i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 17:43, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5591 posts ]  Go to page Previous  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 280  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:41, 21-01-2007 
metalhead

mondjuk megkéne hallgatni a többi 'alstílus' elkötelezetjeit, miként vélekednek a szcénáról mint olyanról és az egyéb irányzatokról.
van egy clipz interjú a bbc asszem. ott biztos sokmindent említ de az angoltudásom elég szegényes :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:43, 21-01-2007 
estee wrote:
_Fuzz_ wrote:
fless wrote:
hmm akkor énszedek itt egyedül bérescseppet? :oops:

darkstepet+techstepet hallgatok :pimp:

de pl énis hallgatok techsteppet..alap..
csak nem hangsúlyozom ki.. :!:
nálam a kiakadást az ien breakcore meg speedcore meg az ien állat zenék jelentik.
azmár nem zene..nem buli..
csak rázodahülyefejed :D és büszke vagy mer olyat halgacc amit más nem hallgat meg.jee
más nem hallgatja mert kaki :wink:
techstep okés még,csak nem szabad túlzásba vinni.mondjuk már nem is hallgatok kb semmilye dnb-t. :oops:
megöregedtem,és most breakbeat :roll:

:lol:
sztem meg a clownstepet

Post subject:
PostPosted: 19:50, 21-01-2007 
droid

_Fuzz_ wrote:
fless wrote:
hmm akkor énszedek itt egyedül bérescseppet? :oops:

darkstepet+techstepet hallgatok :pimp:

de pl énis hallgatok techsteppet..alap..
csak nem hangsúlyozom ki.. :!:
nálam a kiakadást az ien breakcore meg speedcore meg az ien állat zenék jelentik.
azmár nem zene..nem buli..
csak rázodahülyefejed :D és büszke vagy mer olyat halgacc amit más nem hallgat meg.jee
:mad:
IZÉ
Én is qrvabüszke vagyok magamra, h iet hallgatok. :P BTW felhívnám a figyelmedet, h a speedcore az 1 vicc (Ki tudja jobban 300 bpm fölé tekerni a potit? :lol:), és mellesleg én se nagyon szeretem, DE a breakcore az (számomra) 1 oan stílus, amit boldogan tudok hallgatni. Újat mutat. Elmegyek 1 buliba, és igaz, h nem nagyon táncolok (Max "rezgek" :D ), DE mosolgyok. Asszem ez a lényeg, nem?! :roll:
Persze a havi 1 dnb buli is biztosan megvan (SMK|BRK foreva! :slayer: ), DE ettõl függetlenül rohadt unalmasnak tartom. A wormhole, meg clockwork, stb. azok kiba jók voltak, csak ma már nemigazán találok iet. Talán ezért is van, h a playlist-ben max elvétve fordul elõ 1-1 darkstep, techstep mix.
Mondjuk az elég vicces mikor vki kérdezi, h mien zenét hallgatok, én meg inkább azt mondom, h drámenbézt, mert ugyse tudja mifánterem a breakcore, aztán dnb-re példa a Pendulum. :loll: (Amit mellesleg tiszta szívbõl utálok. vakkavakkazene [by L.A.S.])
A Paradox féle oltás meg sztem gáz. Miért? Mert nem lehet ien kategorikusan kijelenteni, h ez xar, ez meg qrvajó. :? 2 fajta zene van: a jó, meg a rossz, a többi rajtad múlik. So max azt lehet mondani, h nekem nem teccik. DE attól az még nem xar. Ennyi erõvel minden stílusirányzat képviselõje kijelentheti, h csak és kizárólag az õ irányzata a true zene, a többi meg sorvadjon el... :roll:

píísz :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:52, 21-01-2007 
hogy ne csak off legyek,a szcéna ebben az évben kicsit vissza fog csúszni régebbi státuszára,akik dnbsek voltak most kezdenek 1 kicsit másfelé is nyitni.2005-ben robbant 1 nagyot a dnb,2006ra sok új arc jött,divatba jöttek a végtelen csapkodások és az xelő feever partyk :twisted: :arrow:

2007re 1 kicsit lenyugszik és visszaszorul ez az egész sztem

Post subject:
PostPosted: 19:58, 21-01-2007 
impulsecreator.hu

elkepeszto ahogy nehany post leforgasa alatt aranylag erdekesbol hirtelen atvaltozik szanalmassa ez a topik

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:02, 21-01-2007 
droid

fless wrote:
2005-ben robbant 1 nagyot a dnb,2006ra sok új arc jött
Sztem már 2004-ben, meg elõtte is csomó "új arc" jött, aztán meg eltüntek.
Mondjuk igaz, h tavaly már a csapból is dnb folyt. Például az elég elgondolkodtató, mikor ülsz a villamoson, a reklámizébõl dübörög a basszus, és két 14-15 éves lényzó arról beszélget, h akkor este ugye megyünk Palotaira?! Ez persze nem baj. Rég rossz ha amiatt gondolsz jónak 1 bulit mert csupa "true arc" van ott. :wink:
Az x-elgetõ fiatalok persze tényleg elég idegesítõek tudnak lenni, DE nekem még nem verték ki a sört a kezembõl. Márpedig akkor vér fog folyni... :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:13, 21-01-2007 
impulsecreator.hu

fester_adams wrote:
Rég rossz ha amiatt gondolsz jónak 1 bulit mert csupa "true arc" van ott. :wink:
Az x-elgető fiatalok persze tényleg elég idegesítőek tudnak lenni, DE nekem még nem verték ki a sört a kezemből. Márpedig akkor vér fog folyni... :twisted:

elvileg nem baj, ha az ember számításba veszi a 'true arcok' jelenlétét. ez szerintem összefügg azzal, hogy mennyire alkotnak közösséget egy bizonyos zenei szubkult hallgatói (akár csak elképzelve is)

ebből nem lesz automatikusan sznob elitizmus. nem igazán érzem kötelességemnek, hogy azokat az egyesek által elitistának tartott zenéket szeressem, amiket... sőt, ha már itt tartunk, bizonyos helyzetben az "igazi" sznob magatartás a trashért (ebben az esetben clownstep) rajonghatna igazán, egyfajta vicces sznob csavarként :D

meg az sem értem, hogy miért szidja mindenki paradoxot, mert kimondja a véleményét. szerintem clipzéket ez annyira nem érdekli, én egyetértek vele, neki meg erőt ad ez a küldetéstudat, hogy csinálja a saját zenéit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:20, 21-01-2007 
metalhead

marczi wrote:

meg az sem értem, hogy miért szidja mindenki paradoxot, mert kimondja a véleményét. szerintem clipzéket ez annyira nem érdekli, én egyetértek vele, neki meg erőt ad ez a küldetéstudat, hogy csinálja a saját zenéit.

ott a pont :D
ettől csak egyre jobbak lesznek :cross:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:22, 21-01-2007 
fester_adams wrote:
Az x-elgető fiatalok persze tényleg elég idegesítőek tudnak lenni, DE nekem még nem verték ki a sört a kezemből. Márpedig akkor vér fog folyni... :twisted:

:D :wink:

Post subject:
PostPosted: 20:33, 21-01-2007 
souljah

nem csak az X-elgetö fiatalok és a clownstep vubli zenék amiket meg kell itt emliteni...sztem furcsa h az elején egy hónapban ha egyszer volt egy buli és az ember ki volt már éhezve mert nem volt most meg minden héte több is van méghozzá a szcéna szupersztárjaival és majdhogynem ingyen ami egyáltalán nem rossz csak igy más alap hangulattal indul el az ember szal ez sem utolsó szempont ennek is van befojásoló ereje...mind1 asszem ez már igy marad és ez van
nem kesergek tovább :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:55, 21-01-2007 
metalhead

badihali wrote:
ren wrote:
valdi wrote:
forel wrote:
viszont pendulum/subfocus meg mindig jo arra h a "kivulallokat" megszeretesse magaval a mufajjal,

en azert jobban orulnek neki, ha mondjuk a calibre albumok jelentenek a kivulalloknak a drum and bass-t

ilyen is van :]

és komolyan azt hiszitek, hogy ez vállalhatóbbb. mint az a lakossági trensz, amit a bankban játszanak????

ha van zenei dnb, ami nem csak technokrata producerek matekolása, az calibre, te ász.
azért olyanról lehetőség szerint ne magyarázz, amiről nincs túl sok fogalmad.

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:59, 21-01-2007 
ujonc

mondom BAN,badihali menj aludni...
( nem mintha írna bármit is mostanság :oops: )

Last edited by estee on 21:01, 21-01-2007, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:00, 21-01-2007 
droid

estee wrote:
SzuperBociii wrote:
estee wrote:
antifunk wrote:
estee wrote:
marsa wrote:
estee wrote:
megöregedtem,és most breakbeat :roll:

én atmo-t hallgatok, az simán rendben van

hát már kezdek elpoposodni,lassan úgyis az lesz az undergound.
csak a breakbeat maradt... :roll:

ehhe, sztem abba inkább bele se menjünk hol tart ma a breakbeat szcéna...

lehet én vagyok alulművelt a téren, meg szar bulikba járok, stb, de nekem a dnb még 2006ban is tudott újat és érdekeset mutatni a maga több mint 10 éves múltjával, míg bb berkekben már csak az üres pufogás, a trensz meg a rokk megy, ami nyugdíjaskor ide vagy oda még csak egy félmosolyra sem elég, nem hogy vigyorogva táncolásra (amire pedig pár évvel ezelőtt annyira kiváló volt).

ahogy persze a 'béz'nek is ugyanúgy megvan a silány, sivár, funkcionális dzsihád ágazata, csak hát itt legalább vannak alternativák

nem mai zenéket hallgatok itthon többnyire egyrészt,másrészt bulik terén én szoktam olyat találni,amit végig táncolok vigyorogva.

Még nem láttalak táncolni :shock: azt hittem nem is szoktál :P respect,lássuk 8)
csütörtökön monoban láthatod,vizsgákvégét ünnepelem :wink:

beteg vagyok, itthon fexem, max majd 2 hét múlva, amúgysem voltam még ott :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:15, 21-01-2007 
droid

marczi wrote:
fester_adams wrote:
Rég rossz ha amiatt gondolsz jónak 1 bulit mert csupa "true arc" van ott. :wink:
Az x-elgetõ fiatalok persze tényleg elég idegesítõek tudnak lenni, DE nekem még nem verték ki a sört a kezembõl. Márpedig akkor vér fog folyni... :twisted:

elvileg nem baj, ha az ember számításba veszi a 'true arcok' jelenlétét. ez szerintem összefügg azzal, hogy mennyire alkotnak közösséget egy bizonyos zenei szubkult hallgatói (akár csak elképzelve is)
Persze, h számításba veszi, DE sztem a nagytöbbség - értem ez alatt a partizni vágyó fiatalokat - nem feltétlenül tudja, h most akkor épp ki is jáccik, meg adott arcnak mien zenéi jelentek meg, stb. (Mult péntek, Jate, közönség: PALOTAIIIIII!!! VÁÁÁÁÁ!!! Cadik jáccott épp. :D )

Mint mondtam itthon nem nagyon hallgatok dnb-t, és buliba is azért megyek mert a barátaim vannak ott/szervezik, és jól akarom magam érezni velük. (Ez általában össze is jön. 8) ) A közönségrõl meg gondolok amit gondolok, ennyi. Nyilván 5-6 évvel ezelõtt meg a tõlem idõsebbek gondoltak rólam szépeket. :twisted: Ha ez elitizmus akkor nekem simán belefér.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:19, 21-01-2007 
droid

phreek wrote:
badihali wrote:
ren wrote:
valdi wrote:
forel wrote:
viszont pendulum/subfocus meg mindig jo arra h a "kivulallokat" megszeretesse magaval a mufajjal,

en azert jobban orulnek neki, ha mondjuk a calibre albumok jelentenek a kivulalloknak a drum and bass-t

ilyen is van :]

és komolyan azt hiszitek, hogy ez vállalhatóbbb. mint az a lakossági trensz, amit a bankban játszanak????

ha van zenei dnb, ami nem csak technokrata producerek matekolása, az calibre, te ász.
azért olyanról lehetőség szerint ne magyarázz, amiről nincs túl sok fogalmad.

ren, igazad van h van ilyen is, de az mar mas mufaj berkein belul is "szintet lepett" & teljesen fuggetlenul a mufajtol, kepes eszrevenni mas stilusiranyzat "gyongyszemeit" is
kell egy bizonyos zenei muveltseg ahozz, h en elsore kepes legyek befogadni mas mufaj elvont/szep darabjait ellenben a konnyedebben emesztheto poposabb/popularisabb darabjaival

van kivulallo ismerosom aki amit albumot felfedezte es ertekeli es hasonlokat ker anelkul h akar csak barmi is megmozdult volna benne egy popularisabb dnb hallatan, es nagy dnbsnek kezdene mondani magat

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:24, 21-01-2007 
m wrote:
elkepeszto ahogy nehany post leforgasa alatt aranylag erdekesbol hirtelen atvaltozik szanalmassa ez a topik

ugyan miért?

Post subject:
PostPosted: 01:07, 22-01-2007 
impulsecreator.hu

egon, ha már engem idéztél: jó pár "vakkavakka" zenét szeretek, szal nem vagyok alapból clownstep/wobble/rave d&b-ellenző :) a number 1 például kifejezetten tetszik. tudod, csak a tisztánlátás kedvéért :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:01, 22-01-2007 
droid

L.A.S. wrote:
egon, ha már engem idéztél: jó pár "vakkavakka" zenét szeretek, szal nem vagyok alapból clownstep/wobble/rave d&b-ellenzõ :) a number 1 például kifejezetten tetszik. tudod, csak a tisztánlátás kedvéért :D
Én nem is állítottam, h TE nem szereted, oder szereted; annyit mondtam, h ÉN nem szeretem.
L.A.S. wrote:
tudod, csak a tisztánlátás kedvéért :D
:D píísz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:20, 22-01-2007 
szupercella

ren wrote:
a diszko kerdeskor megvitatasa utan erdekelne, hogy errol a vodkamamoros moszkvai paradox interjurol mit gondoltok

a vitatott resz: http://ftp.torespont.hu/ren/paradoxclip.mp3

Paradox diss tune:
http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... ED53E5C0C0

:>

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:22, 22-01-2007 
Torespont Radio

kuLi wrote:
ren wrote:
a diszko kerdeskor megvitatasa utan erdekelne, hogy errol a vodkamamoros moszkvai paradox interjurol mit gondoltok

a vitatott resz: http://ftp.torespont.hu/ren/paradoxclip.mp3

Paradox diss tune:
http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... ED53E5C0C0

:>

fejtsd ki a velemenyed errol az interjurol, erdekelne

You think you're big time?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5591 posts ]  Go to page Previous  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 280  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]