mijumiujsag wrote:
hát, ez elég elszomoritó...
bár én még mindig úgy gondolom h érdemes bootleg-ekkel foglalkozni mert minden sz.r ellenére akkor is qva jó érzés látni h megőrülnek az emberek egy buliban amikor összarakják h mit is hallanak... és ezt mással nem lehet előidézni.
persze mostanra tényleg teljesen felhigult a felhozatal, de ettől függetlenül ugyanúgy ott van a mag is...
hell on steel wheelz, egyébként én hallottam a munkáidat és komolyan sajnálnám ha abbahagynád...
Abbahagyni sajnos sose fogom, csak úgy tűnik nincs hely ahol publikálhatnám. Youtube-ra nem, mert ugye szerzői jogok. Myspace-re nem, mert megint szerzői jogok. Csinálhatok még egy oldalt, aztán azt is leszedik, és így tovább...
Fellépni nem hinném, hogy érdemes, közönség arra amit én csinálok nem nagyon van (+ nekem nem igazán erősségem a csűrdöngölés, de ahol vetítés+füstölők voltak, ott működött a dolog), az egyik szervező jelenleg Angliában van, én asszem 3/4 bulit szerveztem önállóan (Merz ház, szlovákiai fellépések), annyi bukta elég is volt, fenn kell tartanom magam, nincs idegem és pénzem egy olyan karrierre, aminek úgyis artisjus általi megb*ás lenne a vége, még akkor is, ha megveszem a CD-t, amiről összeszedem a hozzávalókat.
Most akartam felrakni a 95-ös és 97-es "zenekari"demokazettákról részleteket, akkor még volt egy külsős kisegítő (ötletek/szalagok/lemezek/"vokál"), de b*a meg a világ a tízéves évfordulókat.
Reméljük hogy csak elhúzódott a karbantartás és ennyi az egész, már igazából nem érdekel ez se, csak bassza a csőrömet, ahogy a gybo is, ahonnan értesítés és indok nélkül kivágtak...egyszer így respekt meg úgy jajdejó, a net csodája hogy Angliában rácsodálkoznak, hogy jé, van aki tíz éve csinálja itt a halál ivarszervén, aztán ugyanez a társaság kivág a f***ba. Dögöljenek meg mind, én aszondom.
Ahogy az időközben minde országban gombamód szaporodó hivatalos bútleg dídzsék is, mind, kivétel nélkül. És eme kívánságom független ettól, hogy visszakerül-e az oldal, vagy sem.