i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:47, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 510 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 26  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:21, 23-11-2006 
droid

Jó, van akinek a DNBparty csak 1 alkalom arra,
de én most azokról beszélek, akik benne vannak a stílusban, és nem csak odatévednek véletlenül 1 partyra.

Szerintem érthető volt amit mondtam, de ha máshogy gondolod, dobj egy PÜt, elmagyarázom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:28, 23-11-2006 
metalhead

nem kell elmagyarazni, ertem en, csak mashonnan kozelitettem meg a dolgokat

amugy meg... eleg jol eltertunk a tematol :D

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:52, 23-11-2006 
metalhead

boc wrote:
Rottweiler wrote:
a DnB rajongó, az külön állatfaj: minden fan egy kicsit producer is

szerinted aki hulla keszen egesz ejjel robotol az elso sor beli Xversenyen, az mennyire producer :?: :roll:

nemtom en az elso party utan hazafele megirtam a fejemben a zeneket-aztan kellett hozza meg par ev hogy meg is tudjam csinalni sztem erre gondolt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:05, 23-11-2006 
corebreak

Hát sztem attól hogy valaki hallgat junglet még nem feltétlenül áll neki zenélni...mert ez akkor igaz minden stílusra...pl efy techno buli után is érezherted azt hogy mennyire faszán működik a tucctucc ilyet én is akarok csinálni...ezért lett ez sztem divat...boldog boldogtalan zenél meg mindenki dj meg producer meg sztár meg elönti a piacot a szemét gagyi...és bocs ha túl nyers vagyok de sztem ez van...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:00, 23-11-2006 
:roll:

Jajjdehogy!Örülj neki hogy egyre több ember ismeri meg a dnbt,egyre nagyobb hangot kapnak a törtütemek,a zeneszerkeztés és az elektronikus partyk! :)
Inkább ezt csinálja/kedvelje valaki,mint hótrészegen fetrengjen minden pénteken mint a 'szerencsétlen diszkós&menőbandája a hájperdenszpartiról hazajőve,vagy ien csicska emós legyen,vagy mittudoménmi...
A törtek világa abszolút a jövő zenéje,szval egyre csak jobb lesz sztem! :wink:
:rave:

Post subject:
PostPosted: 22:57, 23-11-2006 
corebreak

Nem értek ezzel egyet. De mindegy is...sztem nem kell hogy ugy járjon a dnb mint a house a tehcno a trance az acid meg minden...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:23, 24-11-2006 
metalhead

Snaper wrote:
Nem értek ezzel egyet. De mindegy is...sztem nem kell hogy ugy járjon a dnb mint a house a tehcno a trance az acid meg minden...

már nem fog sztem volt itt már egy idoszak az ezredfordulon amikor a nepszerusege felugrott aztan visszahuppant rendesbe'

de en inkabb mashogy kozelitenem meg. sosem lesz vilagzene mert gyors. masreszt meg sokan agyilag nem fogjak fel hogy a gyorsitott dobok mire jok. en is ismerek embereket akik egyaltalan nem hallanak belole ki semmilyen strukturat csak csorompolest.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:43, 24-11-2006 
son of nitrous

miert ebben van szerkezet? nem csak csimbum? :o

amugy sztem sem varhato hogy olyan hihetetlen nagy dnb laz legyen. aktualis fellangolasok, meg ilyenek elofordulhatnak. pl ugye a pendulum a prodigy remixenek hatasara. de akit ez a dolog csak ennyire erint meg az gyorsan "kihullik". akit meg melyebben az marad. de ezzel nincs is semmi baj.

valaki meg irta, h a dnb jovozene. na hat ez nem igaz sztem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:43, 24-11-2006 
droid

Location: VOLCANO : Whakaari-White Island, Bay of Plenty, New Zeland
duplabe wrote:
valaki meg irta, h a dnb jovozene. na hat ez nem igaz sztem...

nem-e-E!?! O_o en tokeletesen egyet ertek flessel ebben a dologban. a dnb tokeletesen kepes otvozni nagyon sok dolgot ennel fogva a lehetosegekhez allandoan ujabb lehetosegek csatolodnak. mind1ik almufaja fejlodik akar kicsit akar nagyot, ha mast nem is egyre jobban szolnak egyre tisztabbak, es egyre technikalisabbak. mindig fejlodni fog es mindig hullamzani sztem, de sose fog kihalni. talan olyan lesz mint a QW :D 10 eves es folyamatosan karban van tartva es nem hal ki a mag aki a szepseget meglatta. na, az is future game a maga modjan: megalkotta a napjaink 1ik legmasszivabb netszcenajat, de ez mar 1 masik tortenet :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:09, 24-11-2006 
corebreak

Na igen...az biztos nem tűnik el egy darabik...bár sztem a dnb karrierje is ilyen hullámos, eccer fenn eccer lenn. Én várom már a lentet...azt hogy ujra 98-2000 legyen...amikor egymást követték a polcon a piszkos groovekok, agyonfilterezett basslineok...szal nekem az a "wörmhúlos" idószak az ami a dnb csúcsa volt...legalábbis nekem...a top10emből szinte mind azokból az időkből van...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:23, 24-11-2006 
original nuttah

Snaper wrote:
Na igen...az biztos nem tűnik el egy darabik...bár sztem a dnb karrierje is ilyen hullámos, eccer fenn eccer lenn. Én várom már a lentet...azt hogy ujra 98-2000 legyen...amikor egymást követték a polcon a piszkos groovekok, agyonfilterezett basslineok...szal nekem az a "wörmhúlos" idószak az ami a dnb csúcsa volt...legalábbis nekem...a top10emből szinte mind azokból az időkből van...

ebben egyetértek

nem olyan rossz ez a mostani neurofanatikláz sem, de egy idő uután halálunalmas egy noisia szám, míg edrushékat akárhányszor meghallgatnám...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:18, 24-11-2006 
droid

Location: VOLCANO : Whakaari-White Island, Bay of Plenty, New Zeland
hehehehe... mintha a neurofunk csak es kizarolag a noisiarol szolna. na sztem ez is egy eleg nagy bokkeno... noisia kezd elegge kifordulni onmagabol sztem, ugyanugy ahogyan ed rushek se a regiek mar... sot... a regi zeneikhez kepest amit most csinalnak / jatszanak az fenyevekkel elmarad 4-6 evvel ezelotti onmaguktol. ugyanez igaz sztem meg tobb nagy eloadora is, de ez nem az a tema. az h a nojza unalmas lesz 1 ido utan oke, de akkor az azt jelenti h akkor ennyit a neurofunkrol? meg h akkor ahh, nem lesz mar olyan zene mint 98-ban volt? nem inkabb az h nezzunk utana kik vannak meg miket csinalnak ezalatt a kis cimke alatt? nagyon sok irgalmatlanul jo zene van most is, tenyh a 98-00-as idoszak telleg egetvero volt, de voltak akik tovabb vittek a dolgot, pl vicious circle v a dnaudio crew, phace, stb... ugyh sztem most is 1 ien korszak kapujaban allunk, v talan mar el is indultunk... hiszen sorra jonnek az ujabb tehetsegek, akik azelott sose hallott hangzasokat allitanak ossze, velemenyem szerint az 1ik legigeretesebb ien tehetseg a puerto rico-i Aqua-Tek. aki ismeri tole esetleg a shade of orange-t, a nimbus VIP-t, v mondjuk az Autumnos Sol.id-vel kozosen irt zenejuk az ion hammer glitch remixet, az tudja h mirol beszelek. summa summarum nem hiszem h csak az a korszak az 1etlen es ien utanozhatatlan korszak... mar csak azert sem mert folyamatosan jonnek az ujabb es ujabb dnb rajongok akik szamara az a korszak lehet nem annyira ismert es nekik a mostani vonalakbol jonnek majd az ien idoszakok. egyebkent meg halkan megjegyeznem h ed rush, optical, c4c, bc, stakka, skynet akkor azert szamitottak akkora robbanasnak, es utanozhatatlannak, es orokke idotallonak, mert elottuk olyat meg senki nem csinalt... ;) igy termeszetesen az elso mint mindig orok ervenyu lesz, de nem jelenti azt h nem johetnek meg utanuk is hasonlo, kis szerencsevel hatalmasabb "vonulatok".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:03, 24-11-2006 
droid

Azt akartam lekommunikálni, hogy aki DnBt hallgat, a produceri hibákra jobban felfigyel, ergo nehezebb a DnB producerek élete is.

Pl egy gyenge lábdobot/basst hamarabb kiszúr 1 DnB rajongó, míg mondjuk a feketevonat-rajongó nem fog hepázni, hogy ez a track nincs lekompresszálva rendesen...

(Mondjuk nem is az a lényeg a poposabb témákban, hogy üssön, meg jól szóljon, ott szöveg+dallam és csá).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:10, 24-11-2006 
corebreak

Igaz. De az a bajom egy mostani dnb bulival pl hogy 10 perc ugrabugra után félóra helybenjárás, majd semmi...uncsi...szal nem ráz fel ugy mint anno...nem kapom fel a fejem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:19, 24-11-2006 
droid

Akkor rossz bulikba jársz :D .

Nekem 1etlen problémám a DnBvel , hogy magas technikai követelményeket támaszt.

Tűrhető felszerelésekkel szoktunk rendelkezni, de míg trancere perfect, a basslineokat már jobban zokon veszik az erőlködők meg a hangfalak.

Nem is szeretek elmenni olyan partykra, ahol nincs meg a megfelelő háttér, mert abból úgyis csak az van hogy "óó, basszusmenet, mégmégmég" ahelyett h "óóYEEEAAAAAHHH"...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:19, 24-11-2006 
piper

régi vonal új vonal dilemma.

nekem is az alább említett idők voltak a nagyok! utánna még próbálkoztam mindenféle úgynevezett "neuro"-val de én is változtam ők is! viszont most én nagyon bizakodva tekintek a jövőre. úgy érzem elindult egy nagyon jó vonal, én ebben érzem magam a legjobban, a dj-k kezdenek megint úgy mixelni ahogy én szeretem, lassan, hosszan szólnak együtt a zenék, és milyen zenék a mixeknek újra van ívük,és nem csak bele a közepébe és zúzda végig vagy csak seggrázós liquid.
olyan zenék és mixek látnak napvilágot újra amik nem csak nagy hangon buliba eszeveszett habzószájú tombolásban állják meg a helyüket, hanem akár a metrón hallgatva!

szóval jó lesz ez

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:21, 24-11-2006 
droid

Űűű, ember, ha habzik a szád, akkor az már

*** PARTY ***

(és nem enyhe overdose...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:28, 24-11-2006 
corebreak

Mixek...életemben a legjobb MIX CD amit hallottam az egy Richie Hawtin minimaltechno mixlemez volt...azt eddig még senki sem tudta felülmúlni nálam...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:42, 24-11-2006 
piper

Rottweiler wrote:
Űűű, ember, ha habzik a szád, akkor az már

*** PARTY ***

(és nem enyhe overdose...)

:D
azt hittem érezni némi irónikus túlzást az írásban! :wink:

Snaper:

itt nem csak feltétlenül a mixekről mint olyanokról beszéltem!

mindegy belátom nem tudtam magam a legtökéletesebben kifejezni, de sajna ennél jobban nem is tudom. sorry

amúgy DE9-Closer to the edit ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:06, 24-11-2006 
metalhead

PM3 wrote:
Snaper wrote:

ebben egyetértek

nem olyan rossz ez a mostani neurofanatikláz sem, de egy idő uután halálunalmas egy noisia szám, míg edrushékat akárhányszor meghallgatnám...

hát srácok.
erre nem tudok mást mondani mint hogy nem hallgattok elég break-et, survivalt, stb.

nézzetek csak szét

no demonstralom itt most pont osszekomaztak:
http://www.chemical-records.co.uk/sc/se ... NUK001&S=a

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 510 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 26  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]