor pont forditva van
az a külföldön jól bevált egy picit erős túlzás. nyáron, az uborkaszezonban jól ment az amcsiknál. kétlem, hogy az őszi sorozatdömpingben megélt volna akár 4-5 részt
akkor ugymondom hogy megvettek egy draga kulfoldi liszenszt ami helyett csinalhattak volna ocsobert vmi sajatot amit mondjuk a magyar kozonseg is jobban megemeszt
big brother vs megatánc
viccet félretéve, nekem a TV2vel kapcsolatban már a megalakulása óta az az érzésem, hogy túlzottan konzvervatív/maradi politikát folytat. amit tetőz hibák sorozataival, pedig ebben az RTL sem gyenge, és mégis.
úgy érted, hogy nem bevállalós? nem megy alá a retek mocskának?
ez egyrészt nem igaz, mert akkor valamivel nézhetőbb lenne az rtlnél, másrészt maradi vagy konzervatív talán a duna tv, vagy az mtv, talán ezért is nézhetőbbek olykor, de a tv2? rém rendessel? gyilkos szúnyogok támadásával? ne vicceljünk már...