_Fuzz_ wrote:
fless wrote:
hmm akkor énszedek itt egyedül bérescseppet?
darkstepet+techstepet hallgatok 
de pl énis hallgatok techsteppet..alap..
csak nem hangsúlyozom ki..

nálam a kiakadást az ien breakcore meg speedcore meg az ien állat zenék jelentik.
azmár nem zene..nem buli..
csak rázodahülyefejed

és büszke vagy mer olyat halgacc amit más nem hallgat meg.jee
IZÉ
Én is qrvabüszke vagyok magamra, h iet hallgatok.

BTW felhívnám a figyelmedet, h a speedcore az 1 vicc (Ki tudja jobban 300 bpm fölé tekerni a potit?

), és mellesleg én se nagyon szeretem, DE a breakcore az (számomra) 1 oan stílus, amit boldogan tudok hallgatni. Újat mutat. Elmegyek 1 buliba, és igaz, h nem nagyon táncolok (Max "rezgek"

), DE mosolgyok. Asszem ez a lényeg, nem?!
Persze a havi 1 dnb buli is biztosan megvan (SMK|BRK foreva!

), DE ettõl függetlenül rohadt unalmasnak tartom. A wormhole, meg clockwork, stb. azok kiba jók voltak, csak ma már nemigazán találok iet. Talán ezért is van, h a playlist-ben max elvétve fordul elõ 1-1 darkstep, techstep mix.
Mondjuk az elég vicces mikor vki kérdezi, h mien zenét hallgatok, én meg inkább azt mondom, h drámenbézt, mert ugyse tudja mifánterem a breakcore, aztán dnb-re példa a Pendulum.

(Amit mellesleg tiszta szívbõl utálok.
vakkavakkazene [by L.A.S.])
A Paradox féle oltás meg sztem gáz. Miért? Mert nem lehet ien kategorikusan kijelenteni, h ez xar, ez meg qrvajó.

2 fajta zene van: a jó, meg a rossz, a többi rajtad múlik. So max azt lehet mondani, h nekem nem teccik. DE attól az még nem xar. Ennyi erõvel minden stílusirányzat képviselõje kijelentheti, h csak és kizárólag az õ irányzata a true zene, a többi meg sorvadjon el...
píísz