sorry, ha nem tetszett a glitch-hop szekció. ez van. kipróbáltam, azért van party, hogy az ember letesztelje az új zenéket (nem csak azért hogy lejátsza a "slágereket") nem működik még 100%-osan (nem is erőltettem sokáig), de pár embert azért megmozgatott én úgy láttam
azért remélem hogy az utána következő dubstep-ekkel sikerült mindenkit kárpótolnom (mégha rövid kis beszámolódban erről nem is tettél említést Ádám

)
mondjuk az általános reakcióról kb. ugyanaz jut az eszembe, mint amikor 3 éve játszottam Digital Mystikz-et Kecskeméten Exile Sounds-on és kézzel tapintható volt hogy az emberek nagy része nem értette miért játszottam azt ("ki ez? jézus. miaf*** van most?"

). most meg hogy odavannak sokan a dubstepért. úgy tűnik ugyanaz történt meg most is: túl korán játszottam, vagy nem a megfelelő helyen. really sorry.
minden esetre köszi a feedback-ért, ha mindenki leírná a véleményét (mármint ilyen kulturált formában, mint ahogy te is tetted, nem úgy mint a "megbaszom aki feltalálta a dubstepet" típusú beírások szerzői) akkor lehetne talán továbbhaladás...
legközelebbre nem viszek semmi újat és formabontót, végig színtiszta dubstep & grime lesz, no dnb, no glitch, no hash-hash, no ketamin

yo-pisz-yo
amugy nem volt azzal a gliccs-szekcioval semmi problema, en ugy lattam h az emberek elveztek, csak mi vagyunk ilyen elvetemulten egysikuak zenei teren. szoval no para, velunk volt a gond