messzire ment kis városunk híre, csak nem túl fényes,
az a baj.
Gábor ne legyél broki!, még a ban-ban-os témát sem vágod, ugyhogy ne csináld itt a fesztivált. egyszer leülünk és átbeszéljük.
az pedig, hogy milyen napra szervezünk megint csak nem önkényes dolog, tudod te is hogy nem így működik, nem mi dirigálunk. bár csak így lenne, fejtetőre állítanánk az egész várost
az meg hogy melyik buli hol van, csak a szervezők döntik el.
mivel mi break bulit szeretnénk csinálni, ezért egyértelmű hogy lentre fogjuk. ha a barátunk nem fér el és neki ez ekkora probléma, akkor járjon csak a ti bulitokra. megbocsájtjuk neki.
vagy csinálunk fentre egy kis kisérleti electrot vagy a már jól ismert reggae vagy nu jazz bulit és akkor sem lesz ebböl gond.
ez csak egy lehetőség nektek és nekik is, de ha ekkora probléma orvosolni fogjuk.
továbbá szeretnénk minél jobbakat csinálni, ezért is szövetkeztünk a Tilos Rádióval.
azt meg hogy meliyk bulin hányan vannak, nem akarom részletezni mert félek hogy sértődés lenne belőle.
uh ennyi
szerintem örüljön mindenki hogy egyre több és jobb
rezZzenése van a városkánknak.
nem széthúzni kellene hanem kicsit összébbtartani.
és itt a vége
DNL voltam jee
ez a melyik bulin vannak tobben dolog meg egyertelmu... az maskerdes hogy az atlag eletkor mennyi az egyes bulikon.. senki nem mondta hogy a dnb bulikon a népseg 70% 18 even feluli (kiterdekel).. igazabol annyin kaptam fel a vizet hogy minden honap masodik szombatja(kb2 hetevolt az a post)... Ban-ban dologgal kapcs meg: mi nem kezdtunk el breakot szervezni ti ne kezdjetek drumot
leulhetunk felolem megbeszelni bar igazabol sztm nincsen mit..
ez igy sztm mukodik es sztm mukodni is fog. Az meg hogy mi nem szerveztunk egy joideje lentre drumot.. teljesen jogosan haborodtak fel a partyzok mivel a legutobbi ket break buli amikor fent drum volt azt mutatta hogy a lenti terem ejjfelig ures utana hajnal 4 ig tele mig a drum reszen reggel 6 kor alig tudtuk az embereket hazakuldeni. (sztm ezt sem art szem elott tartani). nah beke bye