xmihix wrote:
szerintem a helyszínre nem lehet panasz:
nagy, van szellőztetés, sok és tiszta wc, sok bárpult, rendes biztonságiak, csinos pultoslányok, strapabíró wc-s nénik
hang überfasza, fények überfasza
2 percen belül el lehet jutni wc-re vagy a bárpulthoz
van sok ülőhely
nekem ezek jutotak most eszembe....
a dj-k rendben voltak, nekem már sok is volt a jóból, firction-on már csak ültem és üvöltöttem

, de bal nagyon kellemes volt a végén, nagy fel neki!
még sok ilyet

egyetértek, egy dolog kivételével:
- hang, hát az messze nem volt "überfasza". valahogy a legutóbbi Events Hall-os dnb eseményen sokkal jobb volt. most valami nagyon el volt b***va.
amúgy Maldini szerintem átlagos dj, átlagos zenéket is játszott, viszont Friction... na, ő tényleg "trónkövetelő" dj, mert nagyon jól küldte. néha kicsit túlzottan szeletelt, de amikor egy kb. 20 perces jungle-blokkot játszott, számomra nem annyira (fel)ismert zenékkel, az volt a szettjének a legjobb része. az mc is akkor volt a legjobb. meg asszem voltak ilyenek is, mint Die - 'Get Closer' vs. Planet Dust mashup (vagy csak összemixelte?), meg Space Invader Wickaman remix, meg Rockstar vagy 3x, de a Rockstar-ból pont a legjobb szub-basszust nem nagyon lehetett kivenni. szóval, sok sláger, meg pörgős, parti-robbantó zenék, de nem a szelekció volt a lényeg, hanem a mixtudomány. azt tartom, az ilyen zenék akkor tudnak érvényesülni, ha tökéletesen szólalnak meg (a csekélyebb "művészi értéküket" kompenzálja a belőlük áradó dinamizmus, meg a "gyomros" basszus, meg az agy-masszírozó szubok). de ha nem... akkor kaotikus, torz zakatolásnak tűnik néha az egész. nem minden pillanatban volt olyan rossz a hangzás, de néha nagyon elment.
HBD BLZ! de légyszi legközelebb legyen jobb a hang. a Pendulumon szerintem tökéletes volt. gondolom, azóta nem cserélték le a cuccot az EH-ban, a beállításoknál lehetett valami gáz.