|
Isu hozzaszolasa a Chesnov forumon:
"Sziasztok leirom roviden mi lesz itt! 7 helyszin: 1.Drumandbass:bal,safair,sp,blunt,skeam 2.electro:tegla,isu,tizso,odin,gu-18(sk) 3.nuschool:palotai,naga,christian,ludmilla 4.techno:norman,l.a.king,pepe,sinko 5.minimal:kalt, psylon,elroy,kobold 6.goa:oleg, virag,dolphin 7.chill-out:amb, morgomtz,freeman,kanadaka ezen kivul:lesznek:gyertyak, faklyak,borkut-ihato folyo borral,3 bufe,vetitohelyseg,lufi,sar es koszmenetes helysegek,kenyelmes ulohelyek,futott-jol szellozo jaratok,mukodo ruhatar! a designrol macskajancsi,endre von paks,kiego izzok,.....stb gondoskodik kb 20 vetitogep nagyon sulyos kepekkel...........stb,stb a jegyarak!!!:elovetel:1400.- helyszin:1950.- info:0630-236-9649 0630-236-7613 ja es elovetel jovo csutortoktol:IandI-ben,ticket expressben, undergroundban,wave-ben! van meg kerdes?"
A DeepEnd II-rol mit lehet tudni?
>>off
Nekem mar csa az nem vilagos, hogy mi is a kulonbseg a Labirintus es a Varbarlang kozott. (Csak DeepEnd-en voltam.) Eddig azt hittem, a L. a VB. egy resze. Akkor hogy fer el a 7 helyszin? Tobb hely lesz nyitva? Az elottem fekvo flyeren van ugyan terkep, de aki ezen kiigazodik latatlanban, az min. kartografus.
>>off-off
Udv!
|