v1k wrote:
nyelvpiercing:
ez első 3 napot nem kívánom senkinek sem
mondjuk sztem emberfüggő, vki már az első napon tud enni vele,
vki csak a 4.en (ez voltam én

)
mindenesetre fogytam így 3 kilót

en ugy mentem oda, hogy hujj ez fajni fog, erzestelenitot meg mar csak nem, nem vok en bzi. aztan meg annyira sem fajt, mint a szemoldokom. olyan gyaloggaloppos erzesem volt. a tejallergiamat viszont beszoptam valszeg, ugyhogy par napig folyt a nyalam ejszaka es be volt dagadva rendesen. aztan egy dbig minden rendben volt, de vhogy befertozodott, es kifekelyesedett az also lyuk, na, gondoltam, sterilizalok, ugyhogy atoblitettem a sebet mindenfelevel, meg aztattam a pockot is, es gondoltam, a borso agyammal, hogy ejszakara pihentetem kisse a lyukat. 8 ora alatt ugy beforrt, hogy minden dugasra iranyulo igyekezetem kudarcba fulladt. azota legalabb teljesen rendbejott, ugyh megyek majd nemsoka furatni megan.
ja es en a victor hugoban csinaltattam, jo arc a szaki. a szemoldokomet is masodszor, mert eloszor a westendben voltam, es folyton bejartam, hogy szivarog a genya, sztem vmi van, de a szoszke pultos csaj mindig azzal hajtott el, hogy tisztul a seb. tobb mint fel even at. gyanus volt. aztan valami rokkbuliban kihedbengeltem az egyik pockot, es mentem potlasert, akkor kozolte az ugyeletes sebesz, hogy be van gyulladva. na neman. egy ezreser adtak uj golyot is. azota nem jartam arra.
a nyelvcucc amugy tud valamit, mert azota pl nem kivanom az edesseget, itt allnak hegyekben a csokik a szekrenyben
p
http://www.praire-chicken.com