i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 18:33, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 552 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28  Next
Author Message
 Post subject: Re: tetoválás, henna, piercing és más testékszerek
PostPosted: 14:04, 30-11-2006 
impulsecreator.hu

jamamura szadakó wrote:

nekem két hónapja készül egy színes "költemény" a jobb vállamra. talán jövő héten végre felrakják az i-re a pontot, addig folpakkban közlekedek. :)

kepet!

(en is akarok vmit a csuklomra, boriszrol nagyon sok jot hallottam)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:07, 30-11-2006 
metalhead

Psure wrote:
en a makkomba szeretnek ilyen cuki kis patkot

albert szúrás, mi? te kis huncut :fog:

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject: Re: tetoválás, henna, piercing és más testékszerek
PostPosted: 14:08, 30-11-2006 
metalhead

dzsidzsi wrote:
jamamura szadakó wrote:

nekem két hónapja készül egy színes "költemény" a jobb vállamra. talán jövő héten végre felrakják az i-re a pontot, addig folpakkban közlekedek. :)

kepet!

(en is akarok vmit a csuklomra, boriszrol nagyon sok jot hallottam)

csuklora en is ill mondhatni az alkarra meg hatra.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:12, 30-11-2006 
droid

hát ez a tetkó dolog,hogy öregkorodban hogy fog kinézni..az emberek 80% sztem ott lesz szóval nem akkora para :wink: pierciengem nekem is volt a szám alatt de kivettem nemrég mert már zavart meg mindenkinek ott volt és ez is zavart..az egyetelen hátránya hogy asszem megmarad kívül a lyuk :? de sebaj mert azóta az öreg nénik se löknek le a buszről meg csóválják rosszalóan a fejüket :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:13, 30-11-2006 
metalhead

a Vadocz nevu srac is nagyon ugyes >>>

http://www.myspace.com/vadocz

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:18, 30-11-2006 
metalhead

"Mentors Boris" 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:49, 30-11-2006 
metalhead

frq wrote:
ja es 1 honapja tagitom a fulem!;)

agyadra is ráférne :D

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:58, 30-11-2006 
partiprofesszor

s_py: nekem nonfi tetkom van, ez tetszik,attól függetlenül sz.tem nem gagyi, nem másét koppintottam találtam kb egy 15éves rajzot egy ujságban és hosszas elmélkedés után megcisnáltattam... sem a piercingeimnél sem a tetkomnál nem volt érzéstelenités, nem is kell, aki nem birja anélkül azzal is be fog szarni a fájdalomtol, nem kellemes, de engem inkább a tetoválogépo hangja zavart mint a fájdalom, idegesitően sercegő hangott adott ki :D kinél tetováltasson az ember? én felmentem a netre és megvettem 2 tattoo magazint,abban általában vannak rangsorok + fontos,hogy az illető a tetoválo szövetség tagja legyen; én rajzolóm, előkelő helyen tanyázott a listán, láttam kb 3000 munkáját; tudtam,hogy ő az én emberem, nem is bántam meg; azota sem fakult, semmi baja nem volt (ő is jár külföldre kiállitásokra)...felesége szurta a piercingjeimet..övéké ujváros környékén a legjobb szalon..mindenkinek ajánlom... voodoo tattoo,dunújváros :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:06, 30-11-2006 
impulsecreator.hu

Father Sun wrote:
És a mai trendi trampstamp-eket meg nyakrafelkúszós pszeudó-kelta-maori-maláj szarokat nézegetve nem is bánom.

trampstamp?
az a ribancrendszam ugye? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:14, 30-11-2006 
en a feltunesi viszketegseg egyik legfobb jelenek tartom a tetovalast, kovezzetek meg.

nem ertem, hogy hogyan lehet ez az onkifejezes vagy a szemelyiseg- énkep fejlodes resze, hisz egyreszt nem te keszited/talalod ki az abrat (pl. Riu) , a legjobb esetben is csak valami homalyos elkepzelest (amit erosen befolyasol a divat) adsz a "muvesz" (aki az esetek 90%ban egy autodidakta onjelolt grafikus) kezebe, ami alapjan o keszit valamit a borodre, amit jobb hijjan szeretsz, mert ugye nem lehet leszedni.

egyetlen esetben tudom elkepzelni a tetovalast mint jogos es racionalis "testjelet", ez pedig akkor, ha az eleted egy fontos motivumat orokiti meg. pl mint a katonai egyseged cimere egy haboruban, etc.

Post subject:
PostPosted: 15:17, 30-11-2006 
dzsidzsi wrote:
trampstamp?

nekem is azonnal megtetszett ez a kifejezes. tokeletesen kifejezi ezt a jelenseget es azt hiszem mindenki azonnal tudta mire utal.

Image

Post subject:
PostPosted: 15:18, 30-11-2006 
elmondom

dzsidzsi wrote:
Father Sun wrote:
És a mai trendi trampstamp-eket meg nyakrafelkúszós pszeudó-kelta-maori-maláj szarokat nézegetve nem is bánom.

trampstamp?

A tramsptamp az amikor a csajoknak a seggük fölött/hátuk alatt van ilyen tipikus kétfelé terjedö szimetrikus "nonfiguratív" dekórum, amit a feszes rövid felsö pont látatni enged.

Ribancrendszám, útty hiffni máttyárúl? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:19, 30-11-2006 
pokemon

sire wrote:
en a feltunesi viszketegseg egyik legfobb jelenek tartom a tetovalast, kovezzetek meg.

nem ertem, hogy hogyan lehet ez az onkifejezes vagy a szemelyiseg- énkep fejlodes resze, hisz egyreszt nem te keszited/talalod ki az abrat (pl. Riu) , a legjobb esetben is csak valami homalyos elkepzelest (amit erosen befolyasol a divat) adsz a "muvesz" (aki az esetek 90%ban egy autodidakta onjelolt grafikus) kezebe, ami alapjan o keszit valamit a borodre, amit jobb hijjan szeretsz, mert ugye nem lehet leszedni.

egyetlen esetben tudom elkepzelni a tetovalast mint jogos es racionalis "testjelet", ez pedig akkor, ha az eleted egy fontos motivumat orokiti meg. pl mint a katonai egyseged cimere egy haboruban, etc.

az ego egyik fontos része az tény...
de mi van akkor ha éppen olyan helyre teszed ahol csak akkor látszik ha te mutatni akarod?
én olyan szimbolumot rakattam magamra ami ugy összességében jellemez engem.nem lettem töle se több,se kevesebb és tudom hordani és viselni ami megint nem adatik meg mindenkinek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:32, 30-11-2006 
elmondom

sire wrote:
nem ertem, hogy hogyan lehet ez az onkifejezes vagy a szemelyiseg- énkep fejlodes resze, hisz egyreszt nem te keszited/talalod ki az abrat <stb>

PLAYERHATIN'
na ez az, hogy önkifejezés volta kissé irrelevánssá válik, lévén mindenkinek van, és mindenkinek tök ugyanolyan... kábé annyira önkifejezés mint a rendöregyenruha

akkor inkább a javcsis kereszt, a "bahamai emlék", az imádlakanyuci meg a "first to fight", mert az tényleg személyes tartalommal bír (bár ocsmány)
/PLAYERHATIN'

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:33, 30-11-2006 
metalhead

ribancrendszam :hah: ez rohadt jo!

riu: nem mondom hogy minden nonfigurativ szar elnezest ha ez jott le csak altalaban nem szokott tetszeni v a formaja miatt v ahogyan elcsesztek.
sire: sztem siman kifejezeheti egy letezo minta v barmi az egyenisegedet, es azert a mondatert megkovezlek mert az egy baromi nagy altalanositas ami sztem az emberek tobbsegere nem igaz.
jah es nem lehetek katona akkor most mi varrjam fel az ovodai jelemet v mi? en evek ota agyalok mar ezen megvan hogy mit is szeretnek eleg hatarozottan, szoval ha szepen megcsinaljak akkor nem hiszem h megfogom banni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:42, 30-11-2006 
szerintem ha valamin evekig "agyalsz", akkor az nem lehet annyira a reszed, hgoy feltetlenul a tested reszeve kell tenned. a masik kerdes, hogyha tenyleg annyira a tied, amit kitalaltal, akkor feltetlenul kozszemlere akarod tenni? es ha igen, miert? tobb leszel tole, vagy csak jobban erzed magad tole, jobban tetszel magadnak vele? ha az utobbiak egyike, akkor ez nem teszi a tetkodat egy sapkahoz, vagy egy kituzohoz hasonlatossa. ezeket meg le szoktak cserelni, mert valtozol es valtozik koruletted a vilag is. legalabbis az a cel az eletben, hogy valtozz. ezert hoztam fel olyan peldakat, amik nem valtoznak, mert az eleted egy pillanatat orokitik meg.

ribancrendszam szerintem nem jo. mert a rendszam egyedi, ez meg csak egy picsa csicsa.

Post subject:
PostPosted: 15:47, 30-11-2006 
souljah

s_py wrote:
sire: sztem siman kifejezeheti egy letezo minta v barmi az egyenisegedet

szerintem sire arra celzott, hogy ha ugy erzed, hogy az egyeniseged kifejezesehez mindenkeppen kell egy 'letezo minta vagy barmi' vagy barmilyen tetko, akkor az mar regen rossz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:48, 30-11-2006 
partiarc

s_py wrote:
jah es nem lehetek katona akkor most mi varrjam fel az ovodai jelemet v mi?

Varrj fel egy 'derék katonát' :fog:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:50, 30-11-2006 
pokemon

thesparrow wrote:
s_py wrote:
jah es nem lehetek katona akkor most mi varrjam fel az ovodai jelemet v mi?

Varrj fel egy 'derék katonát' :fog:

vagy a ráncaidat :)

öltözzön sok pénzből parasztnak!

A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a
másikéra.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:54, 30-11-2006 
metalhead

sire wrote:
szerintem ha valamin evekig "agyalsz", akkor az nem lehet annyira a reszed, hgoy feltetlenul a tested reszeve kell tenned. a masik kerdes, hogyha tenyleg annyira a tied, amit kitalaltal, akkor feltetlenul kozszemlere akarod tenni? es ha igen, miert? tobb leszel tole, vagy csak jobban erzed magad tole, jobban tetszel magadnak vele? ha az utobbiak egyike, akkor ez nem teszi a tetkodat egy sapkahoz, vagy egy kituzohoz hasonlatossa. ezeket meg le szoktak cserelni, mert valtozol es valtozik koruletted a vilag is. legalabbis az a cel az eletben, hogy valtozz. ezert hoztam fel olyan peldakat, amik nem valtoznak, mert az eleted egy pillanatat orokitik meg.

ribancrendszam szerintem nem jo. mert a rendszam egyedi, ez meg csak egy picsa csicsa.

az a baj hogy ha eloben beszelnek akkor most ezt nem irtad volna le:DD sajnos nem vagyo jo iro

a hosszu agyalast ugy ertem hogy nem elhamarkodottan felvarrok egy delfint a mellemre egy rozsaval a szajaban hanem atgondoltan szeretnem megcsinaltatni.

meg nincs szuksegem rancfelvarrasra ha igen majd misihez fordulok : D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 552 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]