i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:11, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2007/02 range - dawn (a cím nem végleges)
PostPosted: 13:40, 09-02-2007 
droid

nah ne kíméljetek! 8)

:arrow: range - dawn

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:11, 11-02-2007 
piper

kicsit még nyers a hangzás de kellemes kis trekk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:18, 12-02-2007 
droid

Jaja, jó lesz ez. Sokmindent belevittél, változatos, téma is klassz!
Nekem a snare hangzásra kicsit "buta". Sz-tem valami kövérebb, erősebb snare-rel mindjárt ütősebben szólna.

De amúgy good work! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:22, 12-02-2007 
soulproof

kellemesen beteg zene, egesz jo

sztem a problemak:

- a beat soundja (mint nagyon sokaknal errefele), a snare, hat igen ehhez a taplo hangzashoz amit sztem akartal nagyobbat kell utnie, joval, ala káró márk. torzitas van rajta? tube? eleve lehetne hangosabb... masik sample-el is lehetne erositeni amiben elsosorban kozep van nem eles. es hat sztem a cineket se vitted tulzasba, kene 8ados 16odos is lehet van is de en csak egyet hallok ki a mixdownbol azt a varialos valtosat az jois. az apache nem rossz otlet, de tovabb lehetne gyurni a dobsoundba, es ugy alapbol elferne meg vmi funky loop
- valahogy a sokfele hang nem jon at a mixbol, csomoszor elnyomjak vagy kiutik egymast. pl dallam hangok es a torz mid. ezen eqzassal vagy minimalizalassal lehetne segiteni
- a stilus jo, sztem, van benne egyediseg is, kemeny is alter is, ez jo dolog, de mindenkepp meg kell tanulnod h a durvulasod hogyan szol igazan durvan, es talan egy kicsit nagyobb harmoniaban kell legyen a lagy reszekkel
- vokalra mehetne kis effekt, delay chorus ilyesmi?
- keves a sub (csak halkan tudom csekkelni relativ mer ejjel van, ket (relativ jo) szamunkhoz hasonlitottam, azoknal kevesebb)

alapvetoen tokjo otletek vannak benne, es jok a temak is, ezert irtam ilyen relativ reszletes kritikat. mivel zenelsz? milyen hangfalon?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:58, 12-02-2007 
droid

köszi a hozzászólásokat és ötleteket mindenkinek!

kipróbálom a torzítást mert még nincs rajta szemernyi sem. az apachon is fogok még gyurni! én reck Salinum zenéjéhez hasonlítottam ahol szintén apacs szól de az lemossa az enyémet :) a cinvariációra ténleg szügség van elég sokan mondták már, h ez igy nem járja :D a vokállal annyi nehézség lesz h az is az egyik odszkúl dobloop része, innentől csak finoman nyulhatok hozzá!

amugy álalában cubase el küldöm de ez most tejjesen renoiseban készül, eddig még nem láttam értelmét átpakolni de valszeg nem is fogom, mert ezeket meg tudom csinálni ott is.

ami a hangfalaimat illeti, két régi VIDEOTON dc 2050 E vel rendelkezem. ugye ezt a videoton erősítő hajtja és ront is rajta. upgrade in progress 8)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]