nihilist wrote:
Noisia-ék titka hogy egyszer sikerült összehozniuk egy nagyon jó bassline-t és azóta azt tekergetik nagyon ügyesen
Ezzel egyetértek. Nem sok újdonságot villantanak az Albinoból.
fless wrote:
snaper,kommentjeidet olvasva te túlságosan a régi dnb-hez ragaszkodsz,nem?
Igazából nem. Csak sok ember úgy van vele hogy ezek a Noisias srácok kész Istenek...pedig a dnb nem náluk kezdődik...Nem a régi zenékhez ragaszkodom, de tény hogy mostanság csak régebbi dolgok "izgatnak fel"...meg az igazi "underground". Sokkal jobb ötleteket, megvalósításokat látok a netes labeleken megjelenő zenékben...és most nem a minőségre gondolok...mert sztem a netlabel nem a "jó hangzásról" szól...(bár mondjuk a Noisiaékat is kiröhögték volna lehet 94ben:)) De lehet azért érzem így mert nekem is ez a jövőm:( Kibaszott nelabeles kuki maradok a világ végéig:) De pl. (és ez az én véleményem szigorúan) a mostani zenék közül kevés érint meg annyira (csak hogy ne élezzük ki a dolgokat Noisiaék ellen) mint pl. Cycom, vagy LXC, vagy Barth, vagy ParadigmX (vagy még sok más szinte csak netlabelen megjelenő arc) zenéi. Nem kap el egy "telereeceltszéttorzítotttelivandropokkal" jellegű csavargatás. De találok jót is azért néha:) Evol Intent pl elég jó:) De hagyjuk a lelki világomat mert azt ugye nem lehet lescreenshottolni:)
nihilist wrote:
de valahogy mostanság nem igazán visznek bele plusszt a zenéikbe
Sztem manapsá egyre kevesebben...