tr wrote:
petschy wrote:
lehet, hogy beneztem vmit, de mintha lenne egy ilyen tervezet. begipszelnek persze. csak fizetned kell. de javitson ki vki, ha tudja a tutit.
p
van igen illetve tervezik a bevezeteset.
aki "extrem sportoltas" kozben zuzza szet magat annak nem fizet a tb. az h mi az es mi nem az, arra nyilvan van / lesz jogszabaly ami alol termeszetesen ujabb es ujabb kiskapuk segitsegevel ki lehet majdnan bujni.
azt hiszem h ez tokeletesen felesleges. ( bar talalkoztam olyannak aki partolja az otletet )
a jelenlegi formaban nekem sem tetszik, mert nem igazsagos, mint mar fentebb utaltam ra. ha az egyik serpenyoben az van, hogy fizessek az extrem kezelesert, akkor a masikban ott kene lennie, hogy irjak jova az igenybe nem vett szolgaltatasokat, tamogatasokat, ha mar az eletmodommal kimelem a tbt.
amugy ez az extrem sport serules tb aloli kivonasa nekem csupan hangulatkeltesnek tunik. vajon a lakossag hany szazaleka extremsportol? ennek a kis szazaleknak hany szazaleka szorul kezelesre ebbol kifolyolag? es ez vajon a teljes tb keret hany szazaleka, ezreleke, milliomod resze? tenyleg jelentos a megtakaritas? felteszem, az alkohol es dohany folyomanyainak kezelese nagysagrendekkel tobbre rug. de azt meg bele lehet epiteni a fogyasztoi arba, ha meg nem tettek volna.
mindenkinek tetszo megoldas aligha van, de azert a tervezettnel lehetne jobbat...
p
http://www.praire-chicken.com