i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:34, 22-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 190 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 04:37, 05-02-2007 
Szolfézs/Eclips3

jomagam beszeltem vele masnap a radioban, es mondta, h eleg eszeru dolga van, mivel minden haverja kb 175 bpm-en irja a zeneket.

igy nem csoda, h nem nagyon kell a pitch-hez nyulni. ugyanakkor viszont tenyleg szamomra is furcsa volt amint a papirjat leste a szett alatt, ez nyilvan nem az amit megszokhattunk eddig. amugy azt sem zarom ki, hogy az adott CD trekklistaja lett volna azon a fecnin... ;)

mindazonaltal nagyon adtak az ivet, nekem nagyon bejott, es tenyleg sikerult aznap nagyon eltorni. :fog:

felvettuk veluk a kapcsolatot, s amint engedelyuket adjak, a radios szett letoltheto lesz majd a Szolfezs oldalarol...

pisz es thnx

Last.fm: http://www.last.fm/user/djliquiduk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:14, 05-02-2007 
droid

:) én úgy hallottam hogy a zenék kicsit gyorsabbak voltak a bulin mint 175 bpm (már ha a fülem nem csalt). ha ez így van akkor mindenképp kellett volna pitchelniük...

>nem az a mogyoró vagyok akit megtörhetsz<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:22, 05-02-2007 
black hoe rec.

Dium-Visu wrote:
:) én úgy hallottam hogy a zenék kicsit gyorsabbak voltak a bulin mint 175 bpm (már ha a fülem nem csalt). ha ez így van akkor mindenképp kellett volna pitchelniük...

Beépített bpm counter van a füled mögött?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:23, 05-02-2007 
allnightbreakz

nagyon egyszeru szamitassal egy sebessegre tudod allitani a
2 zenet, ha tudod hogy hany bpm 0nal.
bele se kell hallgatni kb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:55, 05-02-2007 
droid

Migu wrote:
Dium-Visu wrote:

Beépített bpm counter van a füled mögött?

hát nem, de azért szerintem mindenki meg tudja állapítani hogy egy szám saját sebességén szól (ami 174-176 körül szokott lenni) vagy a partin felb*sszák 178-180 körülre. volt 1-2 zene amit ismertem, és nekem mindenképp gyorsabbnak tűnt a buli. de mondom, lehet hogy tévedek...

>nem az a mogyoró vagyok akit megtörhetsz<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:13, 05-02-2007 
pokemon

most sikerult csak gépkozelbe kerulnom ugy hogy végre véleményt is tudok írni a bulirol, és hát az is csak pozitív :!:
RRegula végig baromi jó zenéket rakott és sztem pozitivum, ha egy dj felkészul a bulira (értsd ahogy kell :!: )
Igazi jo arc ez a Rastaman :fog: A nagyobb teremben én is csak 1-2 percet toltottem, de akkor se szolt olyan zene ami miatt érdemes lett volna maradni :? részemről visszavárom őket :taps:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:59, 05-02-2007 
Smoke|Break

axim wrote:
6. nem kis eltörés lett a vége :fog:

mikor nem az? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:19, 05-02-2007 
soulproof

Dium-Visu wrote:

haha hat a szamokat az ember relative piccseli nem? :DDD
vagy egy szam akarhova piccseled egyben lesz :)

termeszetesen technikailag a cdn a szamolgatas a digitalis mutato miatt lehetseges, es persze a cd digitalis volta miatt elore is ossze lehet piccselni/megvagni a zeneket, de hat vegulis ossze is lehet mixelni soundforge-ban is elore, persze emberunk nem tett ilyet nyilvan

egyebkent noisia is hasonlo stilusban tolja, minden szamuk 172, meg a tiborei is igy aztan mivel mast nem jaccanak nincs nehez dolguk :)

erdekes kerdes h az ilyesmi ront-e egy "live" performance-on, a djzes ugye mindig csak playback marad, bar semmivel nem erdekesebb sztem egy live PA, aki abletonban huzogatja a szamokat, a djzes mint live performance lenyege szamomra h tetszoleges zenet fel lehet rakni a kozonsegre reagalaskepp.
(persze van dmc is ahol nem ez a lenyeg)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:06, 05-02-2007 
original nuttah

futureform wrote:

erdekes kerdes h az ilyesmi ront-e egy "live" performance-on, a djzes ugye mindig csak playback marad, bar semmivel nem erdekesebb sztem egy live PA, aki abletonban huzogatja a szamokat,

off

egy jo live pa -ban nem kesz szamokat huz ossze, hanem a sajat loopjait, szerintem

ettol erdekesebb talan, hogy a loopokbol egesz uj dolgokat ossze tud rakni, nem a megszokott/ismert trekkeket

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:13, 05-02-2007 
Szolfézs/Eclips3

ivanv wrote:
axim wrote:
6. nem kis eltörés lett a vége :fog:

mikor nem az? :lol:

őőőőő.... :ah: majd elfelejtettem :smashlol:

mér' te hol voltál? pultnál nem láttalak LáLi fári :lol:

//szolfezs minden szombaton @ radiocafe98.6 - 22:00-01:00 (cet)//
www.soundcloud.com/aximszolfezs | www.twitter.com/aximszolfezs
www.szolfezs.com | www.szolfezs.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:18, 05-02-2007 
soulproof

crow wrote:
futureform wrote:

erdekes kerdes h az ilyesmi ront-e egy "live" performance-on, a djzes ugye mindig csak playback marad, bar semmivel nem erdekesebb sztem egy live PA, aki abletonban huzogatja a szamokat,

off

egy jo live pa -ban nem kesz szamokat huz ossze, hanem a sajat loopjait, szerintem

ettol erdekesebb talan, hogy a loopokbol egesz uj dolgokat ossze tud rakni, nem a megszokott/ismert trekkeket

ez abszolut igaz lasd orbital live chemical bros live stb, de a dnb szcenaban nemigazan terjedt el, gondolom a sebesseg meg a dnb kevesbe improvizativ mivolta miatt (compared to goa techno etc). en hires livePA-t az amitot lattam, a zenek nagyon bejottek, de sztem full (v 90%) playback volt, live dolgokat nem nagyon hallottam, hanem a szamok mentek egyutt mint egy dj setben, de lehet huje voltam es nem vagom

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:21, 05-02-2007 
piper

én nem értem ezt a sok nyomorgást

most jó volt a csávó szettje vagy nem?

ha jó volt mit rágódtok itt, ha meg nem akkor sem hiszem hogy azért mert úgy kevert ahogy kevert.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:22, 05-02-2007 
droid

futureform wrote:
crow wrote:
futureform wrote:

off

ez abszolut igaz lasd orbital live chemical bros live stb, de a dnb szcenaban nemigazan terjedt el, gondolom a sebesseg meg a dnb kevesbe improvizativ mivolta miatt (compared to goa techno etc). en hires livePA-t az amitot lattam, a zenek nagyon bejottek, de sztem full (v 90%) playback volt, live dolgokat nem nagyon hallottam, hanem a szamok mentek egyutt mint egy dj setben, de lehet huje voltam es nem vagom

amit azért használt 3 féle effektet folymatosan,az volt a live rész :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:24, 05-02-2007 
soulproof

sztem jok voltak ha valaki szereti a nonstop borzalmas kemeny zuzast (en alt. elfaradok ugyh inkabb maszkaltam)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:38, 05-02-2007 
ujonc

SIET wrote:
m.a.z.s wrote:
nah!!! hát az eleje hatalmas nagy lézengés volt = sehol senki!!
Bal máá nagyon szivta a véremet..tipikus :( most nem tom mi van vele de régebben jobban ment ez neki..(persze csak az én véleményem!!! aludtam rajta!) Dillinja odabaszott nagyon bár furcsa volt a hangzás!..---> végre értelmes zene ment :twisted: a kis termet nem vágom az eleje az jo volt de akárhányszor bementem mindig ugyanaz...átlag zene ment mint minden partyn kb 8) CM!!!!!! ti megnézitek kik mennek oda be??? elég szomoruuu hogy nem korhatáros ez az egész buli mongyuk 18 karika átlag életkor13-14 év de az a 2 kis cigánygyerek lerontotta a szintet= 11-12 :D :D

hamár nem 18+os buli azé 12-es lehetne :D

:D :D :lol: hát ha van valakiben 1 jozan érzés legalább 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:43, 05-02-2007 
ujonc

gyerekek hát lehet butus vagyok de mintha nem nagyon müködne a szolfézs honlapja :D ha tud valaki linkelje már be nekem ahonnan lehet tölteni :D vagy megszünt már?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:12, 05-02-2007 
Szolfézs/Eclips3

m.a.z.s wrote:
gyerekek hát lehet butus vagyok de mintha nem nagyon müködne a szolfézs honlapja :D ha tud valaki linkelje már be nekem ahonnan lehet tölteni :D vagy megszünt már?

Liquid (ECLM) wrote:
amint engedelyuket adjak, a radios szett letoltheto lesz...

amugy jelenleg átalakulóban van és ezen a címen érhető el: www.szolfezs.hu :wink:

//szolfezs minden szombaton @ radiocafe98.6 - 22:00-01:00 (cet)//
www.soundcloud.com/aximszolfezs | www.twitter.com/aximszolfezs
www.szolfezs.com | www.szolfezs.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:58, 05-02-2007 
ujonc

axim wrote:
m.a.z.s wrote:

Liquid (ECLM) wrote:
amint engedelyuket adjak, a radios szett letoltheto lesz...

amugy jelenleg átalakulóban van és ezen a címen érhető el: www.szolfezs.hu :wink:

:sokk: !THX! :sokk:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:40, 14-02-2007 
impulsecreator.hu

CM & SOP: Dillinja, Rregula, Dementia

Az, hogy a Circus Maximus pótolta a tavaly decemberben (a vendég hibájából) elmaradt Dillinja fellépést, a Soud-O-Phonics pedig két
tehetséges ifjú fellépővel várta a közönséget, ígéretes bulit helyezett kilátásba február 2-ára. A K2 két termében mindenki megtalálhatta a számítását.

(norm+ib)

Image Image Image Image

Image

IPC Twitter | IPC Facebook

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:42, 14-02-2007 
droid

ehheh.. jóképek :oops: :roll:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 190 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]