i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:00, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 194 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:02, 08-01-2007 
original nuttah

Hamár sznobkodunk nekem eddig a legjobb a
Museum Square (asszm ez a neve) volt Washingtonban
- kb 8-10 magán(!!!) galéria
egyenként akkorák mint a szépművészeti, igaz leginkább modern.
és mindehhez hihetetlen szoborpark, köztük egy 15 méteres
Lichtenstein...

nah az a valami :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:05, 08-01-2007 
souljah

MoM wrote:
s_py wrote:
MoM wrote:
attol h vmi nem ismert es hires, meg nem biztos h selejt, imo :roll:

tudjuk, es mi van ezzel?

csak reagaltam.... :>

fura vagy vagy figyelmetlen. epp hogy ismert festok idehozott kepeirol beszeltunk. kulonben is, lehet hogy selejt tenyleg nem jo szo, de amikor orszag-vilagra reklamoznak egy rembrandt kiallitast, bemesz es egy akkora teremben mint a nappali szobad van kirakva 200 ceruzafirka, akarmilyen jopofak is, kisse csalodottan fogsz tavozni, nemdebar? baratommal egy citibankos rendezveny kereteben hivtak meg minket tarlatvezetesre, akkora f***verest rendeztek akore, hogy idehoztak egy rembrandt kiallitast, hogy azt hittem annyi kep lesz, hogy meg a wc falan is rembrandt fog logni, erre meg... :roll:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:11, 08-01-2007 
son of nitrous

Matykó wrote:
Hamár sznobkodunk nekem eddig a legjobb a
Museum Square (asszm ez a neve) volt Washingtonban
- kb 8-10 magán(!!!) galéria
egyenként akkorák mint a szépművészeti, igaz leginkább modern.
és mindehhez hihetetlen szoborpark, köztük egy 15 méteres
Lichtenstein...

nah az a valami :D

jó nyertél
mostmár befejezni :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:20, 08-01-2007 
partiarc

snegiri wrote:

na most zavarba hoztatok. art museum of prague... olyanban tuti nem voltam, pedig azt hittem hogy alaposan bejartuk a varost. voltunk vaclav teren a vicces ora melletti muzeumban egy nagyon durva politikai fotokiallitason, na az megmaradt. meg voltunk a nemzeti muzeumban, ahol nem volt festmeny, csak asvanyok meg csontok meg kinai legyezok es azon teljesen kiborultunk! voltunk meg kommunizmus muzeumaban es a szabad europa radio szekhazaban. azonkivul sormuzeumban es karlovy vary-ban. beprobaltuk a kubizmus muzeumot, na az nagyon erdekelt volna, de elromlott a legkondijuk, kint meg kb 40 fok volt, igy bezartak... :(

roviden ennyi :D szoval hol van az az art museum?

azt hiszem legkozelebb a nemzeti muzeumot mindenkepp megnezem,mert engem az asvanyok meg a legyezok elegge erdekelnek,
mondjuk a tobbi muzeum is jol hangzik
sajnos mikor voltam,akkor nem a kulturara helyeztuk a hangsulyt :oops: :)
bar mondjuk par zsinagogat meg a varat megneztuk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:50, 08-01-2007 
metalhead

snegiri wrote:
plastik wrote:
s_py wrote:
az a vicc h nemzetinek hihetetlen kepgyujtemenye van csak egy csomo a raktarban porosodik mert nem tudjak kitenni.

pragaban hol voltal?
sajnos ahol mi voltunk nem tudom a nevet de mindjart rakeresek. az elkepeszto volt 6 szintes muzeum ebbol 4 allando kiallitas ami olyan h egybol szerelmes leszel. 1 szint van az idoszaki kiallitasnak egy meg iroda stb.
nah ide mindekeppen vissza kell menjek.
parizsban amugy erdemes modern muvesztek muzeumaba elmenni, dali muzeum, az impresszionistak muzeumaba (ide sajnso nem tudtunk menni pont zarva volt :| ).

szerintem annak szimplán art museum of prague, vagy hasonlo volt a neve. és tényleg lenyűgöző, mondjuk a végére könnyen kultúrsokkot kap az ember (nekem egyszerűen túl sok volt :P ), de iszonyatosan bőséges a felhozatal és minőségi!

na most zavarba hoztatok. art museum of prague... olyanban tuti nem voltam, pedig azt hittem hogy alaposan bejartuk a varost. voltunk vaclav teren a vicces ora melletti muzeumban egy nagyon durva politikai fotokiallitason, na az megmaradt. meg voltunk a nemzeti muzeumban, ahol nem volt festmeny, csak asvanyok meg csontok meg kinai legyezok es azon teljesen kiborultunk! voltunk meg kommunizmus muzeumaban es a szabad europa radio szekhazaban. azonkivul sormuzeumban es karlovy vary-ban. beprobaltuk a kubizmus muzeumot, na az nagyon erdekelt volna, de elromlott a legkondijuk, kint meg kb 40 fok volt, igy bezartak... :(

roviden ennyi :D szoval hol van az az art museum?

ez a kulvarosi reszen volt lehet azert nem jartatok arra.
most ebedeltem, ugy hogy higgadtan rakeresek neked, de ha neten nem talalom akkor otthon megnezem a jegyet h mi volt a neve.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:54, 08-01-2007 
metalhead

snegiri wrote:
MoM wrote:
s_py wrote:
MoM wrote:
attol h vmi nem ismert es hires, meg nem biztos h selejt, imo :roll:

tudjuk, es mi van ezzel?

csak reagaltam.... :>

fura vagy vagy figyelmetlen. epp hogy ismert festok idehozott kepeirol beszeltunk. kulonben is, lehet hogy selejt tenyleg nem jo szo, de amikor orszag-vilagra reklamoznak egy rembrandt kiallitast, bemesz es egy akkora teremben mint a nappali szobad van kirakva 200 ceruzafirka, akarmilyen jopofak is, kisse csalodottan fogsz tavozni, nemdebar? baratommal egy citibankos rendezveny kereteben hivtak meg minket tarlatvezetesre, akkora f***verest rendeztek akore, hogy idehoztak egy rembrandt kiallitast, hogy azt hittem annyi kep lesz, hogy meg a wc falan is rembrandt fog logni, erre meg... :roll:

hajjajj mennyi ilyen van foleg a nemzeti galeriaban sutik el h menniy lautrec lesz aztan egy skicc rajzot odatesznek az egyik kieso falra. ott fukkoltunk h micsoda bunko dolog igyí reklamozni aztan alig van tole.
amugy lautrec :love2: az o muveit szeretnem egyszer egyben sokat latni nem csak albumbol :|||

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:31, 08-01-2007 
original nuttah

én abban hiszek, hogy minden festőt a "saját városában" és a "saját múzeumában" érdemes megismerni, mert oda gyűjtik a munkásságának a javát. Nem érdemes abban bízni h Picasso barcelonai vagy Van Gogh amsterdami múzeumából idehozzák a remekeket. szerintem szomorú, hogy ennyire van a magyar kiállítóknak igényük. persze ez egyértelmű, mégis mindig csalódottak vagyunk ha ismét egy gyenge kiállítást láttunk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:05, 09-01-2007 
souljah

csibehussy wrote:
én abban hiszek, hogy minden festőt a "saját városában" és a "saját múzeumában" érdemes megismerni, mert oda gyűjtik a munkásságának a javát. Nem érdemes abban bízni h Picasso barcelonai vagy Van Gogh amsterdami múzeumából idehozzák a remekeket. szerintem szomorú, hogy ennyire van a magyar kiállítóknak igényük. persze ez egyértelmű, mégis mindig csalódottak vagyunk ha ismét egy gyenge kiállítást láttunk.

nem erre van igenyuk, de ennyit birnak/mernek bir kifizetni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:12, 09-01-2007 
original nuttah

csibehussy wrote:
szerintem szomorú, hogy ennyire van a magyar kiállítóknak igényük. persze ez egyértelmű, mégis mindig csalódottak vagyunk ha ismét egy gyenge kiállítást láttunk.

nem hiszem, hogy a kiállítóknak erre van igényük! ez pénz és presztizs kérdése! pl. vehetjük példának a Luxemburgi Zsigmond kiállítást, ami azt hiszem példaértékű lehet a magyar kiállítások között. de ehhez az is hozzátartozik, hogy azt olyan emberek szervezték, támogatták, mint pl. Marosi Ernő.

http://budabeats.com
03.28. fogashaz
04.11. mika
04.12. nappali
04.26. fogaskert
04.30. gmk
05.01. fogashaz
05.17. volt music bar

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:10, 09-01-2007 
metalhead

Gandharva wrote:
csibehussy wrote:
szerintem szomorú, hogy ennyire van a magyar kiállítóknak igényük. persze ez egyértelmű, mégis mindig csalódottak vagyunk ha ismét egy gyenge kiállítást láttunk.

nem hiszem, hogy a kiállítóknak erre van igényük! ez pénz és presztizs kérdése! pl. vehetjük példának a Luxemburgi Zsigmond kiállítást, ami azt hiszem példaértékű lehet a magyar kiállítások között. de ehhez az is hozzátartozik, hogy azt olyan emberek szervezték, támogatták, mint pl. Marosi Ernő.

:thumbsup:

augy a van gogh kiallitas baromi sok penzbe kerult mert ugye minden kepet biztositani kell. nem csak a penz a problema sok kep gyujtok kezeben van amit nem szivesen adnak ki onnan, oket meggyozni nem egyszeru. ha meg muzeum tulajdonaban van, mondhatnak olyan osszeget amit meg lehet nem bir kifizetni a muzeum mert ugye allami segiteseget ritkan kapnak es nem tul sokat emiatt sem bovul pl nemzeti muzeum v galeria keptara mert nem adnak ra penzt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:36, 09-01-2007 
Torespont Radio

s_py wrote:
Gandharva wrote:
csibehussy wrote:

:thumbsup:

augy a van gogh kiallitas baromi sok penzbe kerult mert ugye minden kepet biztositani kell. nem csak a penz a problema sok kep gyujtok kezeben van amit nem szivesen adnak ki onnan, oket meggyozni nem egyszeru. ha meg muzeum tulajdonaban van, mondhatnak olyan osszeget amit meg lehet nem bir kifizetni a muzeum mert ugye allami segiteseget ritkan kapnak es nem tul sokat emiatt sem bovul pl nemzeti muzeum v galeria keptara mert nem adnak ra penzt.

szerinted milyen penzbol biztositjak a kepeket?

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:47, 09-01-2007 
metalhead

hat egyreszt gondolom van a muzeumnak egy sajat koltsegvetese ami bevetelekbol folyik be ill allami tamogatas nah meg az 1% es a kulonbozo felajanlasok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:48, 09-01-2007 
Torespont Radio

s_py wrote:
hat egyreszt gondolom van a muzeumnak egy sajat koltsegvetese ami bevetelekbol folyik be ill allami tamogatas nah meg az 1% es a kulonbozo felajanlasok.

kizarolag az allam biztositja a kepeket, o vallal anyagi felelosseget

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:54, 09-01-2007 
metalhead

jo ok, es ezt miert nem tudtad az elobb leirni?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:57, 09-01-2007 
Torespont Radio

s_py wrote:
ugye allami segiteseget ritkan kapnak

erre reagaltam :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:00, 09-01-2007 
metalhead

chin0 wrote:
s_py wrote:
ugye allami segiteseget ritkan kapnak

erre reagaltam :)

akkor reagalatal volna ha nem kerdezel de edesmindgey maskor kimelj meg a kerdeseidtol.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:00, 09-01-2007 
original nuttah

A Van Gogh Budapesten című kiállítás kizárólagos támogatója:

ING

http://www.szepmuveszeti.hu/web/guest/tamogatoink

minisztérium sehol...

03.28. fogashaz
04.11. mika
04.12. nappali
04.26. fogaskert
04.30. gmk
05.01. fogashaz
05.17. volt music bar

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:01, 09-01-2007 
Torespont Radio

probaltam ravilagitani arra, hogy ami mellett ervelsz az nem teljesen ugy van. de mindegy, TE vagy a szakerto. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:02, 09-01-2007 
Torespont Radio

Gandharva wrote:

ING

minisztérium sehol...

ok az utaztatast es a kepek beszerzeset tamogatjak, minden nagyobb kiallitas anyaganak biztositasaert az allam vallal kezesseget, mert tobb szaz milliard forint.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:04, 09-01-2007 
original nuttah

chin0 wrote:
Gandharva wrote:

ING

minisztérium sehol...

ok az utaztatast es a kepek beszerzeset tamogatjak, minden nagyobb kiallitas anyaganak biztositasaert az allam vallal kezesseget, mert tobb szaz milliard forint.

mondjuk ezt elhiszem általában, csak hogy itt épp ezt emelik ki, hogy az állandó támogatók (kult. minisztérium) ebben nem vett részt. de lehet h elírták :)

03.28. fogashaz
04.11. mika
04.12. nappali
04.26. fogaskert
04.30. gmk
05.01. fogashaz
05.17. volt music bar

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 194 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]