i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:57, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 64 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:45, 15-11-2006 
original nuttah

egy ilyenem nekem is van, de nem mertem eddig, csak haveroknak mutogatni, bár a vokál nagyon csúnyán el lett k*rva... :)

http://www.sendspace.com/file/u7bmyz

:)

bocs

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:28, 15-11-2006 
line up?

hű, ennyi hozzászólást nincs időm visszaolvasni, de ez egy pics@szar remix volt. mintha én csináltam volna. :D köszönöm a figyelmet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:21, 15-11-2006 
souljah

szerintem nem rossz...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:47, 15-11-2006 
ujonc

izlések és :edz:
sok reményt nem fűztem ahhoz hogy megváltom vele a világot vagy hasonlók :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:54, 15-11-2006 
ujonc

Conclusion wrote:
Nem remixelhetnélek?.... :lol:
Ha nem akkor megcsinálom a diesel power-t... :D

Tőlem... :D de hogy gondoltad? adjam oda a hangmintákat amiket az original számbol vágtam ki? :D
Keress meg msn-en és megdumáljuk, a címemet a nevemre kattintva láthatod.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:01, 16-11-2006 
metalhead

jamamura szadakó wrote:
hű, ennyi hozzászólást nincs időm visszaolvasni, de ez egy pics@szar remix volt. mintha én csináltam volna. :D köszönöm a figyelmet.

kemeny kritika :shock: :fog:

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:05, 16-11-2006 
original nuttah

bad wrote:
Conclusion wrote:
Nem remixelhetnélek?.... :lol:
Ha nem akkor megcsinálom a diesel power-t... :D

Tőlem... :D de hogy gondoltad? adjam oda a hangmintákat amiket az original számbol vágtam ki? :D
Keress meg msn-en és megdumáljuk, a címemet a nevemre kattintva láthatod.

Maga az alap szaggatás kéne csak. Tehát a prodigys rész, esetleg ha van benne mély akkor az. Illetve hát abból dolgozom amit adsz... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:11, 16-11-2006 
original nuttah

boc wrote:
jamamura szadakó wrote:

Ezt én se értem. Jó lehet, hogy lerágott csont már a prodigy, de ha pendulumot és badet nézem mint a kettejük remixét szerintem ez sem lett sokkal rosszabb annál.(csak annyi, hogy minőségben azért egy pendulum az pendulum) A vodoo people-nél is mitörtént. Gyakorlatilag kapott egy rollt azt szevasz(jó meg egykét apróságot, de szinte olyan mintha az eredetit hallanám csak gyorsabban).
Egy remixnek két célja lehet. Egy zenéből egy teljesen mást csinálni vagy pedig megőrizni az remixelni kívánt anyag alaptulajdonságait. Szerintem egy prodigy esetében az utóbbi sokkal nyerőbb mivel ez egy kultusz és az ember szereti hallani. Ráadásul már hova szertnéd fokozni? Alpból kiráztőle a hideg. Ezt szerintem nem jó kivenni belőle.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:21, 16-11-2006 
soulproof

engem se fogott meg nagyon ez a remix, igazabol nehez kritikan mondani rola mert annyira de annyira zavar h 20 bpm-el tobb mint amennyinek lennie kene... :?

Fiatal voltam és kellett a pénz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:25, 16-11-2006 
souljah

nihilist wrote:
duplabe wrote:
amikor elolvastam, hogy ez egy prodigy remix, akkor valami borzalomra gondoltam, de igy elso meghallgatas utan nagyon pozitivan csalodtam.

buliban biztos mukodne :)

annyira szerintem se megbontránkoztató.

tudom, hogy ezért sokan utálni fognak de a Voodoo people remix se sokkal többet addot hozzá az eredetihez :(

söööt valami ojan förtelmet csinalt belöle h azt nem érdemli meg az a szám ez viszont hü maradta az eredetihez és szerintem rossznak nem mondhato egy zene meg nem attol lesz jobb h ojan sok minden van benne :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:47, 01-12-2006 
ujonc

nos, a fülesem megvan és el is készült a "nem clippelő verzio". még pár dolgot ki szeretnék probálni hangzással kapcsolatban, szoval addig még nem publikálnám. ezt azért mondom így, mert amit szeretnék tudom hogy nem egy 2 perces feladat lesz, szoval aki türelmetlenül várja (márha van ilyen :D) hogy mi lesz ebből, annak még kitartás! :)
a progressziv (mixelhetőbb) verzio is készül, de ezt nem fogom belinkelni, akit érdekel msn-en keressen meg.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:15, 01-12-2006 
droid

bad wrote:
nos, a fülesem megvan és el is készült a "nem clippelő verzio". még pár dolgot ki szeretnék probálni hangzással kapcsolatban, szoval addig még nem publikálnám. ezt azért mondom így, mert amit szeretnék tudom hogy nem egy 2 perces feladat lesz, szoval aki türelmetlenül várja (márha van ilyen :D) hogy mi lesz ebből, annak még kitartás! :)
a progressziv (mixelhetőbb) verzio is készül, de ezt nem fogom belinkelni, akit érdekel msn-en keressen meg.

én így húztam el projekteket hónapokig, hogy csak a sounddal kísérleteztem. néha rájössz dolgokra de nagyon sok idő, és sokszor nehéz rájönni mi a promblem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:36, 01-12-2006 
-black ops- wrote:
bad wrote:

én így húztam el projekteket hónapokig, hogy csak a sounddal kísérleteztem. néha rájössz dolgokra de nagyon sok idő, és sokszor nehéz rájönni mi a promblem...

Igen,nekem ienekből van kb.600 :twisted:
kész zenéből meg vagy 4tucatnyi... :roll:
az a baj hogy amikor elkezdem tele vagyok ötletekkel,inspirációval,de amint telik az idő egyre többet kell vele szenvedni,csomószor visszahallgatni...aztán a végén meg már hagyom a p*csba... :evil:
ti hogy vagytok ezzel :?:

Post subject:
PostPosted: 14:11, 06-05-2007 
ujonc

Kibbaszott jó lett.....ha nem egy nevenincs magyar csóró állna mögötte, hanem mondjuk egy pendulum.....a sok gyökér már erre rázná a partykon......így tovább

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:28, 06-05-2007 
souljah

SWAT wrote:
Kibbaszott jó lett.....ha nem egy nevenincs magyar csóró állna mögötte, hanem mondjuk egy pendulum.....a sok gyökér már erre rázná a partykon......így tovább

upsz :roll:

egyébként nemrossz bár sztem se fér bele a topicba :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:10, 06-05-2007 
ujonc

félre értesz......nem degradálni akartam, hanem éreztetni, hogy mennyire számít az, hogy hova születtél.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:11, 06-05-2007 
mindscape

SWAT wrote:
félre értesz......nem degradálni akartam, hanem éreztetni, hogy mennyire számít az, hogy hova születtél.

ennyire azért nem tragikus a helyzet :lol:

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:12, 06-05-2007 
impulsecreator.hu

en sem a zenet akarom degradalni (megtettem mar a topik elejen :fog: ), de nem erzed hogy ez a pendulumos hasonlat _kisse_ eros volt?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:18, 06-05-2007 
ujonc

nem....de az nem azt jelenti hogy ez jó.....hanem hogy a pendulum szar......remélem így már kiegyezünk : :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:20, 06-05-2007 
impulsecreator.hu

whatever.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 64 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]