jamamura szadakó wrote:
chris.su wrote:
chris.su wrote:
BLADERUNNAZ wrote:
Érezzétek jól magatokat!
meglesz

megvolt.
jamamura, mi volt a gond? nem volt eleg kiserleti az elektronika?

többnyire személyes okok. 3 perce se voltam ott, már végigöntöttek rajtam egy üveg sört, aspi kezéből a viszkikólát verték ki fél perc múlva. a bárpultnál kötözködő csitrik hordájába botlottam, aztán mikor végre levakartam őket, kaptam 500-ért húgymeleg sört, mert boruk nem volt. később vmi biztonsági ember ütött meg párszor hátulról, mert véletlenül az útjában álltam.
durva nagy tömeg volt: ezt ugyan sejtettem, de annyian voltak, hogy szegény katonáknak a lépcsőn kellett ikszelniük, mert máshol nem fértek el. ha ez nem lett volna kurva idegesítő, még sajnáltam is volna őket.

mellettük meg ott volt kismillió sudriparaszt, akik azt se tudták, mire jöttek. fenn az emeleten valamivel kevesebben voltak: mikor felmentünk, ki is derült, miért. a fullasztó füst + meleg miatt.
máskülönben biztos élveztem volna a penduladiszkót, just4funnak pár perc erejéig sikerült is ezt elhitetnie velem.

sz'al nem rajtuk/rajtatok múlott.
valószínűleg még nem voltál EH-ban... ez bármelyik korábbi EH-bulinál élvezhetőbb volt, és színvonalasabban volt megszervezve, szerintem. csak 1 példa: utoljára júliusban, Sasha-Digweed bulin voltam ezen a helyen, akkor 2x ennyien (!!!) voltak (mert a szervezők harácsoltak, és mindenkit beengedtek), mozdulni/lépni nem lehetett semerre, ugyanez a 3 decis üveges sör 1000 Ft volt, és valóban húgymeleg volt, nem úgy, mint most, mert most azért szerintem, ha nem is volt nagyon hideg, azért még iható volt; ezen kívül, akkor a hangosítás kifejezetten fos volt, élvezhetetlen, halk, gyenge, semmi basszus, idegesítően szarul szólt, nem úgy, mint most, mert most olyan volt a hangrendszer, amilyennek lennie kell!
a tömeg most pont akkora volt, amennyit még kényelmesen elbír a hely, lehetett közlekedni bármerre, mozogni, táncolni, volt szellőztetés, és teljesen jó volt a hangosítás. korábbi EH-bulikon embertelen körülmények voltak, kellemesen csalódtam.
valaki a topicban korábban írta, hogy "igényes szórakozóhely".. korábbi tapasztalatok alapján, ez nem helytálló, de most tényleg olyan volt!
az, hogy kiöntik a sört, meg x-elnek, az ellen nem lehet mit tenni.. a lépcsőn viszont föl lehetett menni, és utána le lehetett jönni! (régebben még ez a kis apróság sem volt mindig magától értetődő.. volt olyan buli, hogy nem bírtál lent megmaradni a tömegben, nagy nehezen felverekedted magadat az emeletre, aztán kiderült, hogy ott még rosszabb, de már nem bírtál lemenni, mert az emberek megindultak felfelé, és fél órát várhattál, mire sikerült lejutni!)
zeneileg: jó volt, semmi extra, nagyjából ugyanezt a show-t nyomják le mindenhol, breakkel-proggal együtt.. asszem distress signal-lal kezdtek. azt borítékolni lehetett volna, hogy milyen számok fognak pörögni, kicsit féltem is, hogy unalmas lesz, de a mixelési technika, a ceremóniamester, a jó hang, meg az új mashup-ok meg remixeknek a vip remixei feldobták nagyon ezt a szettet, remélem, rögzítve lett