Szerintem nem kaptál oltást.Itt ilyen a beszéd stílus. Ezt megkell szokni(még én is új vagyok úgyhogy még én is beleeshetek ilyen hibákba....mármint, hogy félreértelmezek dolgokat)
De, hogy ne csak off legyek.
A zene sok tekintetben nem nyerte el a tetszésem(és ez most nem oltás), de voltak benne jó mozdulatok. Nekem az elején az a string tetszet(mondjuk érdekesesn szólt, de bejött a hanguzlata) aztán ahogy bejön rá az első hang már falsnak érzem.Szerintem a dallamok elvannak csúszva. Nincs meg köztük a harmónia. Olyan mintha elkezdtél volna egy zenét majd egy másodikat harmadikat...stb és valahogy össszeszeretted volna illesztreni.
A groove nagyon nyers. Önmagában az, hogy minimál nem baj sőt......Egy dark témához hátborzongatóan tud hatni egy jól eltalált minimál groove persze a megfelelő játékkal. Talán azért helyenként használhgatnál több pergő cint és hosszan eldelayezet kis hangokat.
A dallamokat meg mindenképpen gondold át.
Amire még figyelj az a keverési arányok illetve a megfelelően tiszta hangzás(az főként a sample-kön múlik).
Vann még benne olyan dolgo amit kifogásoltam, de egyenlőre ezek a legfontosabbak.
Vannak benn jó gondolatok tényleg tehát ne add fel csak kicsit gondold meg jobban mit hogy illetve jobban használd a füled illetve a digitális technika adta mérőműszereket és minden rendben lesz.