valójában az volt a koncepció, hogy először olyan neveket hozzunk, akiket ismer és szeret annyira a hazai közönség, hogy eljönnek a bulira. hogy bevezessük a spectrum nevet. amíg nincs egy brand bevezetve, nehéz jó bulit csinálni. az lenne a cél, hogy ha már benne van a köztudatban a név, akkor merjünk elhívni kevéssé ismert, de igen jó előadókat, hiszen akkor a közönség már bízik a szervezőkben és elmegy a bulira, mert tudja, hogy valami jót kap. ehhez idő kell. szeretnénk vidéken is megjelenni a spectrummal, és ehhez is az kell, hogy a vidéki közönség halljon rólunk. ezt egyelőre szerintem könnyebb elérni úgy, ha ismertebb neveket hozunk.
stantont és plump djst elhozni szintén nem könnyű, szeptember óta dolgozunk rajta. ez az év már mindenkinek sűrű volt, jövő évi dátumokon és gázsikon egyezkedünk. stanon sem olcsó, de plumpék kimondottan magas árat kérnek. nyilván találnunk kell egy olyan dátumot és helyszínt, ahol egy ilyen buli profitálni tud. 6-800 fővel nem rentábilis egy ilyen buli úgy, ha tartjuk az 1500as árat.
egyébként szívem szerint elhívnám skool of thought-ot, mert baromi jónak tartom, de egyelőre nem merem, pont az előbb felsorolt okok miatt. hiába zenél 10 éve, hiába krafty partnere (és szerintem jobb művész), ha nem menedzselte magát annyira, hogy széles körben ismerjék. ehhez előbb fel kell építenünk a brandet.
remélem feleltem a kérdésre